Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Büfe Açmak İstiyorum Açamıyorum. . .

Başlatangok_hannTarih22/12/2011 01:39:57Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
işlek ve potansiyeli olan elit,prestijli bir sitede bufe açmayı düşünüyorum.sabahları işyeri potansiyeli iyi,akşamları gece hayatı iyi. yalnız büfenin sahibi site yonetimi olaya pek sıcak bakmıyor.onları ikna etmem gerekiyor.yok koku çıkar,yok dışardan nasıl gorunuyor.biz burayı şu dondurmacıya verecez vs vs. koku olayını ilk olarak nasıl çözebilirim? bacanın büfenin tavanından gorunmesini istemiyorlar. sıcak sandviç gibi bişeyler yapıcam. yani ızgaranın üzerinde sucuk salam vb. şeyler pişiricem.bunlardan minimum koku yayılması için nasıl bir sistem kurdurmam gerekir.internete baktım bulamadım.ikincisi büfenin mümkünse 3 boyutlu çizimini,projesini hazırlatıp goturmek istiyorum.bu işleri kim yapar kaça yapar. yani işte dıştan bakışta büfe boyle olacak.tabelası soyle.dış giydirmesi şoyle gibi bir gorsel olsun istiyorum.burda onemli olan yonetimi ikna edebilmek.ayrıca menu getirin dediler. menude sizce neler olmalı. sandviç,hot dog,taze sıkılmış meyve suları,muzlu süt,yengen,ayvalık tostu,içecek çeşitleri başkada bişey aklıma gelmedi.başka neler eklenebilir.hadi arkadaşlar ikna etmem gerekiyor onumuzdeki hafta başı gorusmem var.çok önemli benim için...

Ayrıca aynı yere kuru temizleme bayliği almayı düşünüyorum eğer büfeyi açamazsam. Bir kuru temizleme şirketi ile gorustum.Liste fiyatının yüzde ellisi oranında anlaştık. Yani ceket temizleme fiyatı 10 liraysa 5 lira benim cebime kalıyor.Topladığım kıyafetleri fabrikasına goturuyorum.ertesi gun teslim alıyorum.Elektrik,su giderimin olmaması.Benim bişeyle uğraşmayacak olmam beni bu konudada cezbetti açıkcası.Sitedeki binalarda yaklaşık 3000 çalışan var. bu konudada yüksek potansiyele sahip gibi. yalnız tek sıkıntı teslimat süresinin 2 gun olması. 2 gunden once vermem biraz zor açıkcası bu sistemde.2 gun uzun bi süremi.müşteri memnuniyetsizliği oluşurmu?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye170 yazı
ben ilk anaokulumu böyle bi yerde açtım ay çocuklar çimlere bastı yok çocuklar çok bağırdı aman kardeşim uzak dur aç sosyetelerden sonradan görme olup insanlık görmemiş insanlar para kazanmayı oyuncak yaparlar senin ekmeğinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar ne memnun olurlar nede sana ekmek yedirirler ben tam tanınmaya başlamıştım imza toplatıp siteden attırdılar
gerisi sana kalmış
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er