arkadaşlar 40 m lik biyere kırtasiye dükkanı açmayı düşünüyorum,ankaraya,,1 tane fotokopi makinasıda almayı düşünüyorum,,sizce maliyet ne kadar olur..birde kırtasiyede kar marjı nasıldır,,azmı kazanır çokmu:)yardımcı olursanız ,sevinirim..
hangi semtte açmayı düşünüyorsunuz. kırtasiye işi için olmazsa olmazı renkli fotokopidir. tek makina ile iş yürümüyo. bu iş için tahminen demirbaşlar raf v.s. dahil ortalama en az 45- 50 bin tl. gibi rakamları gözden çıkarmalısın. sıfırdan iş kurmak zor iştir.dükkan açacağın yerin okul önü işlek yer olmasına dikkat edin.
bu arada pursaklar yıldızevler semtinde kırtasiye işletmem var. 2. iş yerim olduğu için yanlız kalıyorum. okul karşısında işlek yerde 15 m2 kırtasiye dükkanımı devretmeyi düşünüyorum. bu semtte iş kurmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. 537 684 01 49
Evvelden kırtasiyelerde kitap satışı olurdu okul zamanı defterden kitaptan çok iyi para kaznılırdı ama artık devlet veriyor kitapları ....o yüzden karı düşmüştür kırtasiyelerin....
Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir..
EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ... YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz )
45,50 bin mi :) oysa benim sadece 1000 liraya ihtiyacım var.. Ama faizsiz.
Yaptıklarım Yapacaklarımın İmzasıdır.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz