Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1000 Tl' Ye İnternet Üzerinden Ne Yapılabilir?

BaşlatanfrancserpicoTarih13/11/2011 12:10:16Yorum59

İlk mesaj
Üye151 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Elimde bir miktarını kullanmak istediğm (1000 TL) sermayem bulunmakta. İnternet üzerinden iş yapmak istiyorum. Herhangi bir sitem yok ama satın alabilirim, yeni site yaptırabilirim vs... ama bana düzenli gelir sağlaması gerekiyor...Bu kazanç 100 tl de olur 250 tl de...Fikri olanlar, yardımcı olursanız sevinirim...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Yeni Üye44 yazı
1000 tl'lik siteden hayır gelmez demişsin. Ya bunun bir standartı var mı? yani hayır gelmesi için kaç liralık site olmalı?

biraz detaylandırı mısınız?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye377 yazı
hazır kurulu sistemler ötüyorlar ..aynı şablon...yaramaz..kendi sistemini yazdıracaksın.

sonra sanal pos banka pos cihazı nasıl vericek?maliyeden acılıs gerekicek

1000liraya e-ticaret sitesi kurmazdım.saglam bir web sitesi kurardım.gün boyu online olurdum.

siteme twitter facebook ve blog hesabı açardım

internetten urun satardım..kazandıklarımla saglam bir e-ticaret sitesi kurardım.

size tavsiyem acilen bir promosyon sitesi yaptırın.görselleri bolca yukleyin
firmalara mail gönderin ve bakın bakalım musteri geliyor mu gelmiyor mu?

bana email atın size bir site hazırlayalım ..hatta elimizde hazır var 5 adet site..

promosyon urununu 5 e alın 7ye verin gitsin..bitti...işte..

bilgi@fulltasarim.com
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye148 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - francserpico
Bursalı yorumcu haydemir,

arkadaş ben ne yapabileceğimi sordum, ne yapamayacağımı, oturup oturmayacağımı vs bişe sormadım. Yoksa bende biliyorum 1000 TL' ye neler olabileceğini. Bu konuyu açmamdaki sebep yeni fikirler edinebilmek, motive olmak. Şu zamana kadar yazan herkes çok güzel fikirlerini paylaştılar bu güzel ortamda. Ama senin yazdığın yazıyı çok ciddiyetsiz ve lakayit buldum. Eğer bu tarz yazılar yazıyorsan yazmayı bırak çünkü insanların motivasyonunu düşürüyorsun.

Arkadaşlar konumuz ile ilgili fikirleriniz varsa paylaşmaya devam edebilirmiyiz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Değerli arkadaşım motivasyonunu kırdıysam özürdilerim ciddiyetsiz diyorsun 1. siz çok ciddi bir cevap verdim evet doğru söylüyorum ve söyledğim lafında arkasındayım 1.000 TL ye hiç bişiy yapamazsın inan şuan sana ağır ve ciddiyetsiz gelen cevabım için şuan kızıyor olabilirsin ama ilerde eminim haklıymış diyeceksin 2. side Bursa çok şükür evliyalar şehridir malesef Bursalı değilim ama Bursada yaşamak ve Bursalı olmanında gururlu bir ayrıcalık olduğunu çok iyi biliyorum Bursaya gelirsen kapım herzaman açık beklerim saygılar
www.turkisletmerehberi.com Türkiyenin En Kapsamlı Kobi Rehberi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye292 yazı
normal forum sıtesı ac kadınlar ıcın ac 1000tl cıvarına sıte acarsın para kazanamazsn :D
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye76 yazı
Geçin bu kazanamazsın maddi durumun düşük vs ayaklarını beyler :)

Bak konu sahibi güzel kardeşim;

1: 250 tl: 2 tane host ve domain alıyorsun ;)
2: 100 tl: opencart benzeri bir e-ticaret sitesi kurduruyorsun.
3: 0 TL: Erotik ürünler veya çamaşır topu vsvs bir niş bul kendine;)
4: 150 TL Google adwordse kuponla reklam veren 1 kişiyle anlaşıp ona hesap başı 30 tl ödeyip 5 tane 150 tllik veya 100 tllik google reklam hesabı
5: 200 TL: satacağınız ürünü toptn alın 50-60 tane
6: Hayırlı işler dostum :)
Benden şimdilik bu kadar daha aklına takılan olursa özel mesaj at yardımcı olurum :)
İmza yok parmak bassam?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye49 yazı
İnternet ortamında iş yapmak isteyen aklında ki işin gerçekten gelir sağlayacağına inanan ama şuan bütçesi el vermeyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
Yazılım ve veritabanı uzmanıyım ( Ms Sql + Asp.net / c#).

Projenizin gerçekten gelir vaadettiğini düşünüyorsanız 3 5 ay sonra ödemeli olarak size yardımcı olabilirim . Selamlar. Hakan KALMİ

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye151 yazı
Herkese merhaba, yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yorumların devam etmesi çok iyi ve güzel yorumlarınızdan sadece ben değil foruma giren herkes yararlanıyor.

Kendime ürün bulma konusuna gelince, seçtiğim ürünler satılamayacak basit ürünler gibi geliyor bana. Hiç bir ürünü beğenemiyorum. Ne yapabilirim bilemiyorum. Örnek olarak çamaşır topu mesela. Ebay dan kendim almaya kalksam, maliyeti 3-4 dolara bulurum ama piyasada o kadar çok var ki bu üründen kar etmem imkansız gibi geliyor. eki ürün olarak hangi ürünleri seçebilirim?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye61 yazı

4: 150 TL Google adwordse kuponla reklam veren 1 kişiyle anlaşıp ona hesap başı 30 tl ödeyip 5 tane 150 tllik veya 100 tllik google reklam hesabı
Benden şimdilik bu kadar daha aklına takılan olursa özel mesaj at yardımcı olurum :)

bu kadar kolay mı yani_?
milyon dolarlık yatırım yapan adamlar mal yani:)bu kadar basitse neden deli gibi para yatırıyorlar_?
kurdugun siteden ödemeyi nasıl almayı düşünüyorsun_?paypaldan mı_?
banka zaten sana sanal pos vermez kapıda ödeme hem riskli hem extra maliyetli.
ayrıca maliye de seni bulup ocağına mum dikmeyecek dimi. Şirket değilsin fatura kesmiyorsun gönderdiğin urunlerde bir kişi seni şikayet etse o kazanmayı planladıgın paranın yanında ödeyeceğin cezayı neden yazmıyorsun_?
e ticaret yapacak isen işi herseyine uygun kuralında yapacaksın.
bence kendine bir blog kur bedavaya.
guncel yazı makale vs ekle.
google ve diğer reklam alabileceğin yerlerden reklamlar koy sitene.
her gun daha fazla içerik daha fazla derken zaten sende bu işi ögrenmiş neler yapman gerektiğini görmüş olursun.
ilk başlarda seni milyarder yapmaz ama her iş ufak ufak başlar. emeklemeden koşamazsın.sana bilgi tecrube olarak bir çok şey katacaktır.
Daha sonra ister firma kurup e-ticaret olayına girersin , ister netten uyelik vs ile para kazanırsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye8 yazı
Dikkat ettimde bazı üyelerde e-ticaret yöntemi ve gittigidiyor vb. siteler üzerinden yapılan satışlarda herhangi bir altyapı gerekmiyormuş gibi bir anlayış var, çok yakın zamanda gittigidiyor.com üzerinden yapılan faturasız satışlar maliye takibine takılıp vergi kaçırma, hatta ürünün gümrük kaydı yoksa kaçakçılığa varan davalar açıldı insanlara. Şuan durum nedir gittigidiyor vergi uygulaması getirdimi takip etmedim fakat e-ticaret sitelerinizde maliye takibine takılabilir ve vergisiz kazanç gerekçesiyle açılacak davalardan dolayı eldekinden de olabilirsiniz. O yüzden iyi bir araştırma yapıp para kazanma hevesiyle yola çıkarken yasal düzenlemeleri de gözden kaçırmayın. Sitenin benden yaşça daha büyük ve deneyimli üyeleride bu konu hakkındaki fikirlerini beyan ederlerse öncelikle projenin uygulama değil hazırlık süreci konusunda daha donanımlı olarak yola çıkılmış olur diye düşünüyorum. Herkese iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye61 yazı
Profesyonel olarak e -ticaret yapacak iseniz ilk olarak bir firma kurmanız gerekli.
limited firma 2000 tl civarı kurulum maliyetleri.şahıs firmasıda kurabilirsiniz.
Daha sonra bir web sitesi yapacak veya yaptıracaksınız.bunu kendinizin yaptıgını farz edelim.
web sitesi için paylasımlı host kullanamazsınız sabit ip almanız lazım .yıllık 60-70 tl filan dır. ( diğer domainleriniz ile aynı ip den yayın yapamazsınız. )
Daha sonra ssl almanız lazım 30-40$.
Daha sonra bankaya basvurup sanal pos almanız lazım. banka sizin firmanızdan , cironuza kadar bir çok şeyi inceliyor.
Sanal pos aldıktan sonra kargo firmaları ile gidip görüşüp aylık belli bir miktar kargo göndereceğinizin garantisini verdikten sonra onlarla fiyat anlaşması yapmalısınız.
Daha sonra bir matbaa ile anlaşıp fatura ve kutu bastırmanız gerekli.Sitenizin logosu vs olan.
Daha sonra da satış yapmaya hazırsınız. ( tabi satılacak ürünün oldugunu farz ediyorum. )
Satılacak ürün eğer yoksa bu sefer tedarikçileri gezip ürün bulmakla ugrasıp onların stok fiyat vs muhabbetlerini takip etmeniz gerekiyor.
Ayrıca birden fazla tedarik ile çalısılacak ise nakliye problemleride işin içine giriyor.
ilk baslarda gunde 20-30 tane urun satılmayacağı için ilk zamanlar nakliyeden zarar edebilirsiniz çok tedarikçi ile çalısırsanız.
Örnek 20 tl lik bir urunde %50 kar ile ( yuksek bir oran ) istoçtan bir ürün birde 10 tl lik yine %50 kar ile eminönunden bir tedarikçiden sağladıgınız urunleri sattıgınızı dusunurseniz,
ürünleri tek tek tedarikçilerden göndertirseniz kargodan zarar edeceksiniz.iki ürünü bir noktada toplayıp gönderecek iseniz burada nakliye ve sorunu ortaya çıkmakta.
Tüm bu analizlerin çok iyi yapılıp e-ticaret olayına girilmesi gerekli.

Yeni Üye44 yazı
Bence insan istedikten sonra 1000 lira sermayeyi büyütülebilir yeterki sen de o hırs o çalışkanlık olsun.milletin küçümsemelerine aldırış etme.en basiti bin lirayla git istoçtan mal al sat...Sonuçta bir yerden başlamalısın

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye76 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ytre1000

bu kadar kolay mı yani_?
milyon dolarlık yatırım yapan adamlar mal yani:)bu kadar basitse neden deli gibi para yatırıyorlar_?
kurdugun siteden ödemeyi nasıl almayı düşünüyorsun_?paypaldan mı_?
banka zaten sana sanal pos vermez kapıda ödeme hem riskli hem extra maliyetli.
ayrıca maliye de seni bulup ocağına mum dikmeyecek dimi. Şirket değilsin fatura kesmiyorsun gönderdiğin urunlerde bir kişi seni şikayet etse o kazanmayı planladıgın paranın yanında ödeyeceğin cezayı neden yazmıyorsun_?
e ticaret yapacak isen işi herseyine uygun kuralında yapacaksın.
bence kendine bir blog kur bedavaya.
guncel yazı makale vs ekle.
google ve diğer reklam alabileceğin yerlerden reklamlar koy sitene.
her gun daha fazla içerik daha fazla derken zaten sende bu işi ögrenmiş neler yapman gerektiğini görmüş olursun.
ilk başlarda seni milyarder yapmaz ama her iş ufak ufak başlar. emeklemeden koşamazsın.sana bilgi tecrube olarak bir çok şey katacaktır.
Daha sonra ister firma kurup e-ticaret olayına girersin , ister netten uyelik vs ile para kazanırsın.

Tekrardan merhaba;

Birgün oturup çay içmek isterim sizinle ne iş yaptığımı ve ne kadar maliyet ile yaptığımı kaç yıldır yaptığımı öğrenmiş olursunuz hemde aklınızdaki yanlışları silersiniz. :)
Evet bu kadar kolay. Facebook 600$ bütçe ile kuruldu. Sahibinden.com adlı site açıldığında sadece açanın cebinde kendisinin söylediği 175 tl para vardı daha bir çok örnek ile yola çıkabilirsiniz. Sadece biraz araştırmak yetiyor emin olun.
İşi bilmediğiniz belli sanal Pos: %25 ile kiraya veren birçok kişi var www.odeme.net inceleyebilirsin.
Faturamı güldürmeyin Allah aşkına başka birşey demiyorum. Sitenin yıllık giderlerini yazdım ben orada..
Ayrıca yaşınız 12-17 arası sanırım?
İmza yok parmak bassam?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye61 yazı
çay içeriz tabi bir gün umarım bu saplantılı ve yanlış fikirlerinizden profesyonel kişileri tanıdıkça kurtulursunuz.
Sen her duyduguna bence inanma sahibinden ilk açıldıgında cebinde 175 tl olabilir ama banka ve çevrelerindeki insanların cebinde ne kadar varmış_?
sıradan senin benim gibi insanlar mı kurdu zannediyorsun sen_?
http://www.sahibinden.com/kurumsal/hakkimizda/
aksoy group isimli firma sahibinin kurdugu bir siteden bahsediyorsun.
http://www.aksoygroup.com/ag-capitol.htm yıllara bakarsan cebinde ne kadar para oldugunu görürsün.
sahibinden 2000 yılında kurulduktan sonra 2001 yılında 400 adet billboard kirala**** reklam yapmaya başlıyor.bunu 175 tl ile mi yapıyor ? Biz halk arasında hem yazılım alanında bilgisi olmayan hemde sağdan soldan duydugu bilgilerle bilmişlik taslayanlara kefal deriz.
Madem bu kadar çok bilgin var azıcık neti açıp kurcalada firmalar kimindir nasıl nerden gelmişlerdir bilgi edin.

Sanal pos kiraya veren bu firmalar daha tr de yok iken bunları kurcalıyordum merak etme.
Yani bazı arkadaslar gibi az bir bilgi ile çok şey biliyormuş gibi geçinenlerden değilim.
http://www.odeme.net/requirements.php bu şartları birincisi karşılayamazsın
ikincisi bu firmaların güven konusu tartışılır.
üçüncü olarak %25 komisyon verebilmen için en az %100 civarı kar olan bir urun satman gerekli.
yani şöyle açıklıyayım 25 tl lik bir urun aldın bunun fiyatını 50 tl yapıp sattın farz edelim zor ama.
50 tl nin %25 ini yani 12,5 tl sini senden alıyor.sanada kar olarak 12,5 kalacak tabi nakliye , kutulama vergi vs vs aşamalarını saymazsak.
Fatura göndermeden yapılan her satış kanunsuzdur ve ileride başınıza çok ciddi maddi cezalar açabilir.
Şuan bunu aldırış etmemenizi bu konuda acemi oluşunuza yada her konuya çok sıradan bakmanıza bağlıyorum.
Yaşım 28 . Ama merak etme bende 19-20 li yaşlarımdayken yazılıma ilk başladıgımda birşeyler ögrenince benden bilgilisi yok zannederdim ama zamanla birşeylerin farkına varıyor insan.Tecrube ve profesyonellikte zannedersem bu olsak gerek.

Üye112 yazı
yurtdışında degerlendirebilirsiniz minimum 400 tl aylık karınız olur isterseniz yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Üye151 yazı
Merhaba herkese,

Paylaşımlar arttıkça fikir ayrılıkları da çoğalıyor. Şuana kadar yorum yapan herkese teşekkür ederim.

kmlkyhn, yurtdışında değerlendirebileceğimi ve min. 400 TL aylık kar elde edeceğimi iletmişsiniz. Bu tip bir karı olan işi kim istemezki. Yardımcı olmanızı isterim tabiki ama iş nedir? Detay verirseniz sevinirim. Bu işi sadece ben değil forumdaki arkadaşlarda merak etmişlerdir.

Üye159 yazı
kur bi blog 1000 tane yazı koy para basarsın
yap bi haber sitesi hazır scripti var 2 kere güncelle reklam al googldan para basarsın
ya bişey sölicem benim takip ettiğim bi kaç bloğa örnek vereyim reklam değil zira sahipleri ben değilim
http://kedilervekitaplar.blogspot.com/
www.tigsource.com
şimdi bu adamlar para kazanıolar bu işten ama kedilerve kitaplardaki adam hobisinden para kazanıyo nasıl söyliyim para kazanmak için yapmamış hobisinden para kazanıyo bu kadar kolaymı bu işler ya türk mantığını seviyorum

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye1359 yazı
bazen büyük girişimler küçük sermayelerle atılır.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye151 yazı
Merhaba herkese. Bugüne kadar yardımcı olan arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim. Takılıp kaldığım konularda ufkumu açtılar. Yeni fikirler edinmemi sağladılar. Birçok arkadaş siteyle alakalı örnekler göstererek yardımcı olmaya çalıştı. İşleri bu olan arkadaşlarda vardı. Örnekler kafamdaki sitelere uygun olmadı ya da uygun olanlarda maliyet açısından çok fazla geldi. Yine de herkese çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar ahtapot gibi yaptım ve internet üzerinden 4 işte karar kıldım ve başladım. Maşallah çokta güzel başladım. Birkaç sıkıntı çekiyorum. Bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Sıkıntılarımdan bazıları;

- İletişim formu: Birçok iletişim formu sitesi var ama kullanımı sınırlı. Biraz araştırdım hazır iletişim formları buldum, bunları kullanmak istedim ama kendi mail adresimle bağlatı kuramadım bunun için html yetmiyormuş php bilmekte gerekliymiş. Sonra google form' dan hazırladım ve kullanmak istedim. Ama mesajı gönderdikten sonra sayfanın tam ortasında birtane daha göndermek ister misin yada kendi formunu oluşturmak ister misin google da diye yazı çıkıyor. Bunun yerine istediğim bir yere yönlendiremedim. Kısacası iletişim formu istediğim gibi olmuyor ve başıma bela oldu.

- Paypal: Paypal' ın çok güzel bir ödeme olayı var ama orada da ödeme yapmak için tuşa bastıktan sonra paypal sayfasına gidiyor, benim sitemden ayrılıyor.

Nereden başlayacağımı düşünürken adım attım ama bu sıkıntılarla karşılaştım. Çok yavaşlattı beni bu 2 konu. Yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Yeni Üye61 yazı
yapmayı planladıgın projelerinin ne oldugunu yazar isen sana kodlama konusunda yardımcı olurum.
hatta projelerin benim için çok zaman alacak bir şeyler değil ise bedavaya yazar sana gönderirim.
Sonuçta girişimci bir arkadaşımıza yardımımız dokunmuş olsun.
Özelden mesaj atabilirsin.

Üye151 yazı
Arkadaşlar iletişim formunu hala halledemedim. Basit bir iletişim formu olacak. ad soyad, email, mesaj şeklinde...bunu kendi mail adersime bağlantı kuracağım ve gönder tıklandığında anasayfaya yönlenecek...

Üye125 yazı
francserpico... Atılacağın her işte başarılı olursun, eminim... Ufkun geniş ve bir o kadarda zekisin. Bol şans.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
1000 TL sermaye ? Valla bence sen bunu internet degil de gunluk islerde biraz degerlendir ve sermayeni buyut. Internetten ben cok para kazandim ama internet icin o para sermaye bile degildir emin ol. Tabiki heyecanini kirmak istemem ama madem is konusuyoruz biraz gerceklerin acimasiz oldugunu kabul edelim..

Ama illa yok ben internette para kazanmak istiyorum diyorsan da 50 TL lik bir masrafla host ve domain temin edebilirsin ve prof olarak gerek yok normal script li 200 TL lik bir masrafla spor haberleri paylasabilecegin bir site kurabilirsin.. Ama domaini secerken akilda kalici ve ilgi cekici bir domain secmen gerekiyor.

Sonraki yapacagin is bir matbaa ya git ve el ilani bastir sitenle ilgili.. Besiktas, Fener ve GS li tanidigin illaki samimi dostlarin vardir sana yardim edebilecek.. Onlardan yardim iste ve stada sokabilirsen stadda sokamazsan stad girisinde insanlara siteni tanit.. Ha bu arada her stada ayni el ilani ile gitme.. Mesela 3000 tane Besiktas amblemli ( sanki onlara ozelmis gibi ) 3000 tane Fenerbahce amblemli falan olsun ki eline alan kisi normal bir brosur sanip bakmadan atmasin.. En azindan kluble ilgisinin oldugunu dusunur bazilari.. Butun bunlara da gidecek masraf 500 TL olsa 250 TL kalir eline. Facebook ta 40-50 bin kisilik bir futbolla ilgili grubun yoneticisine ulas ve grubu satin al 150 TL ye evet diyecektir.. son olarakta futbolla ilgilenen yakin arkadaslarini bir cafe ye yada evine davet et ve onlara guzel bir yemek yedir, sohbetinle dostluklarini tazele.. Final konusmasi olarakta fikrinden bahset ve herkese is bolumu yap. 5 kisilik bir ekip ile ve o sermaye ile yapabilecegin en guzel is budur arkadasim. Illegal islere girme ve birisi parani getir hadi seninle su ise girelim derse de inanma sakin.. Ayrica internette yapacagin herhangi bir isi aninda gelir getirir diye bekleme.. Zaman ister bazi seyler..

Hala gercekci olmak gerekirse ise parani carcur etme derim.. Kolay gelsin :) Eren CEYLAN / Ukrayna
Eren Ceylan - İletişim : 00380631014242 & erenceylan@live.ru

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Ö?renci
Yeni Üye61 yazı
sana .net ile iletişim formu gönderiyim istersen ama mailini atman lazım.
buraya ekleyemiyorum.
hakan@evdepazar.com mailim.

Üye147 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MousT
[quote]

Tekrardan merhaba;

Birgün oturup çay içmek isterim sizinle ne iş yaptığımı ve ne kadar maliyet ile yaptığımı kaç yıldır yaptığımı öğrenmiş olursunuz hemde aklınızdaki yanlışları silersiniz. :)
Evet bu kadar kolay. Facebook 600$ bütçe ile kuruldu. Sahibinden.com adlı site açıldığında sadece açanın cebinde kendisinin söylediği 175 tl para vardı daha bir çok örnek ile yola çıkabilirsiniz. Sadece biraz araştırmak yetiyor emin olun.
İşi bilmediğiniz belli sanal Pos: %25 ile kiraya veren birçok kişi var www.odeme.net inceleyebilirsin.
Faturamı güldürmeyin Allah aşkına başka birşey demiyorum. Sitenin yıllık giderlerini yazdım ben orada..
Ayrıca yaşınız 12-17 arası sanırım?

ödeme.net in sitesinde şartlarımız kısmında şöyle bi durum var.

Şartlarımız ve Kurallarımız:

Aylık ciro
Son 3 ay içerisinde en az 5000 TL (2500 EURO) ciro yapmış olmanız gerekmektedir.

Komisyon oranı
Odeme.net tüm sitelerden sabit olarak %25 komisyon talep eder.Site içeriği komisyon oranınızı değiştirmez.

Haftalık ödeme
Ödemeleriniz haftalık olarak sizin tercih edeceğiniz bir şekilde size ulaştırılmaktadır.Mevcut yöntemlerimiz arasında WU,banka transferi bulunmaktadır.

Chargeback ücreti
Her chargeback için 30 euro ceza ödemesi yaparsınız.

Sabit bloke
Firmamız sabit bloke şartını güvenilir gördüğü siteler/firmalar için uygulamaz.
Firmamız ile çalışmaya başladıktan sonra hesabınıza 500 EURO bloke konur.Bizimle çalıştığınız sürece bu miktar bloke olarak içeride tutulur. Eğer servislerimizi kullanmamayı tercih ederseniz tüm ödemeleriniz yapılır lakin bloke olan 500 EURO son ödemenizden 3 ay sonra size ödenir.Bu blokenin konulma nedeni gelebilecek chargeback işlemlerine karşılık kendimizi koruyabilmemizdir.
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye151 yazı
ticaretadam, çok teşekkür ederim. Çok ayrıntılı ve güzel bir iletişim formu.

Yeni Üye12 yazı
internet üzerinden bahis ve casino sitelerini kullanarak 1000 tl ile günlük ortalama 40-50 tl civarı para kazanabilirsin...0534 391 62 63
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Öyle demeyin arkadaşlar bende 400 tl ile tekstile girdim tek tük mal aldım.. sonra şükür iyi gidincede bende şimdi toptan satıyorum.. alıyorum uygun fiyata internet satışıda yapıyorum...örneğin alıyorum bornozu 9 tl ye. internet satışı 30 tl 21 tl kar.. aydada en azından 70-80 adet satılıyor.. olmaz demiyeceksin.. olmasını iste yeter..
Soft Tekstil

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye12 yazı
internetten bahis sitelerinde değerlendirebilirsin.
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye150 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - taner21
Öyle demeyin arkadaşlar bende 400 tl ile tekstile girdim tek tük mal aldım.. sonra şükür iyi gidincede bende şimdi toptan satıyorum.. alıyorum uygun fiyata internet satışıda yapıyorum...örneğin alıyorum bornozu 9 tl ye. internet satışı 30 tl 21 tl kar.. aydada en azından 70-80 adet satılıyor.. olmaz demiyeceksin.. olmasını iste yeter..

Aynen senin yaptığın en doğrusu umarım zaman ve sabır ile ilerlersin pes etmez ve ürün çeşitini yavaş yavaş artırırsan başarırsında, yok Maliye bunu şunu yapmış yok ceza kesmiş inanmayın öyle birşey yok .

öyle kişiler varkı 18 yaşında internetten 2-3 bin EUR ile satışa başlamış bugun 34 yaşında yıllık cirosu 25 Milyon EUR bunun min. %50 si kar.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag