hepinize bol kazançlar.
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Fth152 arkadaşlar toptan louıs vuttıon,tommy hilfger,burberry çanta satışımız vardır mail adresiniz gönderebilirsiniz yardımcı olurum modeller çok hoş ve orjinal gibidir.yukardaki belirttigim markaları toptanı 20 den aşşagı hıc bır yer vermıyor fakat bızım kendı uretımımız oldugu için 14-15 cıvarına verıyorum.en az alım 30 tanedir.maıl bırakırsanız yerlı çanta toptan satışımızda vardır onlarda 7 lıra ya en az alım karışık olarak 40 adettir.. |
Yazıyı gönderen - hasmet.deniz Çanta Atolyemiz var. Satış yapacak arkadaslara yardımcı olabiliriz.direk ureticiden bizden alabilirsiniz. toptan ve perakende satış yapabiliriz. saygılar |
Yazıyı gönderen - Fth152 arkadaşlar toptan louıs vuttıon,tommy hilfger,burberry çanta satışımız vardır mail adresiniz gönderebilirsiniz yardımcı olurum modeller çok hoş ve orjinal gibidir.yukardaki belirttigim markaları toptanı 20 den aşşagı hıc bır yer vermıyor fakat bızım kendı uretımımız oldugu için 14-15 cıvarına verıyorum.en az alım 30 tanedir.maıl bırakırsanız yerlı çanta toptan satışımızda vardır onlarda 7 lıra ya en az alım karışık olarak 40 adettir.. |
Yazıyı gönderen - mrest85 virtue78 kusura bakmayın ama bi malı direk üreticiden al demişinde bu nasıl bişey biliyomusun bi ev hanımının bostandan 1 ton domates alması gibi kapito üretici bu arkadaşa diyecekki ben bi modelden en az 200 tane 300 tane yaparım peki bu arkadaş aynı modelden 300 tane çantayı nasıl tüketicek tüketemicek işte bu yüzden tedarikçiler var arkadaş gidip istediği kadar modeli istediği kadar adette alsın diye senin yaptığın yoruma bu dipnotu eklemek gerek sevgiler. |