Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

.

BaşlatanUgur akanTarih06/01/2012 22:00:51Yorum11

İlk mesaj
Üye549 yazı
.
Ugur Akan
Tel:00359898673129
Mail:ugurakan28@gmail.com
Whatsapp:00359898673129
Viber:00359898673129

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye221 yazı
Sayın Baylar, sizi oluşturmak için hesap, müşteri tarafından imzalanmalıdır bir ölçüm gerekiyor. Bu ölçüm oluşturmak için boş bizim Lord Stephan sorumludur. Mr parlak sitesinde kaza vardı, gecikmeli büyük boy ve de hala hiçbir ürün reçetesi olmuştur olmuştur. O büyük boy şimdi, için evden hazırlandı ve böylece imzalanabilmesi için bir meslektaşım verecektir. Ardından, hemen fatura oluşturur. Lütfen daha fazla sabırlı olun. Belki biz de bir kez daha başka bir hüküm bulabilirsiniz, Mr Çetin Almanya'da. Saygılarımla ile

çeviride böyle çıktı

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye816 yazı
internet çevirisi olmaz bence.. almancası iyi olan biri çevirsin..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Editör5590 yazı

" Sayın Bayım,
Ödeme için kayıtlı olunmalıdır. Ödemelerden Başkan Stephan Blank sorumludur. Ancak oluşan sıkıntı nedeniyle Başkan Blank şu anda müsait değil. Bu işi başka bir vekiline devredecek. Biraz sabırlı olursanız başka bir yol bulunabilir.
Saygılarımızla.
"

Özetle budur. Ama bana güvenmeyin bu konuda hiç bir yetkinliğim yok. Gene de geçmiş olsun. Tez gelir paralar inşallah.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye53 yazı
ya buna benzer yazılar bana devamlı geliyor nedir bunlar ya  lıkmıdır nedir arkadaşlar........

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Başlığınızı değiştirdim. Almanca bilenlerin ilgi gösterme ihtimali daha yüksek olur. Bakarsınız gelmişken biri de çeviriverir hayrına . . . hem iyi Almanca bilecek hem de "Selam" diyen bir yazı başlığına takılacak bana biraz uzak ihtimal gibi geldi. Hayırlısı bakalım sabredin bir kaç gün daha....
tamnland.com

Editör5590 yazı
Güzel ülkenin güzel insanları sizin için en kısa zamanda Alman dilini en ince ayrıntısına kadar öğrenecek inşallah. Mil pardon. Sekreterle niye muhatap olmuyorsunuz sekreterler iyi insanlardır . . .
tamnland.com

Yeni Üye91 yazı
hehehe
adam gibi adam FATIH FIDAN

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Serbest meslek
Üye473 yazı
Sehr geehrte Herren,

um dir Rechnung erstellen zu können, benötigen wir ein Aufmaß, welches vom Auftraggeber unterschrieben werden muss.
BIR FATURA YAZABILMEMIZ ICIN ÖLCÜMLER GEREKMEKTEDIR VE BUNUN IMZALANMASI SARTTIR.

Unser Herr Stephan Blank ist damit beauftragt, dieses Aufmaß zu erstellen.
Stefan BLANK BU ÖLCÜMLERI ALMAYI ÜSTLENMISTIR.

Da Herr Blank auf der Baustelle einen Unfall hatte, hat sich sich das Aufmaß verzögert und es wurde auch noch keine Rechnung gestellt.
BLANK BEY BIR KAZA GECIRDIGINDEN BU ÖLCÜMLERI ALMA ISI UZAMIS VE BU SEBEPTEN FATURALAR YAZILAMAMISTIR

Er erstellt das Aufmaß nun von zu hause aus und wird es einem Kollegen mitgeben, damit es unterschrieben werden kann.
SIMDI ÖLCÜMLERI EVINDEN YAPACAK VE BIR IS ARKADASINA VERECEK KI IMZA ISLEMI GERCEKLESSIN.
Danach werde ich sofort die Rechnung erstellen.
BEN DE HEMEN FATURAYI YAZACAGIM

Bitte haben Sie noch etwas Geduld. Vielleicht können wir auch eine andere Regelung finden, sobald Herr Cetin wieder in Deutschland ist.
LÜTFEN SIMDILIK SABRINIZI RICA EDIYORUM. BELKI CETIN BEY TEKRAR ALMANYA DA OLURSA BASKA BIR CÖZÜM YOLU BULABILIRIZ.

Mit freundlichen Grüßen
SELAMLAR

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye473 yazı
Ugur bey...baska yardimda bulunabileceksem seve seve...
selam saygilarimla

Levent

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama