( HAFRİYAT - İNŞAAT MALZEMESİ - İNŞAAT ÜZERİNE )
NAKİT 200.000 TL VAR VE DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM BU ANLAMDA NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .....
önemli olan yapabildiğin değil neyi yapamadığındır.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - okanelektro Selim bey aynı sermaye oranıyla Çinden elektronik eşya getirip elektronik ticaret vasutası ile satabiliriz. |
Yazıyı gönderen - Ruzgar25 Bende sizin durumunuzdaydım Türkiye'de iş yapmak artık çok zorlaştı.Herkes pazarda yerini aldı yeni pazar aradım fakat hep insana dayalı insanlar yalan cı olmuş arkadaş.Şu anda ben yurtdışında nakliye işine girdim şimdilik ülke içi mayıs 2011 de geldim ve işlerim gayet iyi kendime ait 1 tırım kiralık 7 tır var işim sadece gümrük'ten konteyner ve ülke içi yük taşımacılığı .Türkiye'de şase üstü ekipman imalatı yapmaktaydım.Karşılıksız çekler tutulmayan sözler belimi büktü.Burda da yalan cı insan var ama çekini aldın mı ödememezlik yok anında ceza evi olduğu için çeki aldığımda korkum kalmıyor.Sana tavsiyem yapabilirsen yurtdışında bildiğin bir iş yapman avrupa bitti oraları düşünme 3.sınıf ülkeler şu anda kalkınıyor.Ar-ge yapmalısın. |
Yazıyı gönderen - Bartoloucci diğer ilçelere ya da merkeze büyüme konusunda bir girişiminiz neden yok ? |
Yazıyı gönderen - fcintay 3 Yıldır üzerinde çalıştığım bir iş kolu hakkında beraber çalışmak isterseniz görüşmek isterim. İş Mesleki Eğitim sektörü ile ilgili. Yatırım maliyeti yaklaşık 70.000,00 TL civarı. Aylık gider 14.000,00 TL civarı Aylık gelir 58.000,00 TL civarı Saygılarımla |