Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sigortacılık Hk.

BaşlatandenemebilTarih19/01/2008 02:01:09Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaşlar,
5.000 ytl civarında param var ve sigortacılık işini yapmak istiyorum. bu iş hakkında bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. 250.000 nüfuslu bir ildeyim ve 120 civarında sigorta acentesi olduğu söyleniyor. Çevremde idare eder işte.
Saygılar.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
silindi36 yazı
arkadaşım bence sigortacılık işinde kararlıysan çevrem de var diyorsun acentalarla görüş prim usulü çalışmaya başla baktın iyi gidiyor kendin acentalık açabilirsin bence elindeki meblağ az olduğu için şimdilik buna girişme zaman ne gösterecek ona göre hareket edersin başarılar dilerim

Yerleşim
Yeni Üye86 yazı
Merhaba arkadaşım. Öncelikle sivaslı bir hemşerimi bu sitede görmek beni sevindirdi. Ben yıllardır Sivas'ta yaşıyorum ve ekonomisini çok iyi biliyorum. Burada ticaret hep belli kriterler üzerine kurulmuş. Sigorta acentası dediğin gibi 100ün üzerinde. Bende sigortacılık mezunuyum,ama şu an başka işlerle uğraşıyorum. Bu işi yapmak istiyorsan,önce tali acentalık al,birisine bağlan ve işlerini o şekilde yürüt.Eğer çevren de varsa, hiç ofis açma. Bu senin için ayda en kötü 500 ytl para harcamak olur. Sen çanta elinde dolaş,daha mantıklı olur. Sivas'ta çok büyük bir potansiyel var ama bilinçli ticaret yapan yok. Eğer gayret edersen güzel yerlere gelip,kendi acentanı açabilirsin.

Kolay gelsin.
İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR,

İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı


Merhaba,

Arkadaşlar yazılarınız için tşk. Biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz. Hangi sigorta firmaları iyidir, tali acentalıkta ne gibi şartlar var vs.

Saygılar.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Bilgisayar-Bili?im