Benim muthis bir "Sanal Ofis ve Alısveris Merkezleri" projem var.
http://www.ofisteyim.com . Bu proje icin sponsor ortak arıyorum. Tüm detaylar ve bilgiler dosya halinde bendedir. Is dunyasini bu projeyle tek bir yerde toplamayi amacliyorum. 3 boyutlu gorsel ogeleri ve özellikleri (mobilyalar, perdeler v.s.) kisisellestirilebilir sanal ofisler ve bu ofislere bagli calisan magazalar... Kisaca soyle anlatabilirim; is adamlari yillik bu ofisleri (ofislerin özelligine gore fiyatlar değisebilir) kiralayacaklar, ofis kiralandiginda kendisine otomatik olarak urunlerini pazarlayip satabilcegi bir magazada acilmis olacak, ve sanal dunya pazarinda yerini almis olacak. Bu arada bu sistem gercek dunyada ticaret yapamamis kisilerede ticaret yapma olanagida saglayacak. Ilk acemiligi atmak icin iyi bir yol... Bu sitemizin sadece bir özelligi daha bunun gibi onlarca özelligi olacak.
Bunlar hayal degil olabilecek seyler. Sadece bu ise para ve zaman ayirabilecek bir ortaga ihtiyacım var. Benim İstanbul'da bir anonim sirketim var. Ama bunun altindan kalkabilecek kadar ne zamanim, ne param ne de bilgim var. Burada ne kadar anlatsam basit kalir. o yuzden detayli gorusme icin lutfen mail atiniz.
Lütfen ciddi olanlar mail gondersinler. Zira ben bu husuta cok ciddiyim. Zaten Ticaret şaka goturmez. Projenin geneli hakkında biraz fikriniz olsa hayrete duserdiniz bana guvenin...
dorum33@mynet.comdorum33@gmail.com