alabalık yetiştiriciliği ve restaurantcılıgı yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüş ve önerilerine ihtiyacım var.
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com
erdi.yvs@gmail.com
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - enes_erdm yakınımda bi yerde akarsuyla yapan bi yer var ve gayet başarılı zaten rakım yuksek oldugu için su çok aşırı ısınmıyor inceledıgıme gore su sıcaklıgı 20 derece ustu olmamalıymıs bunu hallederiz tamam ama pazar payı ve yapan arkadaşlardan daha ayrıntılı bilgi almak isterim... |
Yazıyı gönderen - enes_erdm inş kadeşim ama benım bulundugum bolgede boyle bişey olacagını düşünmüyorum suan faal olan kucuk bır alabalık restaurant zaten bende bu tarz dusunuyorum alabalık besiciligi degil onun için şuan maddi olanaklarda tutmuyor ama benım bu işletmeyi yapmam gelecek yıllarda ben olmasam ıllakı bırının sektore gırecek olması cunku gercekten gereklı ve ortam cok musait benım sansıma arazımın dere kenarında olması ve derenın yakında islah edilerek güzelleştirilmesi ben su işini hallettim ıslah sırasında su borularını gömdürdüm zaten hem dereyi hemde kaynak suyunu kullanma sansım var. |
Yazıyı gönderen - fox8210 enes kardes yem konusanda yardımcı olabılırımm |