Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanya Ya Elektrikli Ürün Göndermek

Başlatanramco1903Tarih18/11/2011 00:52:16Yorum22

İlk mesaj
Üye351 yazı
Arkadaşlar merhaba
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım olacak aydınlatabilen olursa sevinirim.
Almanya ya elektrik tasarruf cihazı ihraç edeceğiz burada italat - ihracat ltd. şti. miz mevcut alacak firma ise tanıdığımız bir firma ama hiç yurtdışı ithalatı yapmamış bir firma deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var özellikle Almanya piyasasını bilen arkadaşım varsa bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
50 tl ye üreticiden alacağım 1 adet cihaz almanya ya geldiğinde gümrükten çıktığında maaliyeti "ortalama" ne kadar artar (tahmini rakam yeterli)
*bu ürünü almanya da satabilmek iin ne gerekli?
CE belgesi tr de alınmış tr deki firma 1e 1 dfeğişim garantisi vermekte (arızalı ürünler için ve servis garantiside veriyor ama tr de)
konuyla ilgili fikirlerinizi alabilirsem sevinirim

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Üye351 yazı
teşekkürler ama çok karışık geldi bana daha pratik bilgiye ihtiyacım var sanırım

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye473 yazı

karisiklardan pratikleri ortaya cikarmak daha da bilgilenmene sebeptir;-)

ummadigin bilgilere ek olarak sahip olabilirsin...

daha faydali bilgiler buldugumda görüsürüz

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye351 yazı
herstyle çok teşekkür ederim

Yeni Üye91 yazı
sen bu isi almanya yerine baska ülkelerde dene daha basarili olursun
adam gibi adam FATIH FIDAN

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Serbest meslek
Üye351 yazı
ben almanya pazarına şu an satış yapıyorum zaten bu ürünü ilk defa deneyeceğim başka pazara satmam kesinlikle ben almanya piyasasından çok memnunum

Üye201 yazı
Türkiye ile Avrupa birligine üye ülkelerin özel ticari anlasmasi var. özel bir belge ile gümrük ödemeden istediginizi gönderebiliyosunuz( tarim ürünleri haric ) örnek: sebze meyve

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye351 yazı
teşekkür ederim

Üye123 yazı
Almanya pazarını genisletmek adına size yardımcı olabilirim.

Almanya pazarını, ithalat ve ihracat isleri konusunda tecrübeliyim.

tasdemir@gmx.de
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Üye351 yazı
nasıl genişleteceksiniz merak ettim doğrusu

Üye123 yazı
Sadece merak ettiginiz icin....Almanyada halihazırda var olan pazar payınızı genisletmek veya yeni olusturacagınız pazar payınızın zeminini olusturmak adına...

Almanya da 25 yıla yakın gecmisim var. Yine Almanyada Uluslar arası ticaret ve pazar arastırması (market research) bölümlerinden yüksek lisans egitimi aldım.
Yine Almanyada 12 yıla yakın farkli sirketlerde is tecrübem var. Piyasa ve pazar arastırması, Müsteri olusturma, müsteri geri kazanma ve takibi, Ürün pazarlama ve ürün piyasası olusturma, Ihracat ve İthalat, vs...
Bu ve daha fazla konular hakkında hem bilgi hemde tecrübe sahibiyim.
Türkiyeden Almanyaya ürün ihracat etmek istiyorsanız, bir isbirligi cercevesinde ürünlerinizin fiyatları aracılar tarafından katlanmadan müsterilere ulasmasında yardımcı olabilirim.

İlgi duyuyorsanız ve elinizde gercekten bahsettiginiz gibi bir ürün varsa, e-mailinizi bekiyorum.
tasdemir@gmx.de
tmx

Üye351 yazı
sevgili tmx ben ürünümü çağrı merkezimden direkt müşteriye satacağım zaten aracı firma kullanmayacağım kendi firmam var zaten ARES gmbh&co.kg
yeterli miktarda optin datamda mevcut bunun haricinde nasıl yardımcı olabilirsiniz onu merak ettim sadece

Üye123 yazı
sayın Ramco1903,

Almanyaya cagrı merkezi üzerinden satıs yapıyorsanız, ve optin datadan bahsediyorsanız, bu bireysel müsterilere hitap ettiginiz anlamına gelir.
Kısaca: Burdaki satısı yapan firma Almanyadaki Ares gmbh (bu firma Bruchsal civarındamı?? Karlsruhe tarafında???) firmasına ürünü satacak
Ares firmasıda müsterilere ürünü kargo ile gönderecek..Sen ARES GmbH ya fatura keseceksin. Oda müsteriden tahsil edecek.... Cok Basit...

Deteyına inmiyorum... Bilgi ve yötem icin ilgi duyuyorsan bana ulasmanı rıca ediyorum...Bakarsın sana Cagrı merkezi bayisi bile bulurum..
Hasan
TR: 507 726 19 33
DE: 0049 176 450 850 41
tasdemir@gmx.de
tmx

Üye351 yazı
sayın taşdemir sizin bahsettiğiniz bu ürünü almanyada toptan bayiilere mi vermek bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Üye351 yazı
bayii kesinlikle düşünmüyorum zaten kendimize ait 3 tane cc var buda bana yetip bitiyor zaten alt bayiilerin nasıl satış yaptığı belli olmuyor ama alman polisiyle ben uğraşıyorum o yüzden bayii işi çok riskli onu istemiyorum gene de teşekkür ederim ilginize

Üye173 yazı
adamlar senin ülkenden 50sene evvel sanayi için adam ***ürmüş sen şimdi sanayi devi adama buluşunu yaptığı şeyi satcağını mı sölüyosun TERECİYE TERE SATMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL BU...
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye123 yazı
Ramco 1903,

ben size almaya pazarında size gerekli ne ise onu sunuyorum.
Türkiyeden satıs yaparsanız.....Almanyaya ürün aktarımı ve gerekli prosedür ve düzenlemeler...
Ürün almanyaya girmeden önce, almanya piyasasında müserisini bulmak ve sipariş üzeri almanyaya transport etmek.
Bu müsteriler büyük veya orta capli toptancılar bazında, küçük esnaf bazında olabilir..Burda önemli olan ürünü iyi pazarlamak
Yukarda bilgilerimi belirttim. Arayın bir konusalım..
Basarılar
tmx

Üye351 yazı
umt bu işi sadece ben değil tr deki 1000 tane firma yapıyor araştır almanca cağrı merkezi sektörünü görürsün kimin ne sattığını

Üye127 yazı
Elektrik tasarruf cihazları tamamen safsatadır. İnanmayan kendi bildiğine inanabilir. Bu cihazın işe yaradığını düşünüp alan ALMAN SAFLAR varsa ne ala satın gitsin.
Ama elektrikte dev marka olan SİEMENS vb firmalar bu muhteşem cihazı neden üretmiyor acaba?

Ayrıca bunu sadece ben söylemiyorum elektrik mühendisleri odası bakın nediyor;

Elektrik Mühendisleri Odası, kamu yararını gözeterek, elektrik kullanımını azaltmadan faturaları azalttığını iddia eden aletleri laboratuvar ortamında incelettirerek bir rapor hazırlamıştır. Adı geçen "sözde elektrik tasarruf cihazları" tamamen bir aldatmacadan ibarettir.

Bana aleyhte yazacaklar boş laf yerine belge isterim. Buyrun size belge
http://www.emo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=73026&tipi=4&sube=0

NOT: Özetle bu cihazlar evlerden zaten tahsil edilmeyen körgücü, içine konan iki kondansatörler azaltıyor. fakat körgüç evlerden tahsil edilmez.
İşyerlerinde ise kıytıırık iki kondansatörle bu iş olmaz kompanzasyon panoları ile yapılır.

Bu cihazlarda TSE ve CE belgesi olması onların tasarruf yaptırdığını kanıtlamaz sadece üretim standarlarının TSE ve CE ye uygun olduğu gösterir.

Kanmayın bu safsatalara.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye351 yazı
Dostum biz kanmiyoruz veya forumdaki arkadaslarada satalim demiyoruz gumruk mufredati ile ve almanyadaki presedur ile ilgili acilmis bir baslik . almak isteyene satiyoruz napalim silahda dayamiyoruz kimseye gerekli izinlerden sonra satiliyor zaten suanda satisida basladi satan firma bilgileride belli o yuzden denemek isteyene satiliyor ama tarafimizdan almanya ya satiliyor benim sorum presedur ile ilgiliydi oda halloldu zaten yoksa cihazin etkinligini tartismiyoruz

Üye127 yazı
Zaten benim cevabım size değil. Bu ürünü almak isteyen yerli üreticilere. Zaten almak isteyen alır. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im