Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Pantolon İhracatı Yapmak İstiyorum

BaşlatantextilciTarih08/01/2012 20:29:14Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
KOT PANTOLON ATÖLYEM VAR İHRACAT YAPMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLE HANGİ ÜLKELERE YAPMALIYIM YADA MÜŞTERİ ÇEVRESİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA İLGİLENEBİLİRİZ

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye258 yazı
oncelikle ukraynadan herkese selamlar.uzun yillar ukraynada yasamaktayim ve ukraynaya ihracat yapmak isteyenlere iyi bir onerim olacak.kataloglarini veya urunlerinin numunelerini alip ukraynaya gelebilirler.ben kendi arabamla havaalanindan karsilar butun ukraynayi gitmek istedikleri sehirleri gezdirip toptan alicilari bulabilir ve tercumanlik yaparim sadece masraflarin karsilanmasi halinde.bu sistemin cok daha karli olacagini dusunuyorum.fuar masraflarindan daha az ve daha karli oldugu kanaatindeyim.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483
+380671847556 (viber,tango)

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Üye251 yazı
ürünlerinizi yurt dışı portföyüme ücret mukabilinde satabilirim broker anlaşması yapabiliriz tevrat fidan 05309561239
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı

merhaba... İST-Esenlerde kot imalathanem var..Sadece erkek pantolon yapıyorum. kumaş , yıkama ve kalıplarım güzeldir.. imitasyon bulunur.. ilgilenenler ( murat.34.44@hotmail.com) dan mesaj atsın..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye38 yazı
Merhabalar.Resim ve fiyat bilgisi varsa katalog yollarsanız size yardımcı olabilirim. e mail; dermanaydin@hotmail.com İş hayatinizda başarılar dilerim
dermanaydin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
Merhabalar;
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen arkadaşlar aramaktayız.

Firma bilgileri;

Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)

Markamız: Evro, Robella, Ogibay

Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>

Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,

Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul

Saygılarımla;

Yücel Gündem
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
Şevval lojıstık ıthalat ihracat nakliyat gümrükleme parsel yük taşımacılık.ıraka çalışmak isteyen şirketlere yardımcı oluruz.
HABUR SINIR KAPISI & IRAK HALİL İBRAHİM GÜMRÜĞÜ
SİLOPİ/ŞIRNAK
0532 443 44 54
Şevval lojıstık ıthalat ihracat nakliyat gümrükleme parsel yük taşımacılık.ıraka çalışmak isteyen şirketlere yardımcı oluruz.
HABUR SINIR KAPISI & IRAK HALİL İBRAHİM GÜMRÜĞÜ
SİLOPİ/ŞIRNAK
0532 443 44 54

Yerleşim Türkiye / ?yrnak SilopiMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Merhaba, ben ABD'de özellikle Kalifoniya bölgesinde hipster/trendy tekstil üzerine yoğunlaşmış şekilde çalışıyorum.
Modellerinizi ve fiyatlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
calimportx@gmail.com

Yerleşim ABD / Los AngelesMeslek Ythalat / Yhracat