Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pet Şişe Kırma Tesisi. . .

BaşlatangalaksiciTarih03/01/2012 01:48:39Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
kolay gelsn arkadaslar 300 bin tl paramız war.hurda pet siseden çapak üretmek istiyoruz işin içinde olan arkadslardan yardm istiyorum kar oranları yatırım maliyetleri nelerdir yardmcı olrsanz cok sewnirim.
kmi

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye28 yazı
ARKADAŞIM AYLIK 100 TON PET GERİDÖNÜŞÜM YAPIYORUM VE BENDE KENDİ ÜRÜNÜMÜ KIRMAYI DÜŞÜNDÜM AMA ATAN ATANA TELEFONLAŞALIM 0532.511.65.26
kadir öz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
bence atan sensin kardeşim aylık 100 ton pet şişe nerde buluyorsun ki
5521830

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye28 yazı

ZONGULDAĞIN TAMAMINI GERİ DÖNÜŞÜM İŞİNİ YAPIYORUM İSTEDİĞİN AN GÖNDERİRİM TELEFONUM 0532 511 65 26
kadir öz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye106 yazı
Selamünaleyküm kadir bey pet şişe tonunu ne kadara veriyorsunuz...?

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye17 yazı
git geri dönüşüm deposu kur o para yeterde artar DA daha öğrencisin 300bin tl nereden geldi? pek inanamadım

Yerleşim Türkiye / Antalya MerkezMeslek Serbest meslek
Üye324 yazı
arkadaşlar pet işi içinn entegre tesis içinn 1 tirilyon olsa yetmez ben uşakda bu tesisleri gördüm gezdimmm .bu işsadece kırma ile olmuyo
ayırıcı bant lazım yıkma yani kolay iş degillll....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
Kimseye bir lafım yok, zaten burası bir bilgi ve fikir paylaşım yeridir... Pet flake(çapak) yani pet şişenin kırılmış halinin, asit havuzunun asit miktarının ve sıcaklık derecesinin limitlerini söyliyecek USTA varsa bi zahmet söylesinde o kişiye USTA diyelim..... GERÇEK BİLGİYE SAHİP OLMADAN, KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM ARKADAŞLAR... BURASI DOĞRU VE GERÇEK BİLGİYE, PAYLAŞIMA İHTİYAÇ DUYULAN, HERKESİN GÜVENEREK YARDIM ALDIĞI VE PAYLAŞTIĞI KIYMETLİ BİR ADRESTİR.... Saygılarımla... Kimya ve plastik müh. Mutlu KARABAĞ
mr*

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ymalat