Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Air Swimmer Uçan Köpek Balıkları-müthiş Bir Ürün

BaşlatancengooistTarih14/11/2011 13:27:54Yorum70

İlk mesaj
Üye249 yazı

ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE BU ÜRÜN AMERİKADA VE AVRUPANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDE SATIŞ PATLAMASI YAŞADI HENÜZ TÜRKİYEDE LANSMANI YAPILMAMASINA RAĞMEN HATIRI SAYILIR BİR SATIŞ CİROSUNA ULAŞTI.TOPTAN ALIP PERKANDE SATARAK ÇOK GÜZEL PARALAR KAZANABİLİRSİNİZ.İLGİLENLERİN CEVAPLARINI BEKLİYORUM

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
70 yorum
Üye305 yazı

neymıs bu gondern bakalm oguzz44@hotmail.com
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye35 yazı
arkadaşlar toptan satıyorum 38+kdv direk çindeki ofisimizden ithal ediyoruz arada aracı kurum yok. cenkyuce@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye48 yazı
150 adet için model-fiyat-fotoğraf bilgisi rica ediyorum.remzi akyel 05337237282 remziakyel@hotmail.com
elinizde stok var mı kaç günde teslim edersiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye112 yazı
resim,fiyat ve minimum adet bilgisi alabilir miyim
yak259@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - extrakt
yanlış anlamayın ama takip ediyorum her ürüne araştırmadan dalıyoruz. Ürün türkye de var zaten. Fiyatıda 59 tl toptan. isteyen mesaj atsın temin edelim hemen. fazla adette yok hazırda 30 tane kadar kaldı. önümüzdeki hafta 100 adet daha gelecek.

Ama önemli olan şu. Bu ürünü nasıl satacaksınız. Ürün ambalajında helyum gazı yok. Bu ürünün ana noktasıda helyum gazı. helyum gazını nasıl vereceksiniz müşterinize. Helyum gazı sadece büyük tüplerde satılıyor ve teknik bir konu. bu ürünü organizasyon ve balon firmalarına verdik bz. onlarda helyum var ve ürünü satmıyorlar kullanıyorlar.

Nacizane tavsiyem ürünleri ullanımı ile incelemeniz. Perakende olarak dükkanı olanlar satabilir. Ama onlarında 500 usd yatırım yapıp helyum tüpü edinmeleri ve belediyeden izin almaları gerekiyor.

saygılarımla

Tamamen katılıyorum size.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye48 yazı
arkadaslar bu urun daha once bize yurt disindan teklif edildi ancak bu urunun hazirlanmasi dusundugunuzden cok daha zor.
bulundugunuz yerin denize olan yuksekligine gore ayarlama yapilmasi lazim,
parca pincik geliyor ve kurulumunu bir cok kisi yapamaz ingilizce yaziyor, turkce kurulum ve kullanim aciklamasi yok,
helyum gazi satamazsiniz. yani bunu ancak bir kisiye bi kere satarsiniz oda malinizi her yerde kotuler markanizi zedeler.

internette 10 dakikalik bir kurulum videosu var belki onu izleyebilir ve musterilere izlettirebilirsiniz tabii ingilizce.

iyi gunler.
Bilgi caginda bulunurken, ogrenmeyi surdurmeyenler asil yaslananlardir.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye132 yazı
fiyat ve ürün bilgisi lütfen ben ilgileniyorum alissosu@gmail.com
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye50 yazı
artık 25 tl den satıyorlar yani iyice piyasası bitti ayrıca telif haklarını türkiyede aldılar satışını yaptığınız anda sıkıntı oluşur .
şimdi sıra air angry bird de köpek balığı ve nemo bitti air angry bird isterseniz k.peker@live.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye132 yazı
ilgileniyorum ürünlerin detayları ve fiyat bilgisi lütfen alissosu@gmail.com
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye50 yazı
çok pahalıya satıyorsun dostum 51 mi 55 tl toptan diyorsun perakendesini o fiyata satıyorum ben

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye226 yazı
ONLARCA MESAJ VE ÖZEL ALANDA PAYLAŞIMA GEREK VARMI ACABA?HAZIR HERKESİN OKUMA ŞANSI VARKEN BURADAN FİYATLAR BİLGİLER PAYLAŞILSA DAHA İYİ OLMAZMI?
Zira hayat yoğun bir şekilde akıyor ve zaman kaybetmeden bilgilere erişip bir fikir sahibi olmak ve hemen bir karar aşamasına geçmek yada bize göre değil diyerek en azından kaybedilen zamana acımamak adına...
Lütfen bilgileri açık paylaşalım siteler toptan ve parakende fiyatlarla dolu,rtık ticaret sektöründe giz acemilik olarak gözlemleniyor.Nezamandır paylaşmak istediğim düşüncelerimin vücut bulması bu konuya denk geldi diyelim.Açıkca yapılan ticaret,dürüst ve kaygısız ticarete olumlu yansıyacaktır.
http://sultanaorganizasyon.blogcu.com
kutlamaya değer herşeyde yanınızda..

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Memur