İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorumT
Üye229 yazı
M
Üye277 yazı
İnsan ol yeter !!
S
Yeni Üye7 yazı
ps3 cafe tutar..
F
Üye377 yazı
21/11/2011 : 12:34:29#4
Web sitesi
Alıntı
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri
B
Yeni Üye32 yazı
ŞALGAM SAT BENCE
G
Üye159 yazı
tabikide döner satçaksın soruyosun bide :)
D
Üye816 yazı
22/11/2011 : 09:24:50#7
Web sitesi
Alıntı
son 3 yorum yazanTR de bulunur.. adam diyor mesleğim bilgisayarcı kendimde işibiliyorum bu iş üzerine ne yapabilirim tabiki ya fotokopi yada ödev hazırlama yada işiyle alakalı işle yamazk gerekirken ..
adamla dalga geçer gibi şalgam,döner,patates kızartması diyorsunuz Allah aşkına adam tabela yapmış x bilgisayar diye içeride hem bilgisayar a ram yahut harddisk takacak biri içeri girecek abiiii ordan bir karışık tost yaparmısın ordaki müşteri dumura uğramazmı...
yakut biri okulun önünde nohut pilav satıyor üstünde de kartuş doldulurulur yazarsa ticaret etiğine sığarmı?
adamla dalga geçer gibi şalgam,döner,patates kızartması diyorsunuz Allah aşkına adam tabela yapmış x bilgisayar diye içeride hem bilgisayar a ram yahut harddisk takacak biri içeri girecek abiiii ordan bir karışık tost yaparmısın ordaki müşteri dumura uğramazmı...
yakut biri okulun önünde nohut pilav satıyor üstünde de kartuş doldulurulur yazarsa ticaret etiğine sığarmı?
dortler
B
Yeni Üye32 yazı
DORTLER21 ,
EĞER Kİ ARKADAŞ DÜKKANI İKİYE AYIRIRSA YANİ ARAYA BİR BÖLME YADA NE BİLİM ESTETİK BİŞİ ÇEKECEK, O ZMN BAK NASIL TUTULUR.
KARDEŞİM 4 OKULUN ORTASINDA Kİ BİR YERDE GİTSE GİTSE YİYECEK İÇECEK GİDER,,
NEREYE KADAR BİLGİSAYAR PARÇASI SATILIR KARDEŞİM,
ARTIK TEKNOMARKETLER WARKEN, KİMSE GİDİP DÜKKANDAN GARANTİSİZ DEĞİŞİMSİZ İADESİZ PARÇA ALIR MI?
EĞER Kİ ARKADAŞ DÜKKANI İKİYE AYIRIRSA YANİ ARAYA BİR BÖLME YADA NE BİLİM ESTETİK BİŞİ ÇEKECEK, O ZMN BAK NASIL TUTULUR.
KARDEŞİM 4 OKULUN ORTASINDA Kİ BİR YERDE GİTSE GİTSE YİYECEK İÇECEK GİDER,,
NEREYE KADAR BİLGİSAYAR PARÇASI SATILIR KARDEŞİM,
ARTIK TEKNOMARKETLER WARKEN, KİMSE GİDİP DÜKKANDAN GARANTİSİZ DEĞİŞİMSİZ İADESİZ PARÇA ALIR MI?
D
Üye816 yazı
22/11/2011 : 11:38:28#9
Web sitesi
Alıntı
black.chivi;
sen diğer konuyu açarken on kişi senle kafa bulurken senin yanında ben vardım ben senin fikrinin ne kadar akıllıca oldugunu savundum ama nedense sende aynı şekilde başkaları ne yapıyoras öyle davranıyorsun
sen açıkca herşeyi yazmana ragmen konuyla alakasız seni dolandırıcı bile ilan ettiler sen bağırdın çağırdın okudugunuzu anlayın neden anlamak istemiyorsunuz tarzı konuşmalar ettin;
aynı şeyi sen yapıyorsun aadm yukarda işyerini ikiye ayrırmaktan bahsetmemiş ayrıca kendi işimi yapacam demiş nasıl yapmalıyım sende adama onunla ilgili fikirler vermeni beklerdim eğerki adamın gözü gönlü öyle varsa yazardı zaten..
ayrıca TR de onbinlerce telefoncu bilgisayarcı var yani tekno marketler açıldı diye kapattıkmı .. gel bak diyarbakır a sana elektro world bimeks teknosanın 5 mağazası ve teknolojix gibi magazalar yanısıra onlarca orta ölçekli mağaza var ve 3 tane de gold u unuttum .. onlar var diye kapattıkmı..
ayrıca sana fikrimi diyeyim 4 okul minimum 6000 öğrenci yapar orda adam insert yapsa kampanya yapsa %1 i bile gelse alsa 60 tane bilgisayar yapar bunların bakım vs.. onu kurtarır her yıl döngü yapsa yeter ayrıca extra müşterilerde çabası..
sen 3-5 tane cipsle neyi döndüreceksin yılda sadece kanunen 180 gun okul açık ayrıca ilk hafta ve son hafta da hariç öğrencielr gitmez gelmez..
yani 5 ay satışla değirmenmi dönecek çok grüyoruz adam büyük umutlarla geliyor kapatıyor ..
sen diğer konuyu açarken on kişi senle kafa bulurken senin yanında ben vardım ben senin fikrinin ne kadar akıllıca oldugunu savundum ama nedense sende aynı şekilde başkaları ne yapıyoras öyle davranıyorsun
sen açıkca herşeyi yazmana ragmen konuyla alakasız seni dolandırıcı bile ilan ettiler sen bağırdın çağırdın okudugunuzu anlayın neden anlamak istemiyorsunuz tarzı konuşmalar ettin;
aynı şeyi sen yapıyorsun aadm yukarda işyerini ikiye ayrırmaktan bahsetmemiş ayrıca kendi işimi yapacam demiş nasıl yapmalıyım sende adama onunla ilgili fikirler vermeni beklerdim eğerki adamın gözü gönlü öyle varsa yazardı zaten..
ayrıca TR de onbinlerce telefoncu bilgisayarcı var yani tekno marketler açıldı diye kapattıkmı .. gel bak diyarbakır a sana elektro world bimeks teknosanın 5 mağazası ve teknolojix gibi magazalar yanısıra onlarca orta ölçekli mağaza var ve 3 tane de gold u unuttum .. onlar var diye kapattıkmı..
ayrıca sana fikrimi diyeyim 4 okul minimum 6000 öğrenci yapar orda adam insert yapsa kampanya yapsa %1 i bile gelse alsa 60 tane bilgisayar yapar bunların bakım vs.. onu kurtarır her yıl döngü yapsa yeter ayrıca extra müşterilerde çabası..
sen 3-5 tane cipsle neyi döndüreceksin yılda sadece kanunen 180 gun okul açık ayrıca ilk hafta ve son hafta da hariç öğrencielr gitmez gelmez..
yani 5 ay satışla değirmenmi dönecek çok grüyoruz adam büyük umutlarla geliyor kapatıyor ..
dortler
B
Yeni Üye32 yazı
walla benim o konuyu kapatmış hangi alçak kapattıysa, niye kapattı anlamadım, birilerine battı galiba,
beni desteklediğin için teşekkürler, inşallah kısa bir zaman sonra hayata geçireceğim bu fikrimi, 17 tane sağlam adamım var şu anda, bir anayasa ve sözleşme hazırlayacağız, bu haftada vali yardımcısına koop. birliği başkanına gideceğiz, yani iş ciddi, dalga geçenler 10 sene sonra kenara birşey atmadıklarından öyle atom parçaladıklarından bakalım ne olacaklar, kısmet bu rızık bu, peşinden koşacaksın,,,
ben sana bir çok örnek vereyim istersen,
okulun karşısında adam içecek satıyor, kırtasiye işi yapıyor, tost hambrger dürüm satıyor, aynı zamanda teknolojik ufak malzeme satıyor. ve bunların hepsini tek biryerde yapıyor, ona göre bölmüş, ve tekte yapmıyor ona göre dürümcüsünü falan almış adam,
küçük teknomarketlere gelince,
inan ki ben ne kadar öyle yerden birşey aldıysam, bir sıkıntı çıktıysa adamlar alınan mal geri alınmaz, bilmem ne, senin hatan zırt pırt dedi, hepside kapadı gitti, ee bi daha gidermiyim ben öle yere, ben ondan öle dedim, öle gördüm öle dedim.
B
Yeni Üye32 yazı
NE DİİOSUN BARTOLUCİHİYİYLŞİASLİASİ, NE DİOSUN KARDEŞ
F
Yeni Üye31 yazı
Bir mekan tutup ikiye bölebilirseniz(tek yerde de olur ama mekanın prestiji açısından farklı olması daha yerinde olur) bir tarafında kırtasiye malzemeleri ve içeride bir bilgisayar diğer tarafta da poğaça börek türü yiyecekler.
K
Yeni Üye37 yazı
okul ama lisemi yoksa ilkokul mu ???
liseyse yarısı internet kafe yarısı normal tost, kahve çay tarzında oturup muhabbet edilecek bir mekan açabilirsin. ama ilkokul agırlıklıysa internet kafe yanında tost filan satabilirsin bence
liseyse yarısı internet kafe yarısı normal tost, kahve çay tarzında oturup muhabbet edilecek bir mekan açabilirsin. ama ilkokul agırlıklıysa internet kafe yanında tost filan satabilirsin bence
A
Yeni Üye85 yazı
hocam benim bi arkadaş var internet cafe işletir diğer yandan malzeme satışı yapar ve ayrıca garantili ürün getirtir malatya çözümden. geniş bi yere sahip. Demek istediğim senin işe en yakın meslek dalı İnternet cafe olur bence. Civarda pek fazla yoksa bi net cafe kurabilirsin.. Oyun falan koyarsın film sağlam geniş müzik arşivi falan.
Yaptıklarım Yapacaklarımın İmzasıdır.
B
Yeni Üye8 yazı
Çevresinde dört okul olan biryere en iyi Oyuncak Bayisi alabilirsin,veya hoş bir internet cafe kurabilirsin.
Hayatın çeşitli güçlüklerine karşı üç şey hediye edilmiştir; Ümit, uyku ve gülmek
C
Üye146 yazı
fotokopi , cd ye yazım
D
Yeni Üye6 yazı
11/12/2011 : 17:27:33#17
Web sitesi
Alıntı
Türkiye’nin değişen ve gelişen yapısı göz önünde bulundurulduğunda, ülkemizdeki birçok kurum ve kuruluşun, KOBİ’lere ve girişimicilere yönelik oldukça fazla sayıda hizmeti olmasına rağmen; KOBİ’lerin ve girişimcilerin söz konusu hizmetlerden etkili olarak faydalanamadığı düşüncesinden yola çıkılarak, hedef kitle ile “İhtiyaç Analizi” çalışması gerçekleştirilmiştir. Analizler sonucunda hedef kitlenin, destek ve teşviklerden yararlanamamasının temel sebeplerinin, Türkiye’deki destek ve teşvikler ile ilgili bilgi eksikliği ve söz konusu hizmetlerin dağınık yapısı olduğu ortaya çıkmıştır. Buna ilişkin olarak, destek ve teşviklerin sistematik bir şekilde tek bir çatı altında toplandığı dt Ajans kurulmuştur.
dt Ajans, ülkemizde çeşitli kamu kurum/kuruluşları tarafından sunulan ve dağınık yapıda bulunan, yatırıma yönelik destek, hibe, kredi ve teşviklerin sistematik bir yapıda modellenerek KOBİ’lerin ve girişimcilerin hizmetine sunmayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, temelleri 2010 yılının sonlarına doğru atılan sitemiz, bilgiden değer üretmek anlaşıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir.
Çalışmalar neticesinde, yaklaşık 2 Milyar TL’lik hibe ve kredi desteklerinin tamamı ile ilgili, güncel ve hedefe yönelik bilgiler, KOBİ’lerin ve girişimcilerin bilgisine ücretsiz olarak açılmıştır.
Ülkemizin 2023 yılı için 500 Milyar $’lık ihracat ve dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefleri bulunmaktadır. Bu hedefler için, girişimcilerin doğru bir şekilde yönlendirilmesi, yeni ihracat pazarlarının tespit edilmesi ve bu pazarlar ile işbirliklerinin güçlendirilmesi, kadın girişimciliğin teşvik edilmesi, ülkemiz sanayinin orta teknolojiden yüksek teknolojiye dönüşümünün gerçekleştirilmesi, Ar-Ge ve İnovasyon kavramları ile ilgili farkındalığın artırılması gerekmektedir.
dt Ajans proje ekibi olarak, üzerimize düşen bu büyük sorumluluğun bilinciyle, ülkemiz girişimcilerine ve değişimi hedefleyen KOBİ’lere yardımcı olacak araçları sunmaktayız. Sizleri de bu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz.
Aynı zamanda ihtiyaçlarınız doğrultusunda sitenin geliştirilmesi amacıyla görüş ve önerilerinizi iletişim bölümümüzden bize ulaştırabilir, info@dtajans.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Saygılarımızla,
dt Ajans Proje Ekibi
www.dtajans.com
dt Ajans, ülkemizde çeşitli kamu kurum/kuruluşları tarafından sunulan ve dağınık yapıda bulunan, yatırıma yönelik destek, hibe, kredi ve teşviklerin sistematik bir yapıda modellenerek KOBİ’lerin ve girişimcilerin hizmetine sunmayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, temelleri 2010 yılının sonlarına doğru atılan sitemiz, bilgiden değer üretmek anlaşıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir.
Çalışmalar neticesinde, yaklaşık 2 Milyar TL’lik hibe ve kredi desteklerinin tamamı ile ilgili, güncel ve hedefe yönelik bilgiler, KOBİ’lerin ve girişimcilerin bilgisine ücretsiz olarak açılmıştır.
Ülkemizin 2023 yılı için 500 Milyar $’lık ihracat ve dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefleri bulunmaktadır. Bu hedefler için, girişimcilerin doğru bir şekilde yönlendirilmesi, yeni ihracat pazarlarının tespit edilmesi ve bu pazarlar ile işbirliklerinin güçlendirilmesi, kadın girişimciliğin teşvik edilmesi, ülkemiz sanayinin orta teknolojiden yüksek teknolojiye dönüşümünün gerçekleştirilmesi, Ar-Ge ve İnovasyon kavramları ile ilgili farkındalığın artırılması gerekmektedir.
dt Ajans proje ekibi olarak, üzerimize düşen bu büyük sorumluluğun bilinciyle, ülkemiz girişimcilerine ve değişimi hedefleyen KOBİ’lere yardımcı olacak araçları sunmaktayız. Sizleri de bu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz.
Aynı zamanda ihtiyaçlarınız doğrultusunda sitenin geliştirilmesi amacıyla görüş ve önerilerinizi iletişim bölümümüzden bize ulaştırabilir, info@dtajans.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Saygılarımızla,
dt Ajans Proje Ekibi
www.dtajans.com
www.dtajans.com
D
Üye192 yazı
PS3 kafe açarsan tutar hatta bir bölmeye de bigisayar parçaları ,oyun, cd kiralama ile süslersen ekstra olur
kafeye büyük ekran tvler ve karşılarına da puf koltuklar koyarsan ,oyuna dalıp kalkmayanı sen kaldırırsın artık :)
kafeye büyük ekran tvler ve karşılarına da puf koltuklar koyarsan ,oyuna dalıp kalkmayanı sen kaldırırsın artık :)
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...
C
Üye125 yazı
Teknik servis ve yazılım kodlanması.... Ne alaka kardeşim? İkisi birbiriyle hiç alakasız... Bence dönünüz kendi memleketinize, bakınız keyfinize. Yazılım kodlanmasını başkaları yapıversin artık! ... :)
T
Üye305 yazı
16/12/2011 : 10:04:13#20
Web sitesi
Alıntı
önce başlıgı okuyalım arkadas ne yazmıs: Çevresinde 4 Okul Bulunan Yerde Ne Yapabilirim ?
sonrada her yoruma atlamayalım adam ne yazmıs ne ıstıyo dıye,
1)evet bilgisayar kendı ısın onu yapablırsın ama benm fıkrım hatta gecen sene 1 tane ılkogretm okulunun karsısına
döner hamburger tantuni vs. satan bi yer actık tabı okul kantını ve karsımıszdakı 3 senelık cafeye rakıp olarak hatta burdada yazmıstım neler satablrım dıye smdı cok sukur satışlar ıyı pederle valıde bakıyo dukkana 2 tanede yardmcmz var 1400 hanelı okuldan aylık 5000-8000 arası cıro yapıyoruz ve bunun %50 sı kar, senbakma bazı yorumlara cipsle işmi döner diye valla oylede guzel donuyokı şaşırır kalırsın, yedek parca vs okul ogrencısı napsın arkadaşm ayda yılda sana belkı evlerıne yakınsan format atmaya gelırler, sonucta bunlar ogrencı para babadan cıkıyo babada gelıp artk senden bılgsayar almaz artk buyuk elektronık marketlerrden alıyo ınsanlar bu urunlerı benm tavsıyem dedgm tarzda bı yer ac masrafnda cok degıl en fazla bunlar ıcın 10.000 harcarsın tabı dukkanın buyukugunu blmıyorum ortalama soyledm
sonrada her yoruma atlamayalım adam ne yazmıs ne ıstıyo dıye,
1)evet bilgisayar kendı ısın onu yapablırsın ama benm fıkrım hatta gecen sene 1 tane ılkogretm okulunun karsısına
döner hamburger tantuni vs. satan bi yer actık tabı okul kantını ve karsımıszdakı 3 senelık cafeye rakıp olarak hatta burdada yazmıstım neler satablrım dıye smdı cok sukur satışlar ıyı pederle valıde bakıyo dukkana 2 tanede yardmcmz var 1400 hanelı okuldan aylık 5000-8000 arası cıro yapıyoruz ve bunun %50 sı kar, senbakma bazı yorumlara cipsle işmi döner diye valla oylede guzel donuyokı şaşırır kalırsın, yedek parca vs okul ogrencısı napsın arkadaşm ayda yılda sana belkı evlerıne yakınsan format atmaya gelırler, sonucta bunlar ogrencı para babadan cıkıyo babada gelıp artk senden bılgsayar almaz artk buyuk elektronık marketlerrden alıyo ınsanlar bu urunlerı benm tavsıyem dedgm tarzda bı yer ac masrafnda cok degıl en fazla bunlar ıcın 10.000 harcarsın tabı dukkanın buyukugunu blmıyorum ortalama soyledm
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.
H
Yeni Üye1 yazı
26/02/2015 : 14:55:04#21
Web sitesi
Alıntı
Girişimci vizyona sahip işletmecilerimiz için verilen destekler günden güne artmaktadır. İşletmecilerimizin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için ihtiyaç duydukları profesyonel desteği sağla**** devlet politikaları kapsamında kendilerine sağlanan desteklerle, gerek işletmelerini kurarken gerekse büyürken Kobilerimizin başarı hikâyelerine imza atmalarına katkıda bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Verdiğimiz profesyonel hizmetler karşılığında Kobilerimizle beraber geleceğin üretken Türkiye’sine doğru atılan adımlar için kalite ve hizmet anlayışımızla sektörün lideri olma hedefindeyiz.
Hibe Teşvik hattı
www.sistemhibetesvik.com
Hibe Teşvik hattı
www.sistemhibetesvik.com
A
Yeni Üye29 yazı
kırtasiye malzemeleri, fotokopi, siyah ve renkli çıktı, spiral dosyalama cihazı, laminasyon cihazı, öğrencilerin ilgisini çekebilecek ilginç hediyelik eşya...
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein
Albert Einstein
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz