İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kara Kalem Resim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumK
Yeni Üye5 yazı
çizdiğim resimleri kara kalem yağlı boya burada satmak istiyorum tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi benimle paylaşırmısınız
C
Yeni Üye51 yazı
Sizin hedef ve hayallerinizi bilmeden bir öneri vermek ne kadar doğrudur sorusunu görmezden gelip ve samimiyetinize sığınarak, sizin için kurduğum hayali kısaca yazmak istiyorum. Saygı ve sevgilerimle.
Tarih / Şubat 2012
Yer / Internet
Cep tatlı tatlı çalar ( arayan Aşkım )
- Hayatım nasılsın ?
o İyiyim, özlediiim,
- Bak nette bişi buldum,
o Nedir canım ?
- Bizim düğün davetiyeleri var ya,
o Evet seçemediğimiz hani #61514;
- Bi site var, istersek davetiyeleri, kara kalem olarak yaptırabiliyoruz,
o Nası yani ?
- Davetiyenin iç tarafına, bizim fotomuzu karakalem olarak çiziyorlar, orjinal yani ellişi ve fiyatlarıda çok uçuk değil.
o Ayy süper, versene linkini bende bakayım.
- Tamam tatlım, bu fikri tutacağını ilk anda hissetmiştim zaten.
o ……………
C
Üye144 yazı
Sayın cigarillos hayal gücünüze hayran kaldım doğrusu.
D
Üye192 yazı
kışında eğitim verir veletleri sınavlara hazrılarsın...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...
C
Üye249 yazı
ÖRNEK VERİYORUM BEN SANA RESMİMİ MAİL ATAYIM SENDE OTUR ONUN PORTRESİNİ ÇİZ VE SAT :D MESELA BU KULAĞA HOŞ GELİYOR.
K
Yeni Üye3 yazı
19/01/2012 : 06:14:03#6
Web sitesi
Alıntı
Kara kalem satılır mı bilmiyorum ama yağlı boyanın reprodüksiyon olanları satılabilinir.Diğier şehirleri bilmiyorum ama izmirde eski küçük galeriler kapandı az sayıda kaldı.İnternette satışları da son 5 senedir düştü özellikle resim objelerinin.Bundan 4-5 sene önceye kadar en azından yarım nü tablolar iyi paraya satılıyordu.
fear
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz