Dostum aksine ben ''Hiç bulaşma'' diyenlerden olmayacağım... Memura birşey soruyorsunuz Bulaşma!, Terziye danışıyorsunuz, Bulaşma!, Lokantacılık düşünüsünüz, cevap: Bulaşma!, Market açacağım dersiniz, Bulaşma!
Sohbet ve tartışma ortamı bence çok daha ileri bir boyutta olmalıdır... Bulaşma! kelimesinden ziyade, sektörün içinde ise birey, yaşadığı olumlu, olumsuz durumları, çektiği zorlukları, tabiri caizse yediği kazıkalrı, kazancı nasıl daha çok arttırabileceği, genel mesleki kuralları, maliyeti, sosyal sorumluluğunu, püf noktalarını yazarsa işte bu site gerçekten tadındanyenmez... Faydalanma, paylaşıldıkça çoğalan bilgi de budur...
*Ben kendimce yazmaya çalışayım sana kardeşim;
Turiz ve Otel İşl. Y.O. mezunu ve turizm sektöründe belli bir zaman bulunmuş ama ailevi nedenlerle memleketine dönmek zorunda kalan biri olarak derimki, lokasyonun uygunsa, herşey kanuna uygunsa, iyi ve uyumlu bir ekibede sahipsen, bizat da işin aşında durup anlık krizleri çözmeye çalışacağım dersen gireceğin sektör hiç ölmeyecek bir sektördür. Bizim insanmız eğlencesinden ödün pek vermiyor malum...
Asıl sorunun cevabına gelince; sgk birleşim olayına, bunu en yakın bir mali müşavire danışsan çok daha sağlık bir bilgi alabilirsin... O konuyu tam olarak bende bilemiyorum...
Şimdiden hayırlısı olsun.