Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kırtasiye Ürünleri Toptan Satış

BaşlatanaltaykirtasiyeTarih22/12/2011 15:32:06Yorum41

İlk mesaj
Üye301 yazı
Aklınıza gelebilecek tüm kırtasiye ürünleri için bizden fiat alabilirsiniz ürünlerin çoğu kendi markamız olup ithal ürünlerdir.
Bu alanda pazarlama yapmaktasınız yada pazarlama ekibiniz varsa aktif satış için ürün arayışınız varsa.
Bakkal,tekelbayi,kuruyemişci,market,kırtasiye vb alanlarda dükkanlarınız varsa ürün taleplerinizi bizden karşılayabilirsiniz.
Ürün taleplerinizi 1 gün içinde kargo ile göndermekteyiz.
Ödemeler peşin yapılmaktadır.
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye29 yazı
ofis ve kırtasiye ürünlerini toptan pazarlamasını yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. tk.dogan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye42 yazı

Mail ve msn adresinizi özelden gönderir misiniz?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Üye301 yazı
msn adresimiz altaykirtasiye@hotmail.com
Kırtasiye olarak aklınıza gelecek her ürün bir çoğu kendi imalatımız taleplerinizi bekleriz.
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye301 yazı
Berat06 cevap meil adresinizi tam olarak verirmisiniz.
Bizde bir çok ürün kendi imalatımız örneğin kalem grubumuz,boya grubumuz,silgi,kalemtraş,yazarkasa fişi,faks rolusu,cd, fiat etiketi hatıra defterleri,vb ürün çeşitlerimiz var. Özellikle sahte para kalemimiz var aktifte ve toptanda çok ama çok iyi satılmakta meil adresinizi tam olarak verirseniz geniş bilgi size ataraım.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Berat bey işi nerde yapacaksınız bu işi toptan mı yapacaksınız yoksa parakende olarak mı yapacaksınız ayrıca bu tarz bir meil adresine ilk defa raslamaktayım.
ÜRÜN ÇEŞİTİMİZ ÇOK GENİŞTİR.
ÖZELLİKLE İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN GRUBU VARSA SİZE ONA GÖRE FİAT VE ÜRÜN BİLGİSİ VERMEK İSTERİM.
DİLERSENİZ SİZ BİZE.
altaykirtasiye@hotmail.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
meil atınız beklemekteyim.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Okul çıkışı genelde kalem satışı en mantıklı olandır. Size en güzel verebileceğim ürünümüz 12 adet kurşun kalem toptan size gelişi 1.75 tl sizin satışınız 4 tl, 12 adet kırmızı kalem kurşun 2tl size gelişi sizin satışınız 4 tl, tükenmez kalem size 12 adet gelişi 1.75 tl sizin satışınız 3.50 tl, ayrıca tek tek satarsanız size 2 tl den sahte para kalemi( sahte parayı anlamaya yarar esnaflara çok rahat tek tek 5 tl den satabilirsiniz) ayrıca boyama gruplarını verebilirim.
kuru kalem pastel kalem sulu boya vb....
Siz ürün ve bütçe bana söyleyin ben ürünü sizlere yollayım.
Okul önü ya da kalabalık caddeler de en iyi kurşun kalem tahta tükenmez kalem satar bunlarıda sizi koli bazlı olarak yollarım...
Cevap bekleyecem.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
paket dediğin 5 adet mi bunun hepsini satsan ne kazanacaksın .
5 koli mi...
5 adet kalem için kargoya verdiğin ücrete yazık derim.
5 koli ise o ayrı.
ALTAY KIRTASİYE

Üye221 yazı
şu sahte para kalemine olan merağım hala artmakda resmi varmı bu ürünün mail atarmısınız gencgirisimci55@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye301 yazı
Aferim kac adet aldın siparıs tel ver arayım seni hemen
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Bana kac adet alacagını yazarmısın yada kac koli su an ucaktayım acil cevap yaz suan msn acamam
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Odemesı pesın yollamaktayız cd 0.40 kurus dvd 0.50 kurus parayı yarın yatırırsan sabah hemen kargoya verırım sorun degil baslangıc olsum
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Ok adama satarken sende ustune karını koymayı unutma 270 tl yapmakta
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Sen bana parayı pesın gecersen 0.30 DAN SANA VERİRIM 180 TL YAPAR
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Canım kusura bakma ama sama bır abi tavsiyesi bulundugun ilde buyuk marketler varsa ordan uygunsa al fısını sakla adam almazsa ıade edersın sana abi tavsıyesı hevesın olmesın ıyı aksamlar sana satıs tıyoları verecem bulundugun ılde olsam malı verırdım sorun degil
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
İnan kardesım istanbulda olsan dukkan senındi
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Ilan gunceldır ıthalatcı ve uretıcıyız urun yelpazemız cesıtlerımız genıstır
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Ithalatcı ve uretıcıyız kendı markamız var al sat tarzı seyyarlar pazarcılar ek ıs arayanlar ıcın yuzde yuz karlı urunlerımız var
ALTAY KIRTASİYE

Yeni Üye6 yazı
fiyat ve ürün bilgileri gönderirmisiniz gaziantepte toptan ve perakende işi yapıyorum ve çevre illere servis yapıyorum acil dönerseniz sevinirim.
murat dal

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
Üye301 yazı
YARIN detay bilgi atılacaktır.İlginiz için teşekürler (murda2007) özellikle istediğiniz ürün grubu varsa belirtiniz.
ALTAY KIRTASİYE

Yeni Üye6 yazı
boya (pastel,sulu,kuru gibi)yapıştırıcı.kurşun kalem ,versatil kalem,silgi,k.açkı gibi ve sizin tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı ürünler bizde tüketim hızlıdır. gaziantep,adıyaman,ş.urfa,kilis,k.maraş,hatay gibi illerede satış yapıyoruzkısaca tüm kırtasiye ürünleri ilgimi çeker .
murat dal

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
Üye301 yazı
İlanımız günceldir.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Kırtasiye ürünü talepi olan kırtasiye ürünü al sat yapmak isteyen toptancı kırtasiyecei market oyuncakcılar avm içindeki satış noktaları avantajlı ithalatcı fiat avantajı ile sizlere yüksek kazançlar sunmaktayız.
ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ TALEPLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİZ.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
İthalatcı firma olma avantajını bizimle yaşayınız her türlü kırtasiye ürünleri için taleplerinizi karşılamaya hazırız ürünler kendi markamızdır.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ynsshn333
kolay gelsin ürünlerden fiyat listesi rica edebilirmiyim ?

yunus_sahin33@hotmail.com

BİLGİLER en kısa zamanda tarafınıza gönderilecektir.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
ilanımız günceldir.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
İthal ürünlerimiz geniş ürün yelpazemiz uygun fiyat politakamızla koniks uyelerine hizmet vermekten mutluyuz
ALTAY KIRTASİYE

Üye104 yazı
Toptan fiyatlarınızı yazabilir misiniz? Satış ve Pazarla Şirketimiz ile Manisa ve çevresinde dağıtım yapmaktayız.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama