Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avrupadan İkinci El Araba

BaşlatantercümanTarih25/01/2012 12:41:07Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Ben Finlandiyada yaşiyorum, bu ülkede ikinci el araba haylı ucuz , ikinci el arabayi Türkiye ve Afrika ülkelrine göndermek istiyorum.

bu konudki görüşlerinizi beklerim
uha

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Fotoğrafçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye61 yazı
Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye 2.el araba ithalatı yapılamıyor, Afrika ülkeleri için bir bilgim yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye162 yazı
arkadaşım sadece finlandıyada ucuz değil bir çok ülkede çok ucuz mesela gürcistanda 2008-2009 e-200 ve diğerleri 8.000 dolar hayli ucuz sıfırlarıda 15.000-20.000 dolar.Yani Türkiyede 100.000 tl olan bir aracı gürcistandan 30.000 tl ye çok rahat alırsın belki dahada ucuza.
Buraya sıfır olarak getirdiğinde devlet tarafından vergi biniyor 30.000 tl lilik lüks araba oluyor 70.000 tl
2. el ithalatı ise mümkün değil...
yoksa türkiyede şahin doğan renault vb araçlar artık olmazdı..herkes bu araçları getirirdi..
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye181 yazı

Litvanyada da araba icin bu fiyatlar hatta cok daha asagida satiliyor ama bi turlu bi yol yordam bulup bunlari turkiyeye sokmayi beceremedik :( varsa bi fikri olan lutfen paylassin
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
BİR ZAMANLAR TÜRKİYEde elektronik yoktu kaçak gelirdi.Şimdi ne oldu,herşey var darısı ikinci el arabalara olurda vatandaş konforu ucuza yaşar inşaallah.
ymymy

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Emekli
Yeni Üye19 yazı
Maalesef bu mümkün değil. Sadece çifte vatandaşlar avrupadan araç getirebilir. Fakat onlarda 6 ay TR de 6 ay dışarıda kalmak şatıyla getirebilir. 2 araç alır birini 6 ay burada kullanıp geri ***ürüp diğer aracı getirerek burada 6 ay kullanırım diye hiç düşünmeyin çünkü araçla birlikte sizde 6 ay dışarıda kalmak zorundasınız. Dışarıdan araç getirmeyle ilgili bütün yollar tıkalı. Audi ler BMW ler şimdilik rüyalarda saklı......

Yerleşim Türkiye / BingolMeslek Ö?retmen