Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

4. 000m2 Kapalı Alanımız Var. . ????

BaşlatanquakeTarih14/12/2011 12:04:42Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar biz Konya'da ikamet etmekteyiz. Plastik şişe imalatı yapıyorduk. Sektördeki vadeler ve maliyetlerin artması yüzünden fabrikayı kapatma kararı aldık.
Şuan ne yapabileceğimiz konusunda araştırma yapıyoruz.
Sizlerden bu konuda yardım istiyorum.
İşin konusunu, ne tür olduğu, üretim mi yoksa ticaret mi olduğu, ya da ihracat ya da ithalat olması, her türlü öneriye açığım.
Biliyorum çok geniş bir konu oldu ama inanın düşünmekten yoruldum. O yüzden sizlerden yardım istiyorum.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye29 yazı
eğer inşaat malzemesi toptancılığı yapmak istersen süper bir alanın var cok büyük işler yapabilirsin ve konyada bu işte plastik üretiminde cok iyi sen zaten bunu biliyorsundur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye170 yazı
mantar bu kadar büyük bir alanda mantar imalatı yapıp ihracatını da yapabilirsiniz maliyet olarak çok fazla değil uygun koşullarını sağlar kurallarına uyarsanız güzel para bırakır Allah yardımcınız olsun
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı

munironer: inşaat malzemeleri konusunda bir araştırma yaptık, burada o işi yapan o kadar çok kişi var ki, bir de çok geniş bir sektör, yapan devler var., tutunabilir miyiz??
xanaokulu: mantar dediğiniz, kültür mantarı değil mi? Konya'nın kışları soğuk geçer. Bu zararlı olmaz mı? Yatırım maliyetini nerden öğrenebiliriz? Kimler yapıyor. İlk kez duydum, kar marjları konusunda bir bilginiz var mı peki?

ilginiz için çok teşekkür ederim.

Yeni Üye89 yazı
bence son kullanıcıya hitap edeceğiniz işlere yoğunlaşın. Örneğin mobilya üretimi olabilir, kozmetik üretimi olabilir, eticaret olabilir, bu işlerde çok fazla tecrübeniz yoksa biraz araştırmayla bişeyler çıkar diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye170 yazı
mantar yetiştirimi için uygun şartlar dışarıda ki ilklime göre değil içeride ki havalandırma, ısıtılaya göre oluyor erzurumda dahi yapılabilecek bir iş kayın mantarı en kar marjı yüksek mantardır içinin ortamını sağladıktan sonra mantar yastıkları alıyorsunuz bu konuda koniksin arama motoruna mantar yazın yorumları okuyun derim.
mobilya sektörü benim tercihim olmayan bir sektördür ama gıda herzaman para getirir mobilya da globelitenin altında ezilebilirsiniz ama mantarı pazarlamanın yolu çok basittir
saygılar
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yeni Üye29 yazı
tutunabilirsin tabiki kardeş sonucta sen de büyümek istiyen birisin anlamak istediğim kadarıyla yapı market gibi yaptın mı bence her şey cok güzel olabilir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye50 yazı
4000m2 kapalı alnı duyunca ilk aklıma soğuk hava deposu geldi niyeyse paylaşmak istedim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
Üye920 yazı
merhabalar quake arkadaşım.
Öncelikle geçmiş olsun ve bol şans,başarılar dilerim.Ciddi hayrli iş fikirleri ve kişiler çiksin kaşinizda. :)
Ciddi,kazançli,az riskli,kar marji yüksek ve uzun vadeli ticaret yapmak istyorsaniz? sermayeniz 60.000 tl varise?
cesur,akilli ve adaletliyiseniz ticaretde? görüşelım.
Ana bayi merkezi Konya'da olup ve tüm iç anadolu bölgeye hitap etmek,yönetmek ve bayiliklerini vermek için iş ortağimini aranmaktayim...
Doğal taş dekorasyon sektörde ,Türkiye ve Avrupa'da 14 sene'dır ilk ve tek profesyonel üretıcı firma Granit Sanat ,Türkiye'nin çeşitli bölgelere ana bayilik ve bayilikler verilmektedır...kazanci kesin ve net...!!!
www.granitsanat.com
NOT: ciddi olanlar muhatap olsunlar
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar bizim fabrika binası biraz terste, uzak olmasa da merkeze ters bir konumu var, örneğin inşaat malzemesi olsun, mobilya olsun satımı biraz kapı önü müşterisi gerektiriyor. O yüzden sıkıntılı olabilir. Benim aklımdan geçen üretim, yurt dışı bağlantılı olmalı, ticarette ise depo gibi kullanılıp ona göre satış yapılabilmeli.
xanaokulu: Benim kastettiğim dışarıdaki havanın şartları değil tabiki, o şartlar yüzünden içeride daha fazla enerji harcaman gerektiğiydi. O da maliyetleri arttırır, o anlamda söylemiştim.
sakaryalıyız: Arkadaşım ilk araştırdığım iş o oldu fakat o iş narenciye üretimi olan yerlerde yani antalya ve mersin taraflarında ya da izmir bölgesinde rantabılmış. O yüzden o konuyu kapatmak zorunda kaldık.

Üye244 yazı
Lojistik sektorune girin derim 4 bin m2 guzel bir alan bunun yuksekligini bilmedigim size bir m3 hesabi yapamiyacagim . Diyelim ki alaniniz klasik bir entrepot alani racklarinizi hazirlayin bir firmadan uzun sureli bir forklift kiralayin ... buna extra olarak belli bir m3 alani pozitif ve negatif olarak soguk hava deposuna cevirebilirsiniz 250 + 250 gibi ... ardindan giderlerinizi hesapla**** uzerine gelir ko**** alan kiralayacaksiniz. Ilk baslarda her iste oldugu gibi zordur ama isin inceligini kaptiniz mi geliri guzeldir.

Oncelikli musterileriniz

Pazarcilar
kucuk ve orta olcekli ithallatcilar
e-ticaretciler
...
devam eder gider.
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
merhaba,
konya hayvancılık alanında ılerı ozellıkle hayvan yemi sektorunu bıraz arastırmanı onerırım.
Hepyesil

Yeni Üye2 yazı
bulunduğun bölgede zeytin yetiştiriciliği nasıl bilmiyorum ama eğer zeytin alanı geniş ise zeytinyağı fabrikası kurabilirsin.

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
bence eğerki biraz geçimliğin varsa, şu anda hiç bir iş yapmayı düşünme,öyle bir karar al,eşi dostu ziyaret et,kafanda kesinlikle en ufak bir iş yapma fikri olmasın....aklına öyle bir iş gelecekki,sen bile hayret edeceksin....
Kesinlikle yalan söyleme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye28 yazı
kiraya versenize ?
Pilav isteriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye7 yazı
İhracat amaçlı Kozmetik Üretimi düşünürseniz benimle irtibata geçebilirsiniz
KD

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye294 yazı
quake bende konyada ikamet ediyorum.işyeri mevki olarak nerede?
mantar konusunda yardımcı olabilirim.seni en profesyonel firmaya yönlendirebilirim.mantar olayı farklı biraz.hava şartlarıyla çok ilgili değil.
ekle beni fikir paylaşalım

ex_Santana@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er