İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bankaların Pos Cihazları Bakım Teknik Servis İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumC
Yeni Üye9 yazı
17/01/2012 : 04:15:59#1
Web sitesi
Alıntı
www.continualtrade.com
V
Üye162 yazı
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük
D
Üye816 yazı
17/01/2012 : 13:01:19#3
Web sitesi
Alıntı
kardeş;
işyerimizde 20 den fazla pos var gerek bankaların gerekse anlaşmalı firmaların var.. zaten TR de de 2-3 firma var adını söylemeyeyim.. ve bunlar 81 il 700 den fazla ilçe ve binlerce merkezde arızalara saatler içinde müdahele ediyorlar .. örneğin bizim a bankasının pos umu bozuldu bazen 1 saat içinde en gecte 24 saat içinde personeller müdahele ediyorlar..
bu sistem hakkında bilgim yok atıp tutmanın da gereği yok ama büyük paran olması binlerce işgücünü yönetmen büyük koordine yeteneğinin olması ve teminatlar ödemen gerektiğini bizden daha fazla biliyorsun ki öyle bir iş düşünüyorsun
dortler
F
Yeni Üye31 yazı
O
Üye234 yazı
Arkadaşlar "ihalelere girmen gerek, çevrenin olması gerek, büyük paran olması gerek, ..." diyerek doğru bir şeyi biraz yanlış şekilde ifade etmiş gibiler çünkü böyle bir iş için aslında ihale, çevre, nüfuz ve büyük sermayeden çok süreklilik önemli değil mi. Bugün bir POS'ta bir sorun çıkınca 1 saatte müdahele eden, 6 ay sonra da aynı şekilde saat içinde müdahele edecek, 3-5 yıllık sözleşmesi sona ermeden 1 gün önce de saat içinde müdahale edecek öyle bir organizasyon olduğu sürece iş bitmiş demektir. Bunu yapamayan yer ihaleyi de kazansa, çevreden biri de olsa, topun ucuna koyarlar öylesini :)
Bir de, POS Cihazını gözünde fazla büyütme çünkü çok yakında POS cihazları tarih olacak. İyi haber midir, kötü haber midir belli değil ancak çip okumalı kartların yerini manyetik okutmalılar alacak ve cep telefonlarının gelişmesi sonucu direkt cep telefonundan ödeme sistemleri de yaygınlaşmaya başlayacak. Yani bi süre sonra ortalıkta ne POS cihazı ne de POS kartı kalacak, herkes cebinden telefonunu çıkarıp ödeme yapacak, ve o POS cihazı bakım firmaları da kendine yeni iş bakmaya başlayacak...
Bir de, POS Cihazını gözünde fazla büyütme çünkü çok yakında POS cihazları tarih olacak. İyi haber midir, kötü haber midir belli değil ancak çip okumalı kartların yerini manyetik okutmalılar alacak ve cep telefonlarının gelişmesi sonucu direkt cep telefonundan ödeme sistemleri de yaygınlaşmaya başlayacak. Yani bi süre sonra ortalıkta ne POS cihazı ne de POS kartı kalacak, herkes cebinden telefonunu çıkarıp ödeme yapacak, ve o POS cihazı bakım firmaları da kendine yeni iş bakmaya başlayacak...
D
Üye816 yazı
18/01/2012 : 09:06:35#6
Web sitesi
Alıntı
omero ;
senin dediğin sistem nfc sistemiyle çalışan cep telefonları zaten 2 yıldır var .. ve bazı şehirlerde akıllı biletler yerinegeçmekte bazıalrında çalışmalar devam etmekte senin dedğin sistem 35 Tl nin altında işlemler için geçerlidir yoksa büyük güvenlik sorunları ve acıkları vardır.. bu sistem üzerine eğitim seminerine katıldım biliyorum..
konuyu açan arkadaş ise personel olarak görev almak istiyormuş dediğine göre o zaman iş bulma sitelerinde pos bakım teknikerleri alınmakta oraya başvurabilir
senin dediğin sistem nfc sistemiyle çalışan cep telefonları zaten 2 yıldır var .. ve bazı şehirlerde akıllı biletler yerinegeçmekte bazıalrında çalışmalar devam etmekte senin dedğin sistem 35 Tl nin altında işlemler için geçerlidir yoksa büyük güvenlik sorunları ve acıkları vardır.. bu sistem üzerine eğitim seminerine katıldım biliyorum..
konuyu açan arkadaş ise personel olarak görev almak istiyormuş dediğine göre o zaman iş bulma sitelerinde pos bakım teknikerleri alınmakta oraya başvurabilir
dortler
F
Yeni Üye31 yazı
pos bakım teknikeri olarak yönlendirebileceğiniz firmalar varmı?
K
Yeni Üye31 yazı
servus bilgisayar
koçsistem
teknoservis
netser
benim google'dan bulabildiğim firmalar.
"pos bakım teknikeri" olarak aratırsanız çeşitli iş ilanlarına da ulaşabilirsiniz.
koçsistem
teknoservis
netser
benim google'dan bulabildiğim firmalar.
"pos bakım teknikeri" olarak aratırsanız çeşitli iş ilanlarına da ulaşabilirsiniz.
F
Yeni Üye31 yazı
teşekkür ederim
A
Yeni Üye8 yazı
Hasan Ali KAHRAMAN
F
Yeni Üye31 yazı
ali bey, mesaj attım size konuyla ilgili yorumlarsanız teşekkür ederim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz