Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1000 Tl' Ye İnternet Üzerinden Ne Yapılabilir?

BaşlatanfrancserpicoTarih13/11/2011 12:10:16Yorum59

İlk mesaj
Üye151 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Elimde bir miktarını kullanmak istediğm (1000 TL) sermayem bulunmakta. İnternet üzerinden iş yapmak istiyorum. Herhangi bir sitem yok ama satın alabilirim, yeni site yaptırabilirim vs... ama bana düzenli gelir sağlaması gerekiyor...Bu kazanç 100 tl de olur 250 tl de...Fikri olanlar, yardımcı olursanız sevinirim...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Üye121 yazı
merhaba,
internet üzerinden satış yapabilmek için min bir şahıs firması açabilmen gerekiyor.(Fatura kesilmesi için) zaten firma kurulumları o bedellere yaklaşık.Sermayenizin daha yüksek olması gerekir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye151 yazı
İlla satış olacak diye bişe yok arkadaşlar... ya da satış olursa sadece elle tutulur malzemeler dışında ne olabilir...mesela adamlar web sitesi taslağı satıyor ya da domain vs...Tezgahlarını kurmuşlar internet üzerinden, gerisi satış...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye117 yazı

İcerisine cok insanın girebileceği bir site yapabılır veya alabılırsen reklam geliri yapabılırsın. ama cok emek ve zaman ister.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye151 yazı
Nasıl yaparım nereden başlarım, yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Yeni Üye43 yazı
Dostum 1000 TL Düşük bir maliyet. İnternet üzerinden düşük bütçe ile iş yapmak istiyorsanız, öncelikle internet ve web tasarımı konusunda bilgili olmalısınız. Yukarıdaki arkadaşların belirttiği gibi sizin sermayeniz bir site bedelini ancak karşılıyor, yada karşılamaz bile.
Hangi alanda yeteneklisiniz, yada hangi tedarikçilerle irtibata geçip internet üzerinden birşeyler satabilirsiniz bilemiyorum ve düşük bir maliyetle zor.
İnternet üzerinde zaman geçirebilecek biri iseniz,Size Uzun vadede gelir elde edecek şöyle bir öneri sunabilirim.
1. Geniş bir araştırma yapınız ve ilgi alanınıza göre Bir Forum, Portal, Haber vs. Sitesi satın alın, yaptırın.... Yönetimi sizde olsun..
Günlük 1-2 saat minimum sitenin içeriği ile ilgili bilgi ve güncellemelere ayırın ve sitenize bol bol ziyaretçi çekecek adımlar atın. Sosyal Ağları kullanabilirsiniz bunun için.
Siteniz belli bir ziyaretçi sayısına ulaştığında örneğin günlük tekil ziyaretçi en az 150 vs. oldugunda Google Adsense ye başvuru yapın. (Detaylar için Google Adsense diye araştırma yapınız)Bunu Daha erkende yapabilirsiniz.
yine ziyaretçi sayınıza göre gitti gidiyor ve hepsiburada reklam başvurusu yapınız.(Ortalama belli bir ziyaretçi sayısı isteyebilir kabul edilmesi için)
Son olarak siteniz anasayfa yada bazı alanlarına REKLAM ALANLARI oluşturup dönemsel REKLAM alın...
BÜTÜN BU ÇALIŞMALARDAN GELİR ELDE ETMEK İÇİN , sitenizin hitinin ve günlük ziyaretçi sayısının yüksek olması gerekir. Bunu da ilgi çeken site içeriklerinizle zamanla sağlayabilirsiniz. Hatta 1-2 ay google adwords e reklam bile verebilirsiniz.
Kısa vadede hemen para kazanamayabilirsiniz ancak eğer sistemi oturursanız aylık minimum 1000 TL geliriniz olabilir.
Bu yolla Aylık 500-700 TL Google Reklamlarından, 100-300 TL Gitti gidiyor reklamlarından ve sitenizin hit sayasına göre aylık 700 ile 1000 TL banner reklamlarından kazanan arkadaşlarımız var.(Haber Sitesi)
Erdooo beyin dediği gibi bu işe zaman harcamalı hayli emek vermelisiniz. Çok fazla bilginiz olmasına da gerek yok. Sadece siteyi yaptırın ve içeriği takip edip güncelleyin...
Eğer kafanıza takılan bir şey olursa ankarakobirehberi@gmail.com ile irtibata geçiniz yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Grafiker
Yeni Üye32 yazı
1000 tl ile ayda 250 tl kazanmak mı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
Bence de çok düşük bir maliyet. Sen getir biz sana kazandıralım diyen biri varsa sakın inanma çünkü dolandırıcıdır. Benim web tasarım ve hosting firmam ve açıkçası senin söylediğin gibi tezgahı kurup para kazanamıyoruz. Para kazanmak çok kolay değil... Ben kendi işime 25000 TL yatırdım oda öğrenciyken o işi yaptım ve işi biliyorum. Ortağım işlerle ilgileniyor.
İnternet Alemi Sarsılacak :)

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye151 yazı
Bu yorumları okuduktan sonra çöktüm resmen... tamam yorumlarınızın hepsi doğru ama elimdeki sermayedende olmak istemediğimden 1000 tl dedim... Geçen gördüm mesela: adam binlerce web template koymuş sitesine... ne güncellemeyle uğraşıyor ne başka bişe ile... yani basit bi cümle olucak ama: adam kurmuş tezgahı yattığı yerden kazanıyor suya sabuna dokunmadan... zamanım pc başında geçiyor ama güncelleme olayı beni aşar... :(

Üye104 yazı
Kardeş bence sen o sermayeni web sitesi açmakmış yok efendim reklam vermekmiş sakın haa harcama.Gittigidiyor sitesine üye ol.Veya sahibinden.com'a üye ol.Bul bi tedarikçi.Ne satacağına karar ver.Ondan sonra koy ilanını siteye bak keyfine.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı
kardeşim, illaki para kazancam diyorsan, gir alibaba nokta com sitesine, bul enteresan bir ürün, iste bir tane örnek, sat gittigidiyor da, koy cebine paranı, ne diyeyim dahaaa.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
Bir Domain Al Ve Blog Sitesi Kur.Bu Bloğa 50-100 Bin Konu Ekle/Eklettir GoogLe Adanse Başvur Ve Reklamları Yerleştir. Eğerki Konu Seçimin Güzel Ve İlgi Çekici Olursa Aylık 250-500 Dolar Kazanabilirsin DetayLı Bilgi İstersen Bana Ulaş.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Esnaf
Yeni Üye43 yazı
Arkadaşım, Sana en uygun yolu göstermeye çalışıyoruz. Mculas arkadaşımda aynı fikri önermiş size bakın. Şimdi diyorsunuz ki adam templateleri koymuş satıyor oturdugu yerden vs.
Soruyorum Size, Nasıl Satış yapıyor internet üzerinden mi ? nihayetinde bir web sitesi üzerinden satıyor dolayısıyla sizinde boyle bir işte web sitesine ihtiyacınız olacak.
Yine soruyorum, bu vatandaş templateleri kendisi mi yapıyormus, siz kendiniz yapabilir misiniz ? yada nereden temin ediyor olabilir, siz temin edebilirmisiniz?
Diğer arkadaşlarında dediği gibi gitti gidiyor vs. aracalığı ile alsat da yapabilirsiniz.
Ancak işin önemli kısmı özel beceri gerektirmeyen, ilgi alanlarınızdan birisi ile ve azda olsa anladığınız bir işi yapmanız daha mantıklı.

Yeni Üye3 yazı
Yorumların Hepsi Güzel.
Çalışma Aşamasında

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye151 yazı
Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız yorumlar sayesinde aklımda fikirler oluşmaya başladı. Özellikle blog olayı hoşuma gitti. E-ticaret sıkıntılı bir iş ve benim yapıma da ters. Ebay alibaba vs gibi yerlerden ürün almak eline geçmesi vs çok uzun soluklu işler. ürün eline gelmeden satışa koymak büyük risk. gelen ürünle alakalı sıkıntı yaşayabiliyorsun.

Bir anım var e-ticaret olayıyla alakalı onu paylaşmak istiyorum...kendimi denemek amaçlı sahibinden sitesine ticaret amaçlı bir kitap koydum. Kitabın piyasa fiyatı 50 TL ben 30 TL satmak istedim ve herhangi bir karımda olmayacaktı. Bir süre sonra ürün için telefon geldi. Yaşlı bir adam aramıştı. 2 çocuğum var ve okutuyorum. Bana yardımcı olur musun? indirim yapar mısın dedi...Abi dedim ne iş yapıyorsun? Memurum dedi. Üzüldüm adama ve ücret almadan kitabı yolladım (kargo ücretini de vericektim ama arkadaşım engelledi).

Ticaret olaylarında yeteneğim yok kısacası:)

Üye306 yazı
bir çok değerli yorum yapılmış okumaktan zevk aldım.

haber sitesi yapıp, ya da blog bol bol konu ekleyip reklam almaya odaklanmak en mantıklısı sizin için sanırım. 2 3 tane site yaabilirsiniz. ücretsiz haber sitesi scritleri var. düzenleyebilirsiniz. wordpress ile bir blog yaptığınızda bir de film izlenen video sitesi düşünebilirsiniz. konusu bol ilgi çekici. trafiği yüksek sitelere reklam çok alırsınız. hürriyet'in bumerangı var inceleyin derim. 3 günlük sitenize reklam alırsınız 2 ile 200 lira arası ücret kazanabilirsiniz.

insanların gireceği siteler önemli kısacası.

ve biraz daha inceleyip öğrenecek vaktim var derseniz. jw host diye bir firma var sitesini inceleyin.
ücretsiz scriptleri biraz düzenlemiş netten bulup çok çok iyi kazanıyor ucuz fiyatlardan satarak. sizde yapabilirsiniz.
ve vergi levhası vs acele etmeniz gerekmiyor. paypal ödeme, 2chechout ödeme sistemleri işinizi görür.
hem güvenli hemde düşük komisyonla işinizi görüyor.

kısaca nette sermaye fazla gerekmez. önemli olan sizin harcayacağınız zaman ve emek.

Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Online film izleme siteleri yasal mı? Bende düşünüyorum ama sonra başım yanmasın?

Reklam için 50-100 TL ye büyük facebook grup sayfaları satın al. Sitenin reklamını yaparsın. Böylece 50-100 TL ye ayda binlerce ziyaretçi kazanmış olursun.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye306 yazı
online video siteleri yasal değil. ama siz videoları kendi hostinginizde barındırmaz sanız.
youtube facebook vs gibi kanallardan çekerseniz videoyu sitenize,
birde uyarı koyarsanız sorun teşkil etmez.
sadece telif hakkından dolayı videolar kaldırılır güncellemeniz gerekir zamanla linkleri.
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye151 yazı
Türkiye' deki bir template sitesinin bayiliği var. Domain+hosting+bayi sitesi 400$ isitiyorlar. daha sonraki yıllarda domain ve hosting ücreti alıyorlar. Her satıştan %30 kar veriyorlar. 20 satışta 300$ yakalıyorsunuz. 10.000 üzerinde şablon var. Hesabınızda 250$ olduktan sonra istediğiniz hesaba ödeme yapıyorlar.

Dünyaca ünlü bir site var. O site her satışın %20 karını veriyor. Kendi steniz olması gerekiyor. Sana site yapalım da ordan satış yap olayı yok. Ödeme konusunda ise 100$ olduktan sonra yapılıyor ama istediğiniz hesaba ödeme yapılmıyor. Ödeme yapılan hesaptan türkiyedeki hesabınıza para havale ederken kesintilere uğruyor...vs vs

Sizler ne dersiniz? Kendimi ifade edebilecek derecede ingilizcem var. Türkiye ile kendimi sınırlamaktansa tüm dünyaya satış yapılabilir diye düşüncem var ama 2 sitede de beni çeken taraflar var...

Haber sitesi olayını araştırdım. Uygun fiyata herşeyini yapıp 1 saat içinde teslim ediyorlar. Ama sıkıntı ondan sonra başlıyor. Ya copy/paste işine giriceksin ya da haber ajanslarıyla anlaşıcaksın. Otomatik olarak sana haberler geliyor ve sadece senin seçmene kalmış olay. Ama haber ajansları da aylık haberler için 750tl istiyor. Resimli olursa 750tl de onun için istiyorlar. Gerekli gereksiz ne varsa bütün haberleri yolluyorlar sana ve sende seçmekle uğraş dur. Bunlar için özel uğraşmak gerek. O kadar vaktim yok.

Üye151 yazı
Bunun dışında yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Her yorum ufkumu açtı. Aklımdaki soruları tek tek ***ürdü. Şuan yapmayı planladığım işlerle alakalı aklımda 4 iş var. Onların detaylarıyla uğraşmam gerekecek . Biraz zaman gerekecek.

Haber sitesi olayı hoşuma gitti ama ona aylık 1000 tl üzerinde para yatırmak riskli.

Blog işine de yavaştan giriş yaparım. Önümde epey bi zaman var. Bloga yazı yazdırma olayında ise nasıl yaparım bilemiyorum. Maliyet olarak 1000 güncel yazı için tahmini ne kadar ücret isterler bilen yada bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hosting, Domain sitesi aklımdakilerden biri.

Üye127 yazı
1000tl ile ile size güzel bir iş öneririm. Ama bu işte maymun iştahlı olmamalısınız. Türk gibi başlayıp alman gibi sürdürmelisiniz. Kısaca ilk başlarda üç gün çalışıp köşeyi dönmezseniz uzun vade çalışırsanız iyi paralar kazanabilirsiniz.

İşimizin adı internette çektiğimiz fotoları satmak:
Bildiğiniz gibi internet siteleri basılı dergiler bir sürü orjinal resim ihtiyacı oluyor. Bu siteler bu resimleri aşağıda linkini vereceğim sitelerden satın alıyor. Peki bu siteler nerden buluyor? Kendisine üye olup foto çekip ücret karşılığında satanlardan.

Şimdi ne yapmalısınız
1-1000 tl'ye güzel bir fotoğraf makinesi alıyorsunuz 1.el veya 2.el, makine tabiki profesyonel olmalı
2-İnternetin altını üstüne getirerek profesyonel fotoğraflar nasıl çekilir öğreniyorsunuz. Hatta bulunduğunuz ildeki halk eğitim merkezlerinde mutlaka fotoğrafçılık kursu vardır ona gidin
3-Ivır zıvır kuş böcek laptop masa sandelye Allah ne verdiyse deneme çekimleri yapıyorsunuz.
4-Kendinizi belli bir seviyede hissediyorsanız çektiğiniz resimlerden en güzellerini seçip ilgili sitelere gönderip kabul edilmesini bekliyorsunuz.
5-Kabul edilirse ne ala para cepte. Kabul edilmezse yılmıyor kendinizi geliştirip tekrar tekrar fotoğraf gönderiyorsunuz.

NOT: Çekilen fotoğraflar illa stüdyoda olması gerekmiyor bazen yakın çekim bir mause fotoğrafı bile yetiyor. Fotoğraflarda insanlar varsa mutlaka izin aldığınıza dair imzalı kağıt istiyorlar.

http://www.istockphoto.com/

http://de.fotolia.com/

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye151 yazı
Hocam bu işte güzelmiş. Güzel bir fotoğraf makinem var. Lens almam gerek. Yalnız bu fotoğraf işi çok tuhaf geldi. Çünkü şuana kadar nasıl oldu da kardeşlerimiz bu farkedip Türkiye' nin banlanmasını sağlamadı :) Fikrin için teşekkür ederim.

Blog için yazı yazma olayında 1000 güncel yazı ne kadar maliyet olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Tanıdıklarınız varsa yönlendirirseniz de sevinirim.

Haber sitesi için ise haber ajansları diye düşünüyorum ama bazı scriptler netten haber çekip siteye koyabiliyormuşuz. Bu tarz birşey de sıkıntı yaşanır mı?

Üye127 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
[i] Yalnız bu fotoğraf işi çok tuhaf geldi. Çünkü şuana kadar nasıl oldu da kardeşlerimiz bu farkedip Türkiye' nin banlanmasını sağlamadı :) Fikrin için teşekkür ederim.

Aslında iş ilk başta tuhafmış gibi geliyor ama değil.
Bu işi 3-4 yıl önce chip dergisinde okumuştum. Bir ara yapmayıda düşündüm araya başka projeler girince vazgeçtim.

Fotoğraf kabul şartları zor olduğu için bizim Türkler maalesef orayı işgal edememiş :)

Üye127 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - francserpico

Blog için yazı yazma olayında 1000 güncel yazı ne kadar maliyet olduğunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Tanıdıklarınız varsa yönlendirirseniz de sevinirim.

Dünyada başarılı olmuş bloglara bakarsanız hepsi ihtisas sahibi insanların ihtisas sahibi oldukları konularda yazdıkları yazıları içeren bloglardır. Mesela benim takip ettiğim 2-3 elektronik üzerine blog var, blog sahibleri konularına hakim bloglarına her girdiğimde yeni birşeyler öğrendiğim insanlar.
İhtisas deyince illak elektronik gibi olması gerekmez, mesela hollywood yıldızlarının dedikodusunu yayınlayan bir blog sahibi çok para kazanmış.
Yani demek istiyorumki bir ihtisas alanınız varsa bu konuda blog açın.
Öyle 1000 yazı yazdırayım bloga koydurayım olmaz bence.
-1000 yazı yazacak elemanı nerden bulacaksın
-1000 yazının kalitesini neye göre belirleyeceksin
-O yazıları yazan kişiler zaten kendi bloglarına koymazmı
-Yazılar çok kaliteli olmalıki millet girip okusun kimse ıvız zıvır yazılara vakit ayırıp okumaz.
-Türkçe bloglardan adsense tıklama kazançları çok çok düşük

Özetle blog işinde hazır yazı bulup kulllanmak ile bence para kazanamazsınız attığınız taş hosting+alan adı paranızı ürkütmez :)

vs vs yüzlerce

Yeni Üye18 yazı
Arkadaşlar kendi fikirlerine göre önerilerde bulunmuşlar ama bence blog ve haber siteleri için uğraşma şu an Türkiyede onlarca haber sitesi on binlerce blog sitesi var.Ve bu blog sitelerinden farkını ortaya koymuş bir elin parmaklarını geçmez Türkiye için ve bu söz konusu bloglarda genelde alanlarında ilk olanlar mesela portakalagaci.com gibi.Haber sitelerine gelince hazır scriptlerle kurulanlar içinde adam akıllı para kazanan bir tane örnek gösteremezsiniz bana diğerleriyse zaten çok ciddi yatırımlarla kurulmuş olanlar.
--Fotoğraf çekme işini öneren arkadaşın fikri bence çok hoş bir fikir.
--Template sitelerine gelince mesela templatemonster gibi siteler falan var ön plana çıkan bunlar da çok ciddi yatırımlarla kurulmuş olan siteler.(zamanında araştırdığım için biliyorum.)Senin bahsettiğin template siteleriyse torrent sitelerinden free templateleri indirip kendi sitelerinde yayınlayanlar.
--Şöyle birşey yapılabilir bence.İlgili ilgisiz her alandan haberler yer alan haber sitesi yerine spesifik ve dinamik bir alan seçilip o alanın haberlerinin yer alacağı bir haber sitesi diğerlerinden ayrışmanı sağlayabilir ve o alanla ilgili reklamlar alabilirsin rahatlıkla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye151 yazı
Hocam bilinçli bir internet kullanıcısısın ama herkes senin gibi şu kişi bu blogda yazı yazmış onu takip edim demiyor. Aradığı bilgiyi bulmak için her siteye girip çıkıyor. Mesela adam hangi yiyecekte ne vitamin var diye bişe araştırdığında kalkıpta "hmm bu blog günü gününe yazmıyor, ozaman ben bu blogu okumayayım" demiyor. Blog işine girersem zaten genel bilgiler üzerine yazarım.

Haber sitesiyle ilgili de 2 düşüncem var; yerel bir haber sitesi ya da bir iş dalı üzerine haber sitesi kurmak.

Template olayında ise dediğim yabancı site templatemonster zaten. Onların bayilik sistemiyle anlaşmak istiyorum. Kendimi Türkiye ile sınırlandırmaktansa dünyaya satış yapabilirim. Çok güzel bi fikrim var kuracağım siteyle alakalı.

Fotoğraf işi de aklıma yattı ve akşam bir arkadaşımla görüştüm. O fotoğrafları çekicek pazarlaması benden olucak...Bi şekilde yürüyüp gideriz artık:) Yurtdışı kanalıyla da satışını yapabilirim.

Bunun dışında bir turizm şirketiyle anlaşmam var ve yurt dışı çalışıyorlar incoming şeklinde yani. Abim ve bir aile dostumuz amerikada. Turizm dışında, onlarda ordan bastırıyor danışmanlık işine girelim diye...

bu şekilde uzayıp gidiyor ama ben çok dağıldığım için hiç bir iş yapamıyorum. Şuan kendimi, gece traktör ışığı görmüş tavşan gibi hissediyorum.

Üye151 yazı
Yazdıklarımı okudum da, zannettiğimden daha dağınık haldeyim. Aslında bu kadar çabalamaktansa memur hayatınımı seçsem diye düşünmüyor değilim. Girip çıktığın saat belli. Ayın sonunda alacağın maaş belli. Yapacağın işler belli. Sinir stres yok. Gece uykuların bölünmeden uyumaya devam.... Belli bir standartın altına düşmeden yaşarım... Acil yardım edin arkadaşlar :( çok dağıldım çoook...

Yeni Üye43 yazı
Francserpico- Memur Hayatı imkanınız varsa tabiki tercih ediniz. Geçenlerde yine iş fikirlerinin konuşulduğu bir dost sohbetinde benzer bir konu geçti., Önceden Ticaret yapan zanaatkarlar iyi para kazanıyordu ( Mobilyacı,Toptancı,Tornacı, Oto Tamircisi vs. ) diğer taraftan Memur olanları bırakın kredi almayı banka kefil olarak bile kabul etmiyordu, Şimdi ise bankaya gidin öncelik memur yada emekli olması. Eğer düşük gelirli bir esnafsanız yada işçi iseniz kredi almak için kılı kırk yarmanız gerekir. dendi.
Türkiye şartlarında çok büyük paralar kazanmayım, Ay sonunu getireyim, biraz tutumlu olursam kenardada az da olsa birikmişim olsun derseniz memurluk hayatı sosyal güvencesi ile düşünüldüğünde çok idealdir.
Memur derken nasıl bir memurluk, ve biliyorsunuz artık memur olmakta öyle kolay değil...
Son olarak;
Hem memur olupta Reklamcı olan, Giyim Mağazası olan,İnternet hizmetleri veren, Pazarlamacılık yapan çok insan var. . Bu tercih bile düşünülebilir.
Kolaylıklar Diliyorum.

Üye148 yazı
kardeşim 1000 TL paramı Allah aşkına otur oturduğun yerde hiç bişiy yapamazsın 1000 TL ye para kazanılsaydı emin ol ben trilyoner olurdum :)
www.turkisletmerehberi.com Türkiyenin En Kapsamlı Kobi Rehberi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye151 yazı
Bursalı yorumcu haydemir,

arkadaş ben ne yapabileceğimi sordum, ne yapamayacağımı, oturup oturmayacağımı vs bişe sormadım. Yoksa bende biliyorum 1000 TL' ye neler olabileceğini. Bu konuyu açmamdaki sebep yeni fikirler edinebilmek, motive olmak. Şu zamana kadar yazan herkes çok güzel fikirlerini paylaştılar bu güzel ortamda. Ama senin yazdığın yazıyı çok ciddiyetsiz ve lakayit buldum. Eğer bu tarz yazılar yazıyorsan yazmayı bırak çünkü insanların motivasyonunu düşürüyorsun.

Arkadaşlar konumuz ile ilgili fikirleriniz varsa paylaşmaya devam edebilirmiyiz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Üye377 yazı
ben bu sorunun altına yorum yazdım ama admin silmiş sanırım.umarım bunu silmez de faydamız dokunur arkadaşa..
web sitesi yapmak tek başına bir anlam ifade etmiyor.urun bulman gerekli.ancak konikste incelersen urun var.istemedigin kadar cok urun var ustelik...

bir web sitesi kur..illa e-ticaret sitesi olmak durumda dgl..zaten 1000liralık e -ticaret sitesinden hayır gelmez.

bilgi icin

bilgi@fulltasarim.com
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam