Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Kuru Fasulye Pilav Çorba

BaşlatansagittarioTarih02/02/2012 21:37:43Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
merhaba. bu ilk yazım, uzun süredir bu siteyi takip ediyorum. umarım başlığı doğru yere açmışımdır. hata olduysa affola.

istanbul anadolu yakasında 5 yıl önce 3 tane şubesi olan bir pilav dükkanının aşcılığını (pilav, kuru fasulye çorba vs. çıkarıyordum) yapıyordum. sonra başka bir iş yapmaya karar verdim işlerim tahmin ettiğim gibi gitmedi şuan çalışmıyorum. tekrardan eski işimi yapmayı düşünüyorum. bana nasıl fikirler önerirsiniz.
mail adresim; vicende_calderon83@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye6 yazı

malzemeyi bol koyarsan, tavuğu sayıyla koymaz. turşu domates vs bol olursa iş yaparsın. kısarsan gelen bir daha gelmez...
dal rüzgarı affetsede kırılmıştır bir defa..

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ticaret
Yeni Üye47 yazı
merhabalar,
bir pilav sever olarak İstanbulda bu işi kesinlikle yapmanı öneririm zaten kendinizde işi biliyormuşsunuz geriye kalan sadece girişimci ruhuyla ya Allah bismillah deyip başlamak
bunu için sermayen yeterliyse bir dükkan açmanı tavsiye ederim fazla masraf yapmaktan kaçın dekormuş tabelaymış hepsi hikaye sen lezzetten haber ver dükkanı tutup malzemelerinide koyarsın açılış günü herkese bedava pilav dersin (500-1000tl) reklam giderine say
yakındaki herkes senden bahsedecek ya şurda bi pilacı açılmış adam bedava dağıttı izdiham oldu hadi gidip bi bakalım diyecekler dilden dile reklam olacaksın

ama yeterince sermayen yoksa bi araba al akşam 5 den sonra işe çık gece zabıta sıkıntısı olmaz

ama muhakkak sana tavsiyem NE YAP NE ET KENDİ İŞİNİ YAP EL ŞİİNDE ÇALIŞIP 50 YEVMİYE ALACAĞINA KENDİ PİLAVINI SAT 40 KAZAN
VE ŞU ÜÇLÜYÜ AKLINDAN ÇIKARMA

İLİM , AŞK, İSTİKAMET
işini bilerek yap, aşkla yap, hedefsiz olma

SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Esnaf
Üye468 yazı
İLİM , AŞK, İSTİKAMET
işini bilerek yap, aşkla yap, hedefsiz olma

süpersin!! :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf