Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yazarlar Arıyoruz!

BaşlatanÖmer SebahattinTarih26/05/2007 14:33:38Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar, İstanbul'un batı sınırını oluşturan Silivri İlçesinde yerel bir gazete çıkarıyoruz.Günlük olarak çıkan gazetemizde ( Pazar günleri hariç)yurdun farklı yörelerinde ki yazmaya gönül vermiş olan arkadaşlarımızın düşüncelerini ilçem halkı ile paylaşmasının, halkıma artı değer kazandıracağı inancını taşıyorum.
Bu bağlamda gazetemizde yazılarını yayımlatmak isteyen dostların yazılarını bekliyorum.
Şunu belirtmemde yarar var kanısındayım. Verdiğiniz emeğin karşılığını ekonomik boyutta ödeyebilme şansım olmadığını baştan söyleyeyim!
Ömer sebahattin Çetin

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye54 yazı
Sayın Ömer Sebahattin Bey,
Eğer sizde uygun görürseniz çıkarmış olduğunuz gazeteye yazı yazmak isterim.Size yardımcı olabileceğim konular:politika,uluslararası ilişkiler,uluslararası finans(ekonomi) ve AB konularında yazı yazmak içtenlikle dilerim. cevabınızı bekliyorum..(şunu belirteyim ben 17 yaşındayım ve bu yazıyı ciddiye almanızı rica ederim)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye50 yazı
ekonomik boyutta hiç bir ödeme olmadan neden böle bir içi için kendi ismini markalaştırmak ugrunamıki bunca emek sarfedilsin bu boşta olan çalışmayan bi hobi olarak yapmak istiyenlerin işimi yani
http//www.noktadusakabin.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye148 yazı

Tabi bir yazarlık konusturmak. iki yardımcı olmak. üç sende onlardan bir yardım isteyebilirsin örneğin gazeteyi cıkaracak arkadasa bir soru soracagm sızın oralarda kac kisi internettn alışveriş yapıyor?

Yerleşim Türkiye / YZMYRMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
ben yazardım yazmasına ama yazdığım yazıyı görebilmek, ve yazıyı okuyan insanları tanıyabilmek isterim. aksi takdirde yazdıklarım havada kalmış gibi hissederim.eseriyle övünen bencil insanlardanım belki de :(

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye90 yazı
özüm 06 arkadaşın dediğini bencillik olarak algılamayın.eger yazmasını istiyorsanız haftada bir kargo yapar yada posta ile yazılarının yayınlandığı sayıyı kendisine ulaştırabilirsiniz.:)yazarımızda mutlu olur böylece
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
merhabalar.ben genellikle ekonomi alanında yazı yazarım.tabi ki her nekadar da olsa acemiyim ve kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum.eğer ilgilenirseniz lütfen bildiriniz
her zaman geliştirmek için varız

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye60 yazı
SİLİVRİ GAZETESİ girişimcilerine ilk armağan...

Kuantum Düşünce Gurubu adına konuşuyorum:Silivri bizim tapraklarımız içinde bir vatan toprağı.Üstelik İstanbulun içinde sayılabilecek kadar yakında.Ardahan,Edirne,Anamur bile olsa sizin gibi girişimci vatan evlatlarına yardım etmeye söz veriyorum.Kendilerini girişimci diye tanıtan olumsuz düşünce yaratıcılarından olmadığınız müddetçe sıze gurubum ve ben devamlı olarak makale göndereceğiz.

SİLİVRİ
İyiki varsın Silivri
Misafiri bol kişilikli
Komşumuzsun gözümün içi
Canım ciğerim Silivri

Sıcakladık.Serinlettin hepimizi
Denizinde ağırladın misafirini
Coşturup eğlendirdin bebeleri
Yüzün güleç,kalbin güleç.Silivri
Tarih:23/06/2008 saat:15:40
Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray. www.ahmetnuray.com

ahmetnuray

Yerleşim Türkiye / Y?tanbulMeslek Sanatçy
Üye992 yazı
selam silivri gazetesi
herhalde reklam diye birsey de vardir gaztede.ben yazar degilim ama bir reklam olayi icin dusunebilirim sahsi ve ticari amacli olarak tabi bu konuda bilgiler ve fiatlar ,olculeri reklamin vs gibi konularda
tesekkurler saygilarimla A.Corek armandocorek@hotmail.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona