Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Market İşine Ortak Arıyorum

BaşlatanbayizTarih22/01/2008 01:09:32Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba herkese
uzun zamandır market açmak istiyorum.bu istanbulda veya başka uygun yerlerde de olabilir.ama sermayem 30,000 ytl olduğu için yeterli gelmiyor.bundan dolayı ortak arıyorum.aslında forumları okuduktan sonra bazı şeyler değişti kafamda .bu fikrimi bir kaç kişiylen yapabiliriz ved edaha büyük vede herkesin kazanacağı bir ekmek teknemiz olur kanısındayım.
değerli fikirlerinizi bekliyorum..
saygılarımlan
bayiz

Yerleşim Türkiye / İstanbull
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye76 yazı
sevgili kardeşim market işi kolay bir iş değil zamanından çok fedakarlık ister tefauratı çok olan bir iş market açma hakında iyi düşünmen lazım çünkü içindeyim çok iyi bilirim getirisi güzel açacagın noktayı bulsan allah başarı versin.
f.s

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
fidayet -e bende katılıyorum. çünkü içinden geldim biliyorum. gerçekten çok zor bir sektör ve de çok nankör bir sektör, yani işini mükemmel yaparsın yaparsın, yakınında daha ucuza biri açsa işin biter anında. sende tüm saatlerini oraya harcamakla kalırsın. ama bu gıda işi asla bitmez, konumun iyi olursa büyükte bir market olursa ve yeniliklerde katabilirsen işine tadına da doyum olmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı

ben bıktım walla bu ısten.ne bayram ne hafta sonu nede bos zaman.ömür törpüsü yaw.dusunenlerede kolay gelsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye8 yazı
Fethiye Ölüdeniz Beldesi Hisarönü Köyü ana yola cephe altlı üstlü toplam 550 m2 mülkü kendime ait şu anda 60 m2 lik dükkanda hediyelik eşya faal olarak devam etmektedir. Alt katım ana kapısı pazara açılmakta olup genelinde ucuz mal işletmecilere hitap edebilecek (züccaciye, havlu, su, bar ve bar aksesuarları, buldan hediyelik eşyaları) olmak üzere işimi büyütmek istiyorum. Bu malzemelerin alınıp 500m2 ninde faaliyete geçmesi için 30 ile 50 bin ytl arasında bir ortaklığa ihtiyacım vardır. Tüm fikirlere açığım. Yüzde 98 İngiliz Turiste hitap eden çok konumlu köşe başındayım.

Yerleşim Türkiye / Mu?la FethiyeMeslek Turizm