Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Copy Canter'da Olması Gereken Makinalar

BaşlatanmuratdkesenTarih08/01/2012 11:03:23Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar bulunduğum ilçede copy canter yok açmayı düşünüyorum fakat makinaları çok pahalı,2. el temiz makinalar bakınıyorum,özellikle ozalit üstüne fazlasıyla yoğunlaşıcam,ihtiyaç çok fazla,hızlı baskı olması gerekli,bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye410 yazı
arkadaşım bu konu hakkında bilgim fazla yok ancak izin verirsen genel olarak ufak fikrimi yazayım,1-) açacagın ilçede yok demişsin peki copy center a ihtiyaç varmı ? bunun araştırmasını çok iyi yap 2 -) 2.el makina alma (başka şansın yoksa az kullanılmış 1-2 senelik ve kendi bildigin servisten onay al )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
düşüncen için teşekkürederim,aslında tam olarak copy center değilde,ozalit çekim ihtiyacı çok fazla,fotokopi işlerini kırtasiyeler karşılıyo gibi,fakat plan copy araştırmasını yaptım ihtiyaç çok fazla,söylediğine katılıyorum bu tip makinaların 2. elinde birhayli sıkıntılar yaşanabiliyo,ama malum fiyatları çok yüksek,tedarik konusunda sıkıntılıyım,sermayem güçlü değil,bu konuda bilgiyede ihtiyacım var,fikrin için tekrer teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis