Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Arayan Arkadaşlara İş Fırsatı

BaşlatannellsanellTarih28/01/2008 04:58:12Yorum7

İlk mesaj
Üye347 yazı
Acıklama yapılmadan yazılarımın onaylanmadığı için gecmişe dönük tüm paylaşımlarımı siliyorum

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye176 yazı
dostum nasıl oluyo bu iş aç biraz
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye347 yazı
E-MAİL ADRESİMİZE RESMİ GÖNDERİYORSUNUZ EN GEÇ 4 İŞGÜNÜ İÇERİSİNDE ÜRÜN HAZIRLANIP KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİT OLMAK ÜZERE BELİRTİLEN ADRESE GÖNDERİLİYOR.ÜRÜNÜN TOPTAN FİYATLARI 25 YTL-40YTL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.RESİMLER OBJELERE LAZER İLE İŞLENMEKTEDİR.HEDEFİMİZ HER İLDE EN FAZLA ÜÇ KİŞİYE PAZARLAMAK İÇİN İŞ FIRSATI SUNMAKTAYIZ.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı

iyide abiciğim sen kendi reklamını yapmıssın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Üye238 yazı
Ben bu iste calistim Amerikada bir kioskta. Bunlarin yazicilari var. $1500 - $3000 dolar arasi..
Resim once scannerdan geciriliyor..Photoshop da duzeltmeler yapilir. SOnra bu yazicinin kendi programina atiliyor resim ve orada da gerekli ayarlamalar yapilir yazdiriliyor. Amerikada en cok zencilere satardim ben bunu. Onlar cunku cok seviyorlar boyle seyleri. Ama bizim ulkemizde daha az pazar var tabi, ama gene de yapilabilir.

Resimlerin bu sekilde cok guzel cikmasinin tek yolu resmin kaliteli cekilmis olmasi ve tarayicinin kaliteli olmasi. Yaklasik 1 sene bu isi yaptim.
Sapka, havlu, tshirt gibi tekstil urunlerine istenilen yaziyi, sekli dikis makinasi ile dikme isinde de calistim. O daha da kazandiran bir isti. O ise de yonenilebilir.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Üye347 yazı
SAYIN SELAHATTİN61 BU YAZININ KONİKSE KONULMASININ REKLAMLA BİR İLGİSİ YOKTUR.SADECE EK GELİRE İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİ ARKADAŞLARA VEYA İHTİYACI OLAN DİĞER ARKADAŞLARA SERMAYE BAĞLAMADAN BİR EK GELİR SAĞLAMAK. SAYIN TEOSHAKER BEYEDE EĞER O DEĞİNİZ RAKAMLARDAN MAKİNA GETİRTME ŞANSINIZ VARSA SEVE SEVE 4 ADET DAHA MAKİNA ALIRIM.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye238 yazı
Ben size bilgi tedarik ederim musait oldugumda. Siz getirtirsiniz. Beni isin icine sokarsaniz, ben kar koymak zorundayim. Siz elinizdeki yazicilarin bana ozelliklerini gonderin, mesela o yazicida kafa vardir, onun vurus hizi nedir, nerden temin ettiniz, kaca aldiniz onlari bana bir soyleyin.

Üye238 yazı
Bu pendant lari nereden temin ediyorsunuz? Ben iki cesit gormustum. Sizin bu resimlerdeki kaliteli olanlar. Onlarin da cok ucuza temin edilmesini saglayabilirim.