Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kamu Alım İhaleleri Hakkında Soracaklarım Var?

BaşlatanersanayazTarih22/11/2011 02:28:12Yorum2

İlk mesaj
Üye192 yazı
Kamu alım ihaleleri hakkında soracaklarım var?
1-iş bitirme belgesi isteniyor bu yoksa nasıl ihaleye girebilirim?herkes annesinin karnında iş bitirme belgesine sahip olmuyor?
2-kar oranı nasıldır? 100milyarlık bir mal versem karı ne oluyor?max.%5 mi yoksa daha mı düşük %1 gibi veya altı?ortalaması nedir?
3-akaryakıt alım ihalelerine girmek istiyorum.bu ihalelere girenler shell ve po gibi firmalar mı oluyor yoksa her istasyon sahibi girebiliyor mu?
4-malı anında verebiliyor muyum?yoksa aylara bölüp mü veriyorum? aylara bölünüp veriliyorsa sürekli koordinazyon konusunda zorlanılmaz mı?çok işle uğraşan biri hepsini takip etmek de zorlanabilir?

teker teker yazarsanız sorularıma cevap sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye89 yazı
iş bitirmenin çeşitli yolları var elbet bu genelde özel sektörde iş deneyimle başlıyorsunuz onunda belli kriterleri var
4734 sayılı ve 4735 sayılı kanunu iyi bilmeniz piyasayı iyi tanımanız sektörde birazda çamur çigeneminiz gerekcektir

eklerseniz görüşelim skeype adresi : sftemizlik
ferhat_06_kiyici@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
Ersan bey slm
bence siz saçma sapan devlet ihalelrinden uzak dur kimse benim kadar peşinden koşmadı 4000 tl kadar şirket vergi vesaire her girdiğim ihalede iş deneyimi vesaire taşıma hizmeti ihalelerine girdim 70000 tl fiyat veren adamın fiyatı altına 65000 tl ye ihaleyi hak kazanamayan ben ne desin yani herşey çıkar menfaat kurum benim verdiğim fiyatın üstüne 70000 bin tl ye işi verdi niye iş deneyimim yok halbuki iş deneyimi 70ve 80 bine kadar iş deneyimi olmadan ihale alınabilinir herşey menfaat ve insiyatif.tavsiyem
KADİR AYDEMİR

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ticaret