Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Patent Firmasına Bayan Arıyoruz

BaşlatansansariTarih31/01/2008 01:44:07Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
İstanbul Zeytinburnun daki Marka Patent Tescil işlemleri ve Marka danışmanlığı yapan Anonim Şirketimize telefonla müşteri rendevuları alabilecek, veya telefonla direk satış yapabilecek ısrarcı, diksiyonu düzgün, çenesine güvenen, ikna kabiliyeti yüksek, hiçbir şeyden çekinmeyen, ama saygılı, girişken bekar BAYAN çalışma arkadaşı arıyoruz. Özellikle daha önce bu sektörde çalışmış olmak tercih sebebidir. Ancak kendime güveniyorum diyenlere eğitim verilecektir. Bilgisayar bilmesi ve logo, grafik tasarımcısı olmasıda önemli.
Maaş+Prim+SSK+Yemek. Prim yüksektir. Alacağınız başarılı randevular prime dönüşür. (Yani ortalama bir çalışma ile maaşınız primle 1.500.00 YTL yi bulur. Planlı ve yoğun bir çalışmayla bu oran çok çok yükselir.) Rahat, basit, kariyerli bir meslektir. En önemliside başarılarınız doğrultusunda Yönetici Asistanlığına, Pazarlama müdürlüğüne, Müşteri ilişkileri yöneticiliğine, Bölge müdürlüğüne yükselebilme şansı. Unutmayın hepsi size bağlı.
Lütfen öncelikle maille irtibat kurunuz. Ve maillerinize Fotoğraflı CV nizi ekleyiniz. İrtibat numaralarınızdan size ulaşılacaktır. teşekkürler, saygılarımızla... Mustafa
propatentr@gmail.com (Cv ler için özel mail adresimizdir)

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum