Yeni Üye Toplam 74 yazı |
|
tmx Üye Toplam 123 yazı | 29/03/2012 : 17:04:28 Alıntı
10 kişilik bir çağrı merkezi 'anahtar teslim' 15.000 + kdv kuruyoruz. Yeriniz varsa; masa, sandalye, santral, bilgisayar, CRM, teknik destek, gerekli diğer bütün ekipmanlar, vs...dahil. Eleman arayısında yardım sunuyoruz. Elemanlarınızı eğittikten sonra satıs yapabilir seviyeye getirdikten sonra size yerinizi teslim ediyoruz. Fiyat bu... 50 -60 bin bunlar vur kaçtan başka bir sey degil... tasdemir@gmx.de tmx Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 29/03/2012 : 21:20:35 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
NeVFeL Yeni Üye Toplam 42 yazı |
Emlak Ofisi ve Gayrimenkul Danışmanlarına Özel Web Site Hizmeti.. http://www.emlakekseni.com info@emlakekseni.com https://facebook.com/emlakekseni https://twitter.com/emlakekseni Yerleşim : Türkiye / Kocaeli. . | Meslek : İnternet |
tmx Üye Toplam 123 yazı | 30/03/2012 : 13:59:16 Alıntı
versene teklifini soru soran arkadasa.... 5000 TL ye 10 kişilik yeri nasıl kuracaksın merak ediyorum...Sadece 11 bilgisayar masrafı 8000-9000 TL arası degisiyor... 5000 tl' ye yer kurmak ????? anlatta bizde ögrenelim :-) tmx Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 30/03/2012 : 22:14:17 Alıntı
tmx maske birde data desen 5000 olur dedim tamamı demedim kardeş iyi okursan 5000 maske + data dedim dahada ucuza olabilir kapanan centerlerle konuş 10 pc 4000 e alırsın intokoya bak taş çatlasa full masa sandalya anahtar teslim 15.000 olur benim şaşırdığım santral falan yazınca Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
tmx Üye Toplam 123 yazı | 31/03/2012 : 15:20:37 Alıntı
ramco 1903, bende zaten olur fiyatlardan bahsediyorum. yukarda 40-60 bin anahtar teslim yazanlar var.....abartmaya gerek yok. ama 5000 de olmaz... maske+ data 5000 diyorsan bu normal; birde Datan güncelse tamam. iyi fiyat... tmx Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 01/04/2012 : 01:16:59 Alıntı
tmx aynı şeyi söylüyoruz 40-60000 abartınında abartısı Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
NeVFeL Yeni Üye Toplam 42 yazı | Şu sorunun cevabını vern artk arkadaşlar... herkes ben bilirim diyo ama şu sorunun cevabını veren yok
Emlak Ofisi ve Gayrimenkul Danışmanlarına Özel Web Site Hizmeti.. http://www.emlakekseni.com info@emlakekseni.com https://facebook.com/emlakekseni https://twitter.com/emlakekseni Yerleşim : Türkiye / Kocaeli. . | Meslek : İnternet |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 01/04/2012 : 18:53:17 Alıntı
ücret neye göre değişir ? maske dediğimiz programın kalitesi ve data kalitesine göre değişir sadece komisyonla çalışırsın bu forumda herkez bişey soruyor onu anlıyorumda çağrı merkezi işine girecek arkadaşlara tavsiyem en az 1-2 ayda olsa girip çalışsınlar bir call center da yoksa ömründe hiç maske görmemiş, satmış ama imzayı attıramamış kötü datayla çalışmamış arkadaşlara burada bu olayı anlatması da zor oluyor işi bilen 5-10 arkadaş burada tartışıp duruyoruz bizide anlayan olmuyor Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
Fenix Yeni Üye Toplam 4 yazı | 03/05/2012 : 13:13:47 Alıntı
Benim elimde 50Bin adet TTnet Datası var , ve bu dataların hepsi şuan güncel ev ve iş telefonları gsm noları ve adres bilgilerine kadar herşeyi var olan datalardır kısacası 0 datalardır sadece 50bin adet vardır. Her 10 datadan 1'i satış olarak baktığımızda kıymetli datalardır kısacası eğer ilgilenen olursa pm atabilir. Saygılar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
Fenix Yeni Üye Toplam 4 yazı | 03/05/2012 : 13:16:15 Alıntı
Benim elimde 50Bin adet TTnet Datası var , ve bu dataların hepsi şuan güncel ev ve iş telefonları gsm noları ve adres bilgilerine kadar herşeyi var olan datalardır kısacası 0 datalardır sadece 50bin adet vardır. Her 10 datadan 1'i satış olarak baktığımızda kıymetli datalardır kısacası eğer ilgilenen olursa pm atabilir. Saygılar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
Fenix Yeni Üye Toplam 4 yazı | 03/05/2012 : 13:18:15 Alıntı
2 kere göndermişim pardon:)) Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
renaissance Yeni Üye Toplam 12 yazı | 22/06/2012 : 11:34:08 Alıntı
merhaba, yüksek ilk giriş maliyetleri olmadan, santral vs. satın almanıza gerek kalmadan, kiralama modeliyle çağrı merkezinizi (inbound & outbound) kurabiliriz. öngördüğünüz çağrı hacminizi, planladığınız müşteri temsilcisi sayınızı mail olarak gönderirseniz teknoloji altyapısı ile ilgili teklif verebilirim. intacto@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
kmlkyhn Üye Toplam 112 yazı | 16/07/2012 : 15:14:18 Alıntı
Call center işine girmek isteyenler ortak çalışmayı düşünürseniz sunucu,yazılımlar ve voip masraflarını ben data/ürün/bayilik masraflarınıda sizin karşılayacağınız şekilde çalışabiliriz.Kullandıgım yazılım online olarakta çalışıyor yani agentlerimiz sistemimize evlerinden bağlanabilir böylece hertürlü ofis masrafımız düşer agent sattıkça kazanır kazanmak içinde satmaya çalışır. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Diğer |
tmx Üye Toplam 123 yazı | 16/07/2012 : 15:48:47 Alıntı
kmlkyhn.. vodafone altında biri interneti ... smile altında dsmart satmak istersen.. irtibat bilgilerini tasdemir@gmx.de adresine gönder bir görüselim. tmx Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
kmlkyhn Üye Toplam 112 yazı | 18/07/2012 : 10:02:46 Alıntı
Data sağlayacakmısınız ? Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Diğer |
tmx Üye Toplam 123 yazı | 18/07/2012 : 10:42:55 Alıntı
tabiki... maske dedigimiz crm + data (tüm türkiye) tmx Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
pınar2631 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 12/08/2012 : 02:22:32 Alıntı
Dataya ihtiyacim var elinde data olanlar yardimci olabilr mi ? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hukukçu |
pınar2631 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 12/08/2012 : 02:33:35 Alıntı
Dataya ihtiyacim var elinde data olanlar yardimci olabilr mi ? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hukukçu |
haydibizdenal Üye Toplam 227 yazı | 15/08/2012 : 11:50:15 Alıntı
bitkisel gıda takviyeleri sat zayıflama ürünleri cinsel performan ürünleri www.he-kagroup.com.tr www.sifamagazasi.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
infazure Üye Toplam 155 yazı | data satacak olan arkadaşlar iletişim kurabilir Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
godsmack35 Yeni Üye Toplam 93 yazı | 16/08/2012 : 03:43:26 Alıntı
elimde tüm Türkiye için adsl datası mevcut..isteyenlerde özelden mesaj göndererek ulaşabilir Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
all_joker Yeni Üye Toplam 41 yazı | 21/09/2012 : 20:02:51 Alıntı
mcdonalds ın call center i hindistanda imiş. yani newyork un bir semtinden, newyork daki bir mcdonalds a sipiariş veriyorsun ama hindistan üzerinden. sebep ucuz işçilik. bu hesap bu kadar mı cazip. yani işçilik telefon parasından bile az. voip dediğimiz bumudur arkadaşlar? selamlar joker Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Esnaf |
infazure Üye Toplam 155 yazı | Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve İç Anadolu data arıyorum. Özellikle ERKEK data istiyorum. Alımlar mail, posta vb. gibi şekilde değil, bire bir görüşerek yapılacaktır. Bu işte pürüz istemiyorum, data sağlam çıkmadığı taktirde paramı geri iade isterim. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
damla@data Yeni Üye Toplam 1 yazı | 01/10/2012 : 16:32:14 Alıntı
Arkadaşlar data satın almak istiyorum. Elinde güncel datası olanların dönüş yapmasını rica ederim. Yerleşim : Türkiye / Mköy | Meslek : Sigortacı |
hakankalmi Yeni Üye Toplam 49 yazı | 13/11/2012 : 15:13:49 Alıntı
Türkiye içi dilediğiniz şehirde ad soyad / cep telefonu / şehir ve adsoyad / sabit telefon / şehir şeklinde dilediğiniz miktarda güncel data temin edilir. Aldığınız datalar size teslim edildiği güne ait güncel datalardır. Herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar. iletişim : hakankalmi@gmail.com Tüm data ihtiyaçlarınız için bana ulaşabilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
macbeth Yeni Üye Toplam 1 yazı | 07/01/2013 : 13:36:18 Alıntı
Call Center kurmak isteyen ya da mevcut Çağrı merkezi olup başka projeler arayan arkadaşlar. yaklaşık 3 yıldır Çağrı Merkezi işinde olan biri olarak her konuda size yardımcı olmak isterim. Ben 3 yıldır çeşitli ürünler sattım. İslami Eserler, Pronet, Check-up, Cinsel performans hapları, su-elektrik tasarruf cihazları,organizyaon biletleri vs. şu anda hem islami eser hem de yakıt tasarruf cihazı satıyorum. İlk defa bu işe giren arkadaşlara ilk tavsiyem bir kere Crm ya da Santral gibi masraflı işlerden kaçının. Lüks bir yer kurmak para kazandırmaz Maliyeti en düşük yer para kazandırır.Eleman olayı önemli. Şimdilik bu kadar yeter. Ayrıca Data arayan arkadaşlara her türlü data uygun fiyata sağlanır. İrtibat için North_West1905@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
--robot-- Yeni Üye Toplam 1 yazı | 09/01/2013 : 17:22:45 Alıntı
Merhaba arkadaşlar, Elimde 80.000 adet temiz güncel data bulunmaktadır.İsim ,Soyisim,Adres,Telefon kısacası telefonda satış yapılabilecek datalar.İlgilenen olursa mail yoluyla bana ulaşabilirsiniz.Mail adresi : d-a-t-a-@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
yılmazyıldırım Yeni Üye Toplam 57 yazı | 09/01/2013 : 17:35:56 Alıntı
Değerli Arkadaşlar İzmit,Adapazarı ve Bursa İllerinde Bayan Datası Sağlam Olan kişi yada firmalara muhteşem fırsat..Yanlız fırsat ne yada nedir diye sormayın ilgilenen arkadaşları yetkili kişiye yönlendircem tüm bilgileri kendisinden alırsınız.İlgilenenler mail yada iletişim numaralarını bıraksın.Bu fırsat gerçektende kaçmaz. ...... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
cagdasinal Üye Toplam 243 yazı | 26/01/2013 : 18:54:42 Alıntı
Türkiye Geneli DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Bayilik DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik, DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik ve DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik Şartları DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik, DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Alt Bayilik ve DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik Şartları, DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik Şartları DIGITURK, MİLLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik Türkiye DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Call Center (ÇAĞRI MERKEZİ) , Satış Ofisi VE KURULUM SERVİSİ oluşturup DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE ailesinin bir üyesi olup para kazanmak ister misiniz bizim adımıza Müşterilerimize ulaşıp memnuniyetlerini sağlayıp ihtiyaçları doğrultusunda onlara en iyi hizmeti verecek paket tarife ve hizmetleri önererek kazanmak ister misiniz yapacağınız yatırımla kendinizi 1.5 ayla 6 ay içinde kar a geçirebilirsiniz ve sizlere vereceğimiz desteler ile işiniz artık daha kolay Geniş Bilgi Randevu talebi ve diğer sorunlarınız için 10:30 - 15:35 arası 0850 800 13 16 – 3301 VEYA İYOTEK Web : www.dtbayi.com E-posta: info@dtbayi.com info@dtservis.net info@dtsatis.com DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik Şartları DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE alt bayilik sistemimize siz de katılın ve yetkili başvuru merkezlerimizden veya Teknik Hizmet Noktalarımızdan biri olun. DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE alt bayi olma şartları nelerdir? DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt bayisi olmak için küçük veya büyük işletme olması fark etmiyor. DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt bayisi olmak için Ticaret sicil odasına kayıtlı olmanız yeterli olacaktır. DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE bayi personelimiz size nasıl başvuru alacağınızı bizzat gelerek anlatacaktır. Müşteriniz sorun yaşadığını da biz müşterinizi arıyoruz PEKİ BEN ALT BAYİ OLARAK NELER YAPABİLİR NELER SATABİLİRİM ? DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Hizmetlerinin kampanya, eğitim ve yönlendirme yapılacaktır SATIŞTAN KURULUM YAPABİLİRMİYİZ GEREKLİ, Yetkilendirme tarafımızca yapıldıktan sonra Yapabilirsiniz KURUMLUM İÇİN NASIL YETKİ ALABİLİRİZ Bu yetkilendirme bölgedeki yetkili bayi sayısı göz önünde alınarak Gerekli Teminat , İstihdam, alt yapı gereksinimi sağlandığı takdirde yetkilendirilirsiniz 0850 800 13 16 – 3301 VEYA İYOTEK Saygılarımla Çağdaş İNAL Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İletişim |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |