Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Air Swimmer Uçan Köpek Balıkları-müthiş Bir Ürün

BaşlatancengooistTarih14/11/2011 13:27:54Yorum70

İlk mesaj
Üye249 yazı

ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE BU ÜRÜN AMERİKADA VE AVRUPANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDE SATIŞ PATLAMASI YAŞADI HENÜZ TÜRKİYEDE LANSMANI YAPILMAMASINA RAĞMEN HATIRI SAYILIR BİR SATIŞ CİROSUNA ULAŞTI.TOPTAN ALIP PERKANDE SATARAK ÇOK GÜZEL PARALAR KAZANABİLİRSİNİZ.İLGİLENLERİN CEVAPLARINI BEKLİYORUM

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
70 yorum
Yeni Üye32 yazı
mondo@ilkposta.com acilen fiyat ve resim gönderir misiniz?
Bir gün İNŞAALLAH ...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Çevirmen
Yeni Üye95 yazı
lütfen adet ve fiyat alabilirmiyim acil olarak

coskundkl@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye104 yazı
ürün resmi ve toptan fiyat ltfn.Gaziantep için.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye298 yazı
cevap alabilen var mı :D

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye40 yazı
yanlış anlamayın ama takip ediyorum her ürüne araştırmadan dalıyoruz. Ürün türkye de var zaten. Fiyatıda 59 tl toptan. isteyen mesaj atsın temin edelim hemen. fazla adette yok hazırda 30 tane kadar kaldı. önümüzdeki hafta 100 adet daha gelecek.

Ama önemli olan şu. Bu ürünü nasıl satacaksınız. Ürün ambalajında helyum gazı yok. Bu ürünün ana noktasıda helyum gazı. helyum gazını nasıl vereceksiniz müşterinize. Helyum gazı sadece büyük tüplerde satılıyor ve teknik bir konu. bu ürünü organizasyon ve balon firmalarına verdik bz. onlarda helyum var ve ürünü satmıyorlar kullanıyorlar.

Nacizane tavsiyem ürünleri ullanımı ile incelemeniz. Perakende olarak dükkanı olanlar satabilir. Ama onlarında 500 usd yatırım yapıp helyum tüpü edinmeleri ve belediyeden izin almaları gerekiyor.

saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye249 yazı
ARKADAŞLAR İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER FİYAT BİLGİSİ VE GÖRSEL İSTEYEN HERKESE MAİL GÖNDERİLMİŞTİR.SAYGILAR.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye249 yazı
gönderdim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur