Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekstilci Arkadaslar Lutfen Yardim

BaşlatanBuliTTarih20/01/2012 04:26:57Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Herkese merhaba,Makedonyada yakalasik 4-5 sene tesetur giyim uzerine dukkanim var,
yeni bir dukkan acmak istiyorum ucuz erkek,bayan,cocuk giyim uzerine,ve satacagim fiyatlar 5 ile 8 Tl. arasi olucak.Ucuz tekstil urunleri Istanbulda nerde bulabilirim?

Merter,Gungoren,Zeytinburnu diyorlar ama neresinde,ben istanbulda gitigim zaman 1-2 gun kaldigim icin pek vaktim olmuyor oralari dolashmaya,
bu bolgeleri bilen arkadaslar lutfen bana yardmci olun,ne nerde bulabilirim...

Mertere gitim Veysel Karani Caminin karsisinda o bolgeyi dolastim ama disardan gordugum kadariyla orasi pek ucuza benzemiyor,acaba yalnis yerde mi dolastim
yoksa o hanlarin icinde ucuz parti mallari satiyorlar?
zeytinburnu Akshemsetin bolgesini dolastim oralarda ucuz t-shirt,bady, gibi urunleri gordum...

Yerleşim Makedonya / UskupMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye12 yazı
evet arkadaslar yardim lutfen !!!

Üye554 yazı
Laleliye gir birde bomantiye

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Üye301 yazı

Urun göndermemizi isterseniz bizim merkezimizde merterde aracı olurum ozelden yazınız
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye349 yazı
merhaba arkadasım ben ıstanbulda ımalatcıyım bana ulasırsan sana ıstanbulda yardımcı olabılırım hem mal alma konusunda hemde ımallattan neler yapabılrıız konusunda elımden glenı yaparım 0532 571 12 07 www.bozkirtriko.com adresınden ıletısım bılgılerıne ve fırma bılgılerımıze ulasabılırsınız saygılarımla
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
cocuk giyimimalatı yapmakayız stok urunlerden veya imalat fazlası markalı urunlerde size yardımcı olabılırız. giyimkentte yerımız istanbula geldıgınızde yardımcı olabılırz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye178 yazı
kardeşim senin aradığın yer güngören kale center in arkasında zeytinburnu-bağcılar tramvayına bin güngören durağında in ihraç fazlası giyim dükkanlarını sor herkes gösterir.
kolay gelsin
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye12 yazı
@metin44
bilgiler icin tskler

Yeni Üye12 yazı
zaten aradigim ihracat fazlasi urunleri,ve sorum hangi bolgede agırlıklı olarak bulunurlar