Telefonda Satış Ve Çağrı Merkezi - Sayfa 2 - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Telefonda Satış Ve Çağrı Merkezi
 2 

elniko
Yeni Üye

Toplam 74 yazı
08/12/2011 :  22:38:19 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Arkadaşlar;

Belli bir süre telefonda satış ve çağrı merkezinde çalıştım. Telefonda satışın başarısı gerçekten tartışılamaz ama bu işten her zaman kurum yada patron kazanıyor. Telefonda satış yapacak bir firma kurmayı düşünüyorum ama ne satacağıma karar veremedim (internet paketi , sigorta poliçesi, reklam, belli bir ürün vb) bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Sizce hangi ürünlerin satışı telefonda yapılabilir.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Mühendis
tmx
Üye

Toplam 123 yazı
29/03/2012 :  17:04:28  Alıntı
Merhaba arkadaslar..

10 kişilik bir çağrı merkezi 'anahtar teslim' 15.000 + kdv kuruyoruz.
Yeriniz varsa; masa, sandalye, santral, bilgisayar, CRM, teknik destek, gerekli diğer bütün ekipmanlar, vs...dahil.
Eleman arayısında yardım sunuyoruz. Elemanlarınızı eğittikten sonra satıs yapabilir seviyeye getirdikten sonra size yerinizi teslim ediyoruz.

Fiyat bu... 50 -60 bin bunlar vur kaçtan başka bir sey degil...
tasdemir@gmx.de
tmx

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Danışmanlık
ramco1903
Üye

Toplam 351 yazı
29/03/2012 :  21:20:35  Alıntı
Santral dedigin sey ne onu anlamadim bende 3 tane cc var santral neyse iste o yok xliteprogrami ve maske birde data desen 5000 olur o 18000 ne onu anlamadim o santral dedigin sey server falansa oda 3 kuruş zaten merak etme 5 kisilik yer tas catlasa o fiyata cikar daha ucuza cikar ama pahali cikmaz hala baslangicta o parayi cok bulursan excell den ara maske kullanma o zaman %25 daha uygun maliyet cikar

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Satış / Pazarlama
NeVFeL
Yeni Üye

Toplam 42 yazı
30/03/2012 :  08:11:31 Yazarın websitesine git Website   Alıntı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - NeVFeL
bu işte ücretlendirme neye göre yapılıyor.. çağrı merkezleri ek olarak sabit bir ücret istiyor mu yoksa sadece satış başına komisyon mu alıyor?

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli. .  |  Meslek : İnternet
tmx
Üye

Toplam 123 yazı
30/03/2012 :  13:59:16  Alıntı
arkadas madem o kadar biliyorsun.... :-)
versene teklifini soru soran arkadasa....
5000 TL ye 10 kişilik yeri nasıl kuracaksın merak ediyorum...Sadece 11 bilgisayar masrafı 8000-9000 TL arası degisiyor...
5000 tl' ye yer kurmak ????? anlatta bizde ögrenelim :-)
tmx

ramco1903
Üye

Toplam 351 yazı
30/03/2012 :  22:14:17  Alıntı
tmx

maske birde data desen 5000 olur dedim tamamı demedim kardeş iyi okursan 5000 maske + data dedim dahada ucuza olabilir
kapanan centerlerle konuş 10 pc 4000 e alırsın intokoya bak taş çatlasa full masa sandalya anahtar teslim 15.000 olur
benim şaşırdığım santral falan yazınca

tmx
Üye

Toplam 123 yazı
31/03/2012 :  15:20:37  Alıntı
ramco 1903,

bende zaten olur fiyatlardan bahsediyorum. yukarda 40-60 bin anahtar teslim yazanlar var.....abartmaya gerek yok.
ama 5000 de olmaz...

maske+ data 5000 diyorsan bu normal; birde Datan güncelse tamam. iyi fiyat...
tmx

ramco1903
Üye

Toplam 351 yazı
01/04/2012 :  01:16:59  Alıntı
tmx aynı şeyi söylüyoruz 40-60000 abartınında abartısı

NeVFeL
Yeni Üye

Toplam 42 yazı
01/04/2012 :  15:34:31 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Şu sorunun cevabını vern artk arkadaşlar... herkes ben bilirim diyo ama şu sorunun cevabını veren yok

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - NeVFeL
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - NeVFeL
bu işte ücretlendirme neye göre yapılıyor.. çağrı merkezleri ek olarak sabit bir ücret istiyor mu yoksa sadece satış başına komisyon mu alıyor?

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli. .  |  Meslek : İnternet
ramco1903
Üye

Toplam 351 yazı
01/04/2012 :  18:53:17  Alıntı
ücret neye göre değişir ?
maske dediğimiz programın kalitesi
ve data kalitesine göre değişir
sadece komisyonla çalışırsın

bu forumda herkez bişey soruyor onu anlıyorumda çağrı merkezi işine girecek arkadaşlara tavsiyem en az 1-2 ayda olsa girip çalışsınlar bir call center da yoksa ömründe hiç maske görmemiş, satmış ama imzayı attıramamış kötü datayla çalışmamış arkadaşlara burada bu olayı anlatması da zor oluyor işi bilen 5-10 arkadaş burada tartışıp duruyoruz bizide anlayan olmuyor

Fenix
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
03/05/2012 :  13:13:47  Alıntı
Merhaba arkdaşlar;
Benim elimde 50Bin adet TTnet Datası var , ve bu dataların hepsi şuan güncel ev ve iş telefonları gsm noları ve adres bilgilerine kadar herşeyi var olan datalardır kısacası 0 datalardır sadece 50bin adet vardır.
Her 10 datadan 1'i satış olarak baktığımızda kıymetli datalardır kısacası eğer ilgilenen olursa pm atabilir.
Saygılar.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul
Fenix
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
03/05/2012 :  13:16:15  Alıntı
Benim elimde 50Bin adet TTnet Datası var , ve bu dataların hepsi şuan güncel ev ve iş telefonları gsm noları ve adres bilgilerine kadar herşeyi var olan datalardır kısacası 0 datalardır sadece 50bin adet vardır.
Her 10 datadan 1'i satış olarak baktığımızda kıymetli datalardır kısacası eğer ilgilenen olursa pm atabilir.
Saygılar.

Fenix
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
03/05/2012 :  13:18:15  Alıntı
2 kere göndermişim pardon:))

renaissance
Yeni Üye

Toplam 12 yazı
22/06/2012 :  11:34:08  Alıntı
merhaba,

yüksek ilk giriş maliyetleri olmadan, santral vs. satın almanıza gerek kalmadan, kiralama modeliyle çağrı merkezinizi (inbound & outbound) kurabiliriz.
öngördüğünüz çağrı hacminizi, planladığınız müşteri temsilcisi sayınızı mail olarak gönderirseniz teknoloji altyapısı ile ilgili teklif verebilirim.

intacto@gmail.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
kmlkyhn
Üye

Toplam 112 yazı
16/07/2012 :  15:14:18  Alıntı
Call center işine girmek isteyenler ortak çalışmayı düşünürseniz sunucu,yazılımlar ve voip masraflarını ben data/ürün/bayilik masraflarınıda sizin karşılayacağınız şekilde çalışabiliriz.Kullandıgım yazılım online olarakta çalışıyor yani agentlerimiz sistemimize evlerinden bağlanabilir böylece hertürlü ofis masrafımız düşer agent sattıkça kazanır kazanmak içinde satmaya çalışır.

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : Diğer
tmx
Üye

Toplam 123 yazı
16/07/2012 :  15:48:47  Alıntı
kmlkyhn..

vodafone altında biri interneti ...

smile altında dsmart satmak istersen..

irtibat bilgilerini tasdemir@gmx.de adresine gönder bir görüselim.

tmx

kmlkyhn
Üye

Toplam 112 yazı
18/07/2012 :  10:02:46  Alıntı
Data sağlayacakmısınız ?

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : Diğer
tmx
Üye

Toplam 123 yazı
18/07/2012 :  10:42:55  Alıntı
tabiki...

maske dedigimiz crm + data (tüm türkiye)

tmx

pınar2631
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
12/08/2012 :  02:22:32  Alıntı
Dataya ihtiyacim var elinde data olanlar yardimci olabilr mi ?

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Hukukçu
pınar2631
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
12/08/2012 :  02:33:35  Alıntı
Dataya ihtiyacim var elinde data olanlar yardimci olabilr mi ?

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Hukukçu
haydibizdenal
Üye

Toplam 227 yazı
15/08/2012 :  11:50:15  Alıntı
bitkisel gıda takviyeleri sat
zayıflama ürünleri cinsel performan ürünleri
www.he-kagroup.com.tr
www.sifamagazasi.com

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Satış / Pazarlama
infazure
Üye

Toplam 155 yazı
15/08/2012 :  23:09:01 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
data satacak olan arkadaşlar iletişim kurabilir
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
godsmack35
Yeni Üye

Toplam 93 yazı
16/08/2012 :  03:43:26  Alıntı
elimde tüm Türkiye için adsl datası mevcut..isteyenlerde özelden mesaj göndererek ulaşabilir

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
all_joker
Yeni Üye

Toplam 41 yazı
21/09/2012 :  20:02:51  Alıntı

mcdonalds ın call center i hindistanda imiş.
yani newyork un bir semtinden, newyork daki bir mcdonalds a sipiariş veriyorsun ama hindistan üzerinden.
sebep ucuz işçilik. bu hesap bu kadar mı cazip. yani işçilik telefon parasından bile az.
voip dediğimiz bumudur arkadaşlar?

selamlar
joker

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Esnaf
infazure
Üye

Toplam 155 yazı
26/09/2012 :  20:50:21 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve İç Anadolu data arıyorum. Özellikle ERKEK data istiyorum.
Alımlar mail, posta vb. gibi şekilde değil, bire bir görüşerek yapılacaktır. Bu işte pürüz istemiyorum, data sağlam çıkmadığı taktirde paramı geri iade isterim.
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
damla@data
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
01/10/2012 :  16:32:14  Alıntı
Arkadaşlar data satın almak istiyorum. Elinde güncel datası olanların dönüş yapmasını rica ederim.

Yerleşim : Türkiye / Mköy  |  Meslek : Sigortacı
hakankalmi
Yeni Üye

Toplam 49 yazı
13/11/2012 :  15:13:49  Alıntı
Türkiye içi dilediğiniz şehirde ad soyad / cep telefonu / şehir ve adsoyad / sabit telefon / şehir şeklinde dilediğiniz miktarda güncel data temin edilir.
Aldığınız datalar size teslim edildiği güne ait güncel datalardır. Herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar.
iletişim : hakankalmi@gmail.com

Tüm data ihtiyaçlarınız için bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
macbeth
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
07/01/2013 :  13:36:18  Alıntı
Call Center kurmak isteyen ya da mevcut Çağrı merkezi olup başka projeler arayan arkadaşlar.
yaklaşık 3 yıldır Çağrı Merkezi işinde olan biri olarak her konuda size yardımcı olmak isterim. Ben 3 yıldır çeşitli ürünler sattım. İslami Eserler, Pronet, Check-up, Cinsel performans hapları, su-elektrik tasarruf cihazları,organizyaon biletleri vs. şu anda hem islami eser hem de yakıt tasarruf cihazı satıyorum. İlk defa bu işe giren arkadaşlara ilk tavsiyem bir kere Crm ya da Santral gibi masraflı işlerden kaçının. Lüks bir yer kurmak para kazandırmaz Maliyeti en düşük yer para kazandırır.Eleman olayı önemli. Şimdilik bu kadar yeter. Ayrıca Data arayan arkadaşlara her türlü data uygun fiyata sağlanır. İrtibat için North_West1905@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
--robot--
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
09/01/2013 :  17:22:45  Alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Elimde 80.000 adet temiz güncel data bulunmaktadır.İsim ,Soyisim,Adres,Telefon kısacası telefonda satış yapılabilecek datalar.İlgilenen olursa mail yoluyla bana ulaşabilirsiniz.Mail adresi : d-a-t-a-@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
yılmazyıldırım
Yeni Üye

Toplam 57 yazı
09/01/2013 :  17:35:56  Alıntı
Değerli Arkadaşlar İzmit,Adapazarı ve Bursa İllerinde Bayan Datası Sağlam Olan kişi yada firmalara muhteşem fırsat..Yanlız fırsat ne yada nedir diye sormayın ilgilenen arkadaşları yetkili kişiye yönlendircem tüm bilgileri kendisinden alırsınız.İlgilenenler mail yada iletişim numaralarını bıraksın.Bu fırsat gerçektende kaçmaz.
......

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
cagdasinal
Üye

Toplam 243 yazı
26/01/2013 :  18:54:42  Alıntı
Türkiye Geneli DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Bayilik

DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik, DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik ve DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik Şartları
DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik, DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Alt Bayilik ve DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik Şartları, DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik Şartları
DIGITURK, MİLLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik
Türkiye DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Call Center (ÇAĞRI MERKEZİ) , Satış Ofisi VE KURULUM SERVİSİ oluşturup DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE ailesinin bir üyesi olup para kazanmak ister misiniz bizim adımıza Müşterilerimize ulaşıp memnuniyetlerini sağlayıp ihtiyaçları doğrultusunda onlara en iyi hizmeti verecek paket tarife ve hizmetleri önererek kazanmak ister misiniz yapacağınız yatırımla kendinizi 1.5 ayla 6 ay içinde kar a geçirebilirsiniz ve sizlere vereceğimiz desteler ile işiniz artık daha kolay
Geniş Bilgi Randevu talebi ve diğer sorunlarınız için
10:30 - 15:35 arası
0850 800 13 16 – 3301 VEYA İYOTEK
Web : www.dtbayi.com
E-posta:
info@dtbayi.com
info@dtservis.net
info@dtsatis.com

DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik Şartları
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE alt bayilik sistemimize siz de katılın ve yetkili başvuru merkezlerimizden veya Teknik Hizmet Noktalarımızdan biri olun.
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE alt bayi olma şartları nelerdir?
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt bayisi olmak için küçük veya büyük işletme olması fark etmiyor.
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt bayisi olmak için Ticaret sicil odasına kayıtlı olmanız yeterli olacaktır.
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE bayi personelimiz size nasıl başvuru alacağınızı bizzat gelerek anlatacaktır. Müşteriniz sorun yaşadığını da biz müşterinizi arıyoruz
PEKİ BEN ALT BAYİ OLARAK NELER YAPABİLİR NELER SATABİLİRİM ?
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Hizmetlerinin kampanya, eğitim ve yönlendirme yapılacaktır
SATIŞTAN KURULUM YAPABİLİRMİYİZ
GEREKLİ, Yetkilendirme tarafımızca yapıldıktan sonra Yapabilirsiniz
KURUMLUM İÇİN NASIL YETKİ ALABİLİRİZ
Bu yetkilendirme bölgedeki yetkili bayi sayısı göz önünde alınarak Gerekli Teminat , İstihdam, alt yapı gereksinimi sağlandığı takdirde yetkilendirilirsiniz
0850 800 13 16 – 3301 VEYA İYOTEK
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : İletişim

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

12.78 saniye.
00:40:45, 10 Eylül 2024, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım