Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kırtasiye Ürünleri Toptan Satış

BaşlatanaltaykirtasiyeTarih22/12/2011 15:32:06Yorum41

İlk mesaj
Üye301 yazı
Aklınıza gelebilecek tüm kırtasiye ürünleri için bizden fiat alabilirsiniz ürünlerin çoğu kendi markamız olup ithal ürünlerdir.
Bu alanda pazarlama yapmaktasınız yada pazarlama ekibiniz varsa aktif satış için ürün arayışınız varsa.
Bakkal,tekelbayi,kuruyemişci,market,kırtasiye vb alanlarda dükkanlarınız varsa ürün taleplerinizi bizden karşılayabilirsiniz.
Ürün taleplerinizi 1 gün içinde kargo ile göndermekteyiz.
Ödemeler peşin yapılmaktadır.
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye301 yazı
İlan gunceldir uygun fiyat garantısı ve urun devamlılıgı
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye17 yazı

s.a herkese ben trabzonda bir kırtasiye açmak istiyorum ve nasıl yapılır ve nasıl başlanır bilgi almak istiyorum yerim ve mekanım güzel ve işlek bilen arkadaşlar yardım edebilirse memnun kalırım 05422441161

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Muhasebe
Yeni Üye12 yazı
merhaba ürünler ve fiyat listesi göndere bilirmisiniz lütfen?

info@amazonkilif.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye57 yazı
toner, kartuş ,çip , ithalatı yapıyoruz. ürünler orjinal kalitesinde olup kendimiz dolum ve yenilemelerde kullanmatayız. ithalatını kendimiz yapıyoruz
toptan yada parakende olarak satış yapmaktayız.
ürünlerin kalitesini www.dolumcum.com a
sorabilirisniz.
irtibat 535 7978179 ismail bey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
merhaba benim kırtasıye dükkanım var ben kırtasiye ürünlerinizin fiat listesini isteyebılırmıyım edirne merkezde dükkanım tel verebılırım 0535 924 24 00 fatma erginler
Dünya yalan dostluk baki

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - altaykirtasiye
Aklınıza gelebilecek tüm kırtasiye ürünleri için bizden fiat alabilirsiniz ürünlerin çoğu kendi markamız olup ithal ürünlerdir.
Bu alanda pazarlama yapmaktasınız yada pazarlama ekibiniz varsa aktif satış için ürün arayışınız varsa.
Bakkal,tekelbayi,kuruyemişci,market,kırtasiye vb alanlarda dükkanlarınız varsa ürün taleplerinizi bizden karşılayabilirsiniz.
Ürün taleplerinizi 1 gün içinde kargo ile göndermekteyiz.
Ödemeler peşin yapılmaktadır.

kırtasiye dükkanım mevcut jakerss80@hotmail.com adresime ürünleriniz hakkında detaylı olarak bilgi alabilirsem sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk