Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Pantolon İhracatı Yapmak İstiyorum

BaşlatantextilciTarih08/01/2012 20:29:14Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
KOT PANTOLON ATÖLYEM VAR İHRACAT YAPMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLE HANGİ ÜLKELERE YAPMALIYIM YADA MÜŞTERİ ÇEVRESİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA İLGİLENEBİLİRİZ

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye4 yazı
İLAN GÜNCELDİR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye11 yazı
bulgaristanda denemek istermisiniz

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye27 yazı

merhabalar! bana yapılmış ürünlerin fotograflarını ve fiyat listesini gödderirmisin..... saygılar..
MGGVLV

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
Textilci kardes, merhaba.

Bize de, urunlerinizin fotograf ve fiyatlarini gonderebilirmisiniz. Biz agirlikli olarak Moskovada is yapiyoruz, urunlerinizin dagitiminda ve pazarlanmasinda yardimci oluruz, eger kalite ve fiyat olarak degerli ise.
kizilsay@yandex.ru
007 926 621 9233

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı
ilan günceldir

Yeni Üye4 yazı
ilan günceldir

Yeni Üye2 yazı
ukraynada giyim pahalı bundan dolayıda ukraynada tekstilde çok para var (türk mallı) sana toptan verebilirim

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Tekstil
Üye162 yazı
merhaba..gürcistanda çevremiz mevcut...resimlerini ve fiyatlarını erdemac@hotmail.com adresine gönderirseniz ürünleri orada pazarlamaya çalışalım...
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
merhabalar resim ve fiyat gönderebilirmisiniz akilicjp@gmail.com

Yerleşim Japonya / 市川市Meslek Bilgisayar-Bili?im
Üye398 yazı
ukrayna pıyasasında cıddı musterı potansıyelım var. Pazar gunu gıdıyorum. O zamana kadar bana ulasırsanız konusuruz. Telefon. 00380937411834
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
ukraynada erkek klasik giyimde bayilikler veriyoruz,suan 2 magzamiz bulunmaktadir,ilgilenenlerin bulentayan1976@hotmail.com adresine mail atabilirler

Yerleşim Ukrayna / DoneshkMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşım
daha önce de yazdım bir arkadaş için. Ben şu an Cezayir'deyim. BurAda yeni şirket kurduk tekstil üzerine Türkiye'den tekstil ürünleri getireceğiz. İstersen detaylı bilgi verebilirim düşünmek istersen. Cezayir iyi pazardır. Tekstil konusunda yurtdışına bağlı ( öz. Türkiye ve Çin )
Mail adresimi ve telefon numaramı özelden yollarım.
mail : esved.duhan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
N

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye537 yazı
söyle soyleyim mallarini moldovada halk pazarlarinda yani direk halka ust kar marji ile guvenle satmak istersen konusalim 0538 017 54 06

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye94 yazı
İran için irtibata geçebilirsiniz ve lütfen malların fotoğraflarını ve fiyatlarını gönderin. saygılar

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
selam ben 8 yıl kırgızistanda kaldım orta asya piyasasını çok iyi bilirim kırgızistanda gıda toptancılığı yaptım 2010 daki iç savaşta yağmalandım bazı sıkıntılar yaşadım şuan türkiyedeyim bende burdan mal göndermeye çalışıyorum ama maddi imkanım yetersiz bir parti mal gönderdim tekstil eğer düşünürseniz beraber yapabiliriz serol_1983@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
ürün katoloğu ve fiyat listesi albilir miym ben konyadan ptt acentem var yanında düşünüyorum iyi günler

Yerleşim Türkiye / KnyaMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
rusyada is kurmayi planliyorum urulerinin fotografini ve fiyatini gonderebilirmisin. 19emrah03@gmail.com
. . . . .

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Merhaba, eger ilaniniz guncelse urun katalogu ve fiyatlarin yer aldigi bir listeyi 'ebatum.montmorency@gmail.com' adresine gonderebilir misiniz?

Yerleşim Fransa / ParysMeslek Tekstil
Yeni Üye17 yazı
ben rusyanın pitigorsg şehrinde yaşıyorum burad tanıdığım toptancılar var eğer düşünürsen yardımcı olabilirim

Yeni Üye5 yazı
tekstil mumessilligi yapiyoruz; firma profilinizi iletebilirseniz yardimci olabilirim.
ukpamuk@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar,

2013 yılında istanbulda açmış olduğumuz dış ticaret şirketimizin misyonu türkiyede üretilen ürünleri dış piyasada tanıtımını gerçekleştirip satışını yapmak.

Dış ülkelerde yaşayan ve türkiyeden ürün ihtiyaçı olan arkadaşlara türkiyedeki ayağı olabiliriz.

saygılarımla,

e-mail : e-exportimport@hotmail.com

Üye258 yazı
oncelikle ukraynadan herkese selamlar.uzun yillar ukraynada yasamaktayim ve ukraynaya ihracat yapmak isteyenlere iyi bir onerim olacak.kataloglarini veya urunlerinin numunelerini alip ukraynaya gelebilirler.ben kendi arabamla havaalanindan karsilar butun ukraynayi gitmek istedikleri sehirleri gezdirip toptan alicilari bulabilir ve tercumanlik yaparim sadece masraflarin karsilanmasi halinde.bu sistemin cok daha karli olacagini dusunuyorum.fuar masraflarindan daha az ve daha karli oldugu kanaatindeyim.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483
+380671847556 (viber,tango)

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er