Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tatlıcı Dükkanı Yardım Lütfen. . .

BaşlatannoısıkTarih29/12/2011 22:02:00Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba arkadaşlar, formu her gün dikkatle takip etmekteyim. Şuan bi restaurantta garson olarak çalışıyorum fakat artık bunaldım, kendi işimi kurmak istiyorum fakat ne tür bi iş yapmalıyım tam olarak bilmiyorum. Aklımda baklava dükkanı açmak var ama nekadar iş yapar tutarmı bilmiyorum. Duyduğma göre güllüoğlu baklavaları bayilik veriyomuş ama bana maliyeti ne kadar olur ve gerçekten bilindiği gibi türkiyede güllüoğlu baklavaları okadar çok meşhur mu yani bayiliğini alsam iş yapabilirmiyim veya başka bi iş bilemiyorum ama artık çok bunaldım ve harekete geçmeliyim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye12 yazı
açık parfüm mağazamı ihtiyaçtan dolayı devretmek veya boşaltmak durumundayım.bütün dükkanı zararına çok uygun fiyata düşünürseniz iletişime geçiniz lütfen

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye8 yazı
teklifiniz için teşekkür ediyorum göz önünde bulundurcam fakat ben şunu merak ediyorum yaşadığım yer yaklaşık 60.000 bin nüfuslu bi ilçe ve duyduğum kadarıyla güllüoğlu baklavacısı türkiye genelinde çok meşhur bir baklavacı. merak ettiğim konu bunun bayiliğini alıp işe başlasam bana maliyeti ne kadar olur ve kazançlı bir işmidir. konuyla ilgili arkadaşların fikirlerini ve tavsiyelerini önemle bekliyorum. teşekkürler...

Üye211 yazı
Noisik kardesim ben de tatliciliga cok ilgi duyuyorum ve su anda merakimdan da olsa inceliyorum en son gordum ve harika oldugunu sandigim "Meyveli Osmanlipasatulumba tatlisi " adinda tulumba tatlicisi varmis. Saniyorum Sakarya da bunlar bayilik veriyorlar ve isteyene bir gunde bu isi ogretiyorlarmis hazirlanisi 15 dakika diyorlar. Belki isine yarar. www.osmanlıpadişahtulumbası.com

Herkese iyi seneler ve mutluluklar bol kazanclar dilerim.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye8 yazı
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Gönderdiğiniz konuları inceledim. Fakat maliyet ve kazançtan pek açık bahsedilmemiş yani konuyu şöyle açayım. Farzedin ki 60.000 bin nüfuslu bir ilçede 1.000 tlye bi dükkan kiralayıp bu işe girdim bana maliyeti ne kadar olur ve maliyetlerden hariç ailemi geçindirecek kadar kazanç sağlayabiilrmiyim. Ayrıca sadece bu iş üzerine olcak diye birşey yok bu başka bir işte olabilir gıda, giyim, vs. vs. yorum ve fikirlerini paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. yeni yılda herkese mutlu sağlıklı huzurlu ve bol kazançlı bir yıl diliyorum

Yeni Üye10 yazı
Hocam gıda sktörü her zamn karlı bi sektördür.Güllüoğlu çok iyi bir marka bulunduğunuz ilçenin durumu nedir zengin bi yermi 8 tl yede baklava var 28 tl yede ve güllüoğlu pahalı tatlılar satar maliyet dersen en azından senden 60.000 100.000 tl arası bayilik bedeli alırlar 50.000 gibi bi nakde ihtiyacın olur sanırım ilk etepta ama tutarsa ayda 4.000 8.000 tl arası para kazanırsın bayramlar hariç bayramalrda tavan yaparsın tabi tutarsa bulunduğun yerde insalar 25 30 tl ye baklava yerlermi bunu ii araştır.
Benim bi tanıdığım Sini baklava böreğin bayiliğini aldı 200.000 tl para harcadı ama tuttu gibi

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Muhasebe
Yeni Üye8 yazı
sayın demir79 yorumunuz için teşekkür ediyorum. ben bu işte umutluyum. damak tadı çok önemli dediğiniz gibi 8 tl'ye de baklava var 28 tl'ye de. ama dediğim gibi damak zevki burda ön plana çıkıyor. merak ettiğim konu çarşı merkezinde 1.500 tl civarında kirası olan bi dükkan kiralasam bu işi yaparak işimi çevirebilirmiyim yani kira ve diğer masraflar dahil kazandırırmı bu iş. tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Üye173 yazı
bence bi baklava markasına 60.000 100.000 franchise bedeli ödemektense daha da adını duyurmuş tatlı anlamında ürün çeşitliliği daha fazla olan bi marka seç bolulu hasan usta mesela ben müdaviyimdir oranın çok güzel tatlıları var bi ara araştırmıştım orada yanlıs hatırlamıyorsam 75.000 tl gibi bi rakam talep ediyor tabi belli başlı prosodürlerle (dükkan m2 si teminat vs.) bulunduğun mekana çok bağlı tutup tutmuyacağı çünkü hitap etceğin kesimin gelir kaynağını ne yiyip ne içtiğini bi tatlıya en fazla ne kadar verceklerini hesaba kat ve bence sadece tatlı olarak kafanda canlanmasın farklı gıda yatırımlarıda yapabilirsin.
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye109 yazı
bence edırneye dusunuyosan bıraz daha farklı seylere yonelmen....helede edırne ılcesıyse hıc gırme gulluogluna guldurme kendıne sonraaa
aykut gök

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye109 yazı
ben senın yerıne arastırdım bı....
Güllüoğlu Baklava - Hedeflenen Franchise: 10
Başlangıç Bedeli: Başlangıç bedeli aranmıyor. Başlangıç yatırımlarını franchise kendisi karşılıyor.
Royalty: Cirodan yüzde 3 alınıyor.
İletişim: 0212 321 34 34
aykut gök

Yeni Üye8 yazı
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. sayın aykutgok arkadaşım daha farklı şeylere yönel diyosunda neye yönelcem ki. güldürme kendini demişsin yani bu iş tutmazmı diyosun bilmiyorum artık sağlıklı düşünemiyorum konuyu biraz daha açıp yardımcı olursanız sevinirim. ilginize çok teşekkür ediyorum.

Üye109 yazı
edırneyı gezme ımkanımı oldu ıkı tane avm var sanırım ınsanlar hep oralarda...askerlerde ve ogrencılerde orada..gulluoglu bıraz agır olur....kısaca basımdan gecen bır olayı anlatayım sana...gulluolunda 6 cay 4 kısılık pasta ve bır 05 lık su sadece 76.5 tl var hesabı gör...bence edırneye yakısan gguzel bır tava cıgercısı.................
aykut gök

Üye1359 yazı
edirnede 7 yıl geçirdim güllüoğlu satan yer var diye hatırlıyorum ama dükkan olarak değil de benzinlik vs gibi sanırım. gıdanın en çok prim yaptığı yer edirnedir farklı olan şeyde ilgi çeker yeterki kaliteli olsun. 24 saat gıdaya ilgi vardır şayet sadece gündüz yapacaksanız bulaşmayın ama 24 saat için Edirne biçilmiş kaftan. kaç km mesafeye bir uçtan bir uca yemek yemeğe çok gitmişliğimiz var edirnede..geceleri de çoğu yer doludur gündüze göre
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er