Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Fırsatı Arıyorum

Başlatanelif gökatalayTarih20/01/2008 17:59:50Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
mersinde ikamet ediyorum.yenilikçi fikirlere açığım.uluslararası bir işte olabilir.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye639 yazı
Düşündüğünüz işler nedir bu bağlamda.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye238 yazı
Elif Hanim,

Mersindeki bildircin yumurtasindan salamura yapan firmanin Almanya'ya ihracati soz konusuymus. Bu konuda bir arastirmanizi yapmanizi isteyebilir miyim? Ozelden gorusmemiz mumkun mu?

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye96 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - elif gökatalay
mersinde ikamet ediyorum.yenilikçi fikirlere açığım.uluslararası bir işte olabilir.

Elif Hanim

Ben Ingiltere'de Kok Hucre Bankasi kurayim diye dusunuyorum .

Yeni dogan cocuklar ve yetiskinlere yonelik bir ozel hucre bankasina bulundugum sehirde ihtiyac var .

Benim musait isyerim var su anda bos duruyor .

Sermaye koyabilecek durumda iseniz ve Ingiltere'de yasamak isteginiz varsa bana yazabilirsiniz .

Erdener Abi

Erdener Abi

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar bu sitede ilk mesajım, bir arkadaşım çok beğendiği için tavsiye etti bana ben de üye oldum. 36 yaşındayım , İstanbul Ünversitesi mezunuyum, senelerce yöneticilik yaptım firmalarda, şu an Antalya'da klima toptancılığı yapıyorum. bundan 1 sene önce bir network marketing firması olan LR (www.lrworld.com)'ın üyesi oldum , sadece ürünlerini kullanmak için. Bir kaç arkadaşım da istedi evde ve işyerinde görünce ürünleri. Sonra aradan aylar geçti bir ara bakayım şu hesabıma dedim son iki ayda 230 YTL ve 315 YTL para gelmiş. Ben bir emek harcamadım bu iş için ,sadece benim üye yaptıklarım da kendilerine üye bulmuşlar böylece altımda bir hat oluşmuş. kendim de devamlı ürünlerini kullandığım için prim kazanmışım.belki de çok klasik bir hikaye gibi gelebilir sizlere ama bu devirde para yatırıp iş yapmak,kurmak akıl karı değil. İnanıyorum ki biraz LR için çalışsaydım çok çok daha fazlasını kazanabilirdim.işlerimiz çok şükür iyi ama ömrümüzden ömür ***ürüyor. Stres yorgunluk karımız oluyor. Ben kesinlikle network marketing yapmalarını tavsiye ederim arkadaşlarıma. Sermaye yok risk yok çalıştığın kadar kazanıyorsun , o kadar !
herkese bol kazançlı günler diliyorum
mtg07

Yerleşim Türkiye / AntalyMeslek Yöneticilik
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
benim yazılarımı okumanızı tavsiye ederim yenilikler bende teşekkürler umarım anlarsınız...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye46 yazı
*** 21.Yüzyılın en önemli 3 teknolojisinden biri Nanoteknoloji olacak. Bill Clinton ABD 42.Başkanı ***

*** 2014 Yılına kadar Nanoteknoloji ürünlerinin küresel yıllık cirosu 2,6 trilyon dolari bulcak. Amerikan Ulusal Nanoteknoloji İnsiyatifi ***

Merhabalar Elif Hn,
Egem Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ltd.Şti. olarak Nano Teknolojinin hızla kullanılmaya başlandığı şu günlerde ürünlerimizi İl Distribütörlerimiz ile paylaşarak büyümeye devam ediyoruz. Distribütörlük şartları ve detaylı bilgi için web sitemizi ( www.forexnano.com )ziyaret edebilir ya da 0 216 572 35 96 , ve 0 532 392 95 79 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Mehmet Oral

Satış ve Pazarlama Koordinatörü
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat