Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Profesyonel Apartman Ve Site Yöneticiliği

BaşlatanmecitosmanliTarih25/01/2012 04:14:09Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar,

Profesyonel site ve apartman yöneticiliği alanında şirket kurmak istiyoruz.Bu şirket yapısı hakkında bilgisi olan var mı?Bu şirketler nasıl işler?uzun zamandır araştırıyorum biraz bilgi sahibi oldum ancak ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var teşekkürler.
osmanlı

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye192 yazı
danışmanlık şirketi kurarsın , nasıl kurulacağıyla ilgili bilgiye ulaşman çok da zor olmasa gerek...
İyi bir fikirmiş ben ilk defa duydum açıkçası ama tutar gibi görünüyor...
Başarılar dilerim...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Üye473 yazı

Insanlarla ugrasacaksin....yani hangi iste ugrasmiyorsun ki...
Ama, bilirsiniz ki ...kac kisi aidatlarini ödemiyorlar.
Arkana iyi bir avukat alman sart.
Bu tür sirketler avrupada cok...

FACILITYMANAGMENT

Iyi bir avukat, muhasebeci, ücbestane tesisattan insaattan anlayan isci, SUPER ORGANIZASYON ...
Baslangicta zorluk cekebilirsin...anlasma altina alacagin apartmanlar olmali tabiki.
Ücretler aidatlarin icinde oluyor...yani diyelim her daireye fiyat bicip aliyorsun.

Her isten anlaman gerek yani...

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye473 yazı

gercegini bilmek istersen ;-)
ben de düsündüm bu isi...ama, bazan düsünüyorum da, bizim binada bir aidat alabilmek icin akla karayi seciyoruz...

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Fikir güzel umarım uygularsın başarılar dilerim.Aidat toplama meselesi aslında çok sorun değil çünkü vatandaş yöneticinin hukuki takip yapmayacağını biliyor ondan ödemiyor...Bir avukatla anlaşın ödemeyen herkese hukuki yolu kullanarak işlem başlatın bakın nasıl ödeyecek herkes zaten şirket kurup bu işi yaparsanız işin ciddi olduğunu sanırım herkes anlayacaktır.
Adalet topaldır,ağır yürür fakat gideceği yere er geç varır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye150 yazı
Bizim apartmanda 1 yıl yöneticilik yaptım,
bu sene kurtuldum,
bir daha mı? tövbe!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Üye300 yazı
Şirket ltd. şeklinde kuruluyor bildiğim kadarıyla. Bi arkadaşım 2 ortağı ile birlikte İzmirde bu işi yürütüyor, ısrarla da kurtulmaya çalışıyor:) Normalde temizlik şirketi de olabiliyor. Aynı anda hem temizlik hem yönetim... Ama uğraşılması en zor şeylerle uğraşılıyor, (aidat toplama, ortak kullanım alanları vs...) yani meşakkatlı bir iş...
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Herkesin ilgisi için çok teşekkür ederim.Önümde şuan için başka bir yatırım alanı göremiyorum çok küçük bütçelerle.Çevrem de işçi tesisatçı çok var bu konuda bir problemim yok bana sadece bu işi yapan birinin uygulamayı anlatması yeterli olacak kesin kararlıyım çünkü.Düşüncelerinizin devamını bekliyorum
osmanlı

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
uçarkuş bina yönetimi var kayseri de ve bu işi çok iyi yapıyorlar net ten gir incele fikir al,sor,öğren,yanlarına git tanış,yardımcı olabilirler...
ymymy

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Emekli