Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toplu Kapıcılık

Başlatanmehmet 0385Tarih27/01/2012 00:41:39Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye83 yazı
slm arkadaşlar fikrim ilceye göre gelir kaynagı iyi olan kişilerin oturdugu bir mahaleyi tesbit edip aradaki bir yola bim marketleri fiyat ölcülerin de bir market acmak be mahaleden sabah 7 akşam 24 hizmeti vermektir sistemde ekmek servisi tüp su ve fatura tahsilat sistemi de olacak 2. si de bu bolgede cok sayıda ogrenci yurdu da bulunmaktadır ögrencilere 24 e kadar tost ve benzeri şeylerde de sipariş alınacaktırr . sizce tutarmı tutarsa nekadar bi sermeye yer ki bu iş için ortak olmak isteyen varmı mali ve manevi yönü tamamen bana ait
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye244 yazı
izmir'de iki ogrencinin kurdugu bir internet sitesi var simdi yanlarinda bayagi adam da calisiyor... google da bir arat bak bakalim ne yapiyorlar ..bu tarz isler once bir planlama gerekir ticaret deneyimi olan birinden maliyet analizi cikarttir vs.. iste... hadi kolay gelsin
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Üye135 yazı

perge.import izmirde ki sitenin adresi nedir.bizde sipariş verelim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye247 yazı

www.ekapici.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye83 yazı
o siteyi inceledim ama oyle bişey degil benim kisi evet aynı kulvara cıkıyor ama o site yi biraz abartmış cok fazla kafalarını dagıtmış cok fazla lüzumsuz şey bulunduruyorla bence evet ceşit şart ama ıncık boncuk şeyler için de acılmaya gerek yok elamanın gidip gelmesine degecekj şeyler olmalı mesala ögrencilere mail atarak ders programlarınızın cıktılarını alıp yurt kapısına getire biliriz gibi imkanlar sunmalııyız kii ögrenci pantifini cıkarmadan istedigi ayagına gelsin yada sigarası yada tost yada suyu sınırsız olmalı yok eger yoksa bile gerekirse gidip başka bir marketten tegmin edip o mazemeye yok dememeliyizz bir pazarcıyla anlaşıp gidişatta göre sebze ve meyve ceşitlerin den bulundurmalıyızzz yorum culara şimdiden tşkler fikirlerinizi ve önerilerinizi de bekliyorum sayın üyeler

Üye135 yazı
bence site güzel ve bu şekilde iyi reklamı yapılırsa para kazanılır diye düşünüyorum .sitenin yöneticisi ile baglatıya bile gectim maleme satmak için teşekkurler makifbeyza......

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye83 yazı
arkadaşlar bilgi verecek birisi yokmu güncel dir

Yeni Üye83 yazı
güncell