Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Zengin Daha Çok Zengin Oluyor

Başlatanmurat33Tarih26/01/2008 00:28:01Yorum23

İlk mesaj
Üye503 yazı
bursalı girişimci arkadaşlar,hepinizi bekliyorum,hep birlikte olursak başarılı oluruz,çok büyük bi proje var,güçlerimizi birleştirirsek çok iyi para kazanırız

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye238 yazı
Napicaksiniz, voltrani mi olusturacaksiniz? Cok para kazanma hayalinden vazgecin. Once kaliteli hizmet goturun musterinize.Bunun pesinde kosun.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Üye238 yazı

Raif tesekkur ederim sozlerin icin.

Üye503 yazı
arkadaşım,muhalefet olmıcaksın,burası fikirleri paylaşma forumu,varsa fikrin söyliceksin,yoksa susucaksın,sana kimse katıl demedi,varsa bi fikrin eklersin,dengesizlik yapma

Üye238 yazı
Bak bak bak...Klavye kabadayisina bak sen. Aslanim, once sen yamuk agizlilik yapmadan o buyuk projenin ne oldugunu burada yazacaksin, burasi bilgi ve fikir paylasma platformu. "Cok buyuk bir proje var, cok para kazanabiliriz, haydi birlik olalim' gibi teranelerle isler yurumuyor burada. Once durust olacaksin, acik olacaksin, efendi olacaksin ki efendilik bulasin. Tamam mi aslanim. Hadi bakalim.

Yeni Üye59 yazı
BENDE TEOSHAKER ARKADAŞIMA KATILIYORUM AMA ARKADAŞA SAYGI DUYARIM SONUÇTA BİR FİKRİ VAR AMA DOSTUM ORTAKLIK GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK ZOR OLE HAA DEYINCE OLMUYOR BENİM TEK PRENSIBIM HERŞEYİ KANUN VE EVRAK UZERINDE KESİNLEŞTİRMEK HEM KENDŞMŞ HEM KARŞIMDAKINI BENCE SENDE BUNU YAP EĞER BİR OLUŞUM OLURSA SANA NACİZENE BİR FİKRİM DOSTUM SAYGILAR FIRAT ESEN

Yerleşim Türkiye / DYYARBAKIRMeslek Ticaret
Üye238 yazı
Tesekkur ederim Firat Esen. Tam senin dedigin gibi ben de ayni sekilde herseyi sozlesmeye baglarim. Zaten ortagin olacak kisi helal ekmek pesindeyse senin de hakkini gozetecektir. Bu isler boyle. Benim prensibim sudur: Once helal ekmek pesinde olacaksin. Sonra yapacagin is neyse insanlara once iyi hizmet goturme pesinde olacaksin. Hizmetinde, musteriye davranis ve tutumunda kusur etmeyeceksin. Sonra gerisi gelir.

Yeni Üye59 yazı
bende teşekkür ederım sayın arkadaşım sızın bır kac yorumunuzu okudumda gerçekten sivri dilli bir yorumcusunuz ama doğruyu her ne pahasına olursa soluyorsunuz sızı tebrık ederım saygılar fırat esen

Üye503 yazı
güzel kardeşim,klavye kabadayısı filan değilim,burası fikirleri tartışma yeri,senin buraya girme amacında belli,sadece fikirlere muhalefet ediyosun,dikkat et sert kayaya çarpma,mühendis filan yazmışsın amabence mühendisliğin sadece kaldırım mühendisliği,laflarına dikkat et tamammı izmir çocuğu

Üye503 yazı
yorum yazıyosun,arkandan yorum yazana hemen teşekkür ediyosun,8 yaşındaki çocuk gibi sende bendensin,onunla konuşma tamammı der gibi,adam sana resmen sivri dilli diyo sende sazan gibi atlıyosun

Üye238 yazı
Bursa'nin zipzip cocugu, Bursalilar icin ne derler bilirsin. O kayayi alir un ufak ederim ben. Sadece muhendis degil, yuksek muhendisim. Senin gibi uyaklara karsi insanlari koruyorum. Adamsan eger, dansoz gibi kivirmadan yazarsin ne yazacaksan.

Yeni Üye59 yazı
SYN MURAT ARKADAŞIM BURASI SENIN TRTIŞMA ORTAMIN DEİL SEN FIKRINI YAZIYORSUN BIZDE FIKRIMIZI YAZIYORUZ SAKIN SAYGIDA KUSUR ETMEYE KALKMA...........

Üye503 yazı
burası çocuk parjkı değil,söyle annene seni parka ***ürsün,pamuk helva alsın sana tamammı,gel sana gösteriyim bursalıların ne olduğunu dilersen,burası büyük amcaların yeri hadi abisi git büyüyünce gelirsin,ya oturtuyolar çoluğu çocuğu bilgisayarın başına sonrada dönüp bakmıyolar

Üye1714 yazı
Sayın Murat. Fikrin iyi kötüsü olmaz. Fikrimizi söylüyoruz bizde. Bizim fikrimizi begenmemiş olabilirsin tabii ki. Bizde senin fikrini beğenmediğimizi söyledik. He fikir istemezsen bir daha yazılarına eşlik etmeyiz. Biz iş bilen adamlarız. Sana yorum yazan kişilerde işadamı. iş adamı = işten anlayam adam.

Yazına tam bir yorum yapmamı istersen. Bu devirde parayla pulla iş yapamazsın. Paranın çapı kadar oynarsın piyasada. Bunun farkına varmış olmalısın. Elektriği tekrar icat edemezsin. Bilgidir ticaretin başlangıcı.

İşi bilen insanlara saygıyla başlayabilirsin ticarete.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye503 yazı
şimdi rterzioğlu arkadaşım,ben fikrime yorum yazılacak bi fikir henüz söylemedim,sadece bursadan girişimci arkadaşlar dedim,isteyen buyursun gelsin tartışalım dedim,bizde birikimlerimizle hareket edeceğiz,sen beni tanımıyosun ben seni tanımıyorum,benim bilgi birikimim ne olduğunu sen bilemezsin,laf olsun dyede buraya bişeyler yazmıyorum,bildiğim bişeyler varki buraya bursa dan girişimci arkadaşları davet ediyorum,sana da niçin yorum yazıyosun diye bişeyde söylemedim,sadece dengesiz yorum yapanlara bişeyler yazdım,yanlışım varsa düzelt

Üye238 yazı
Murat33 ne oldu? O cok buyuk projen icin gucunu birlestirecegin kisiler bulamadin mi? 'Hepinizi bekliyorum' demissin ama hic bursali yok herhalde sana yazan..Cok buyuk bir is, cok para kazanabiliriz cagrilarina gelen olursa bilmek isterim. Haberdar et bizi.

Üye503 yazı
seni niçin bu kadar alakadar ediyor onu çözemedim

Üye503 yazı
sen ne biçim insansın ya,bu siteye girmenin amacı ne senin,herkese sataşıyosun,derdin ne onu çözemedim,kalk şurdan git aynaya bi bak,ben nasıl bir insanım diye bi düşün,bu forumda senden başka millete sataşan bi insan yok

Üye503 yazı
şakirmisin nesin,uzak dur benden

Üye238 yazı
Projeni aciklasana kardes, durust olsana, eger adam gibi adamsan tabi. Gizli sakli isler neden ceviriyorsun?

Üye503 yazı
bana bak lan şakir,benden uzak dur

Üye238 yazı
Tamam, senden uzak durucam da, sen projeni soylesene. Bak bu kadar israr ettim, projeni aciklamadin. Demek saklamak istedigin bir durum var.

Üye503 yazı
yahu kardeşim seni niçin bu kadar alakadar ediyor,ben bursalı girişimci arkadaşlar dedim,şakirler demedim,yazı yazarken şakirler yaamasın diye özel notmu düşiyim