Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gümrükten Araç Alan Var Mı

BaşlatanxanaokuluTarih04/11/2011 20:50:42Yorum10

İlk mesaj
Üye170 yazı
SAYIN GİRİŞİMCİLER;
DAHA ÖNCE İCRA İLE GAYRİMENKUL ALIP SATMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ANCAK DAVAYI İTİRAZ EDİLDİĞİNDE MAĞDUR KALACAĞIMI DÜŞÜNDÜM
BU NEDENLE TASİŞİ BİRAZ ARAŞTIRDIM ARANIZDA BU YOLLA ARAÇ ALAN VAR MI YAKLAŞIK ARAÇ BAŞINA %KAÇ KAR BIRAKTI ÖĞRENEBİLİR MİYİM
DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ AİLEMİ YAPACAĞIM BU GİRİŞİM YÖN VERECEK
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye170 yazı
??
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye170 yazı
BEN BİR KAÇ DEFA YAZDIM AMA SİTE YAYINLAMADI O NEDENLE BÜYÜK HARFLE YAZDIM SİZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİSİNİZ GALİBA BEN NE YAZMIŞIM SEN NE YAZMIŞSIN BEN NEYİN DERDİNDEYİM SEN NEYİN DERDİNDE YAZMA ZAHMETİNDE BULUNMASAYDIN KEŞKE OKUMA ZAHMETİNDE BULUNDURDUN BENİ

Yeni Üye23 yazı

ucuz alamazsın aracı kar bırakmaz onu yapcağına aç bir galeri nakit alınır yaz daha karlı arabalar düşer hasarlı arabada kar burakmıyor sahibindende başka sitelerde hasarlı araç dolu hasarsız fiyat çekiyor bazı kurnazlar birde yazıyorlar 2000 tl masraf var ben servisçiyim bir bakıyorum 10 000 tl masraf var arabada

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Dany?manlyk
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xanaokulu
BEN BİR KAÇ DEFA YAZDIM AMA SİTE YAYINLAMADI O NEDENLE BÜYÜK HARFLE YAZDIM SİZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİSİNİZ GALİBA BEN NE YAZMIŞIM SEN NE YAZMIŞSIN BEN NEYİN DERDİNDEYİM SEN NEYİN DERDİNDE YAZMA ZAHMETİNDE BULUNMASAYDIN KEŞKE OKUMA ZAHMETİNDE BULUNDURDUN BENİ

Sevgili uzza aslında doğru bir konuya değinmiş ve kibarca sana olması gerekeni söylemiş fakat senin tavrın doğru bir tavır değil. Belki tavrını değiştirme ZAHMETİNDE bulunursan Forumdaki arkadaşlarda yazma zahmetinde bulunurlar:))

Ben bunları KONİKS.COM sitesinin ciddiyetine güvendiğim için belirttim. Alınan bilgi kadar iletişim kurma ciddiyetide önemli diye düşünüyorum

Not: Bu yazıyı okuma ve cevaplama zahmetinde bulunup bulunmaman inan önemli değil
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye39 yazı
Ögretmene bak hele, yani senin bu cevabina soylenecek cok sey varda, neyse bayram bayram tadimiz kacmasin. Hoca sen en iyisini bilirsin sana akil vermeye ihtiyac yok bence, basarilar

Yerleşim Ysveç / MalmöMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
BEN OLDUKÇA ŞIK YAZDIĞIMA İNANIYORUM BU FİKİR SADECE BANA LAZIM OLACAK BİR BİLGİ DEĞİL BU HATIRLATIRIM BEN BİR BİLGİM OLMADAN ONUN BUNUN SAYFASINA KOPYALA YAPIŞTIR TARZINDA YAPMIYORUM EN AZINDAN FİKİRLERİM HERKESİN FAYDALANABİLECEĞİ ŞEYLERDİR ELİMDEN GELDİĞİNCE BİLDİĞİM KONULARDA DA YORUM YAPARIM
AYRICA ÖĞRETMEN DEĞİLİM SADECE ESKİ BİR ANAOKULU İŞLETMECİSİYİM BEN YAZDIKLARIMDA KİMSENİN KOMPLEXİNİ GİDEREMEYECEĞİM BÜYÜK YAZMAK MI ŞİMDİ SORUN YOKSA BİR BİLGİSİ OLMADAN YORUM YAPANLARIN UYARILMASI MI
BEN BURAYA CİDDİ BİR FORUM SANARAK BİR PROJEMİ SUNDUM YAZININ ŞEKLİ ŞEMALİ ELEŞTİRİLDİ BURADA BİLGİSAYAR BAŞINDA İŞ KURMAYA ÇALIŞANLARDAN FAZLASI VAR SANIYORDUM
SİZLERE KOLAY GELSİN YA BİLİP PAYLAŞMADIĞINIZ YA DA BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA YAZI ELEŞTİRMENLİĞİ YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Üye150 yazı
Yurdum insanı çalışıp çabalayıp alın teriyle para kazanmaktansa böylesine bedava yolları seçiyor ama bilinmesi gereken şu ki bu yollardan gelir sağlayamazsınız.Boşa kürek çekiyorsunuz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye166 yazı
öncelikle herkesin bayramı sağlıklı ve mutlu geçirmesi dileğiyle,iyi akşamlar, xanaokulu işletmecisi hanımefendi, uzza'nın iş önerileri ile düşüncesine tümden katılmamakla birlikte,büyük karakterler kullanarak,yorum yapmanızın hoş karşılanmayacağını uygun bir dil ile anlatmış,bu kadar rahatsız olmanızı gerektirecek birşey yok,reklamlarda, dizilerde de büyük karakter kullanır gibi mesaj verirler,az sonra... şok...şok...şok,çünkü ortalama,standart yurttaş modeli başka türlü mesajı algılayamıyor diye dişünüyorlar demek ki,olumlu da olsa,olumsuz da olsa eleştiri insanı geliştirir,ama nedense eleştiriyi aşağılama,hakaret gibi algılıyoruz,yapmak istediğiniz iş ile ilgili ben de birkaç şey söylemek isterim,önce icra malları denemişsiniz şimdi de gümrük malları,tabii ki ayıp değil,en büyük tefeciler bankalar olduğuna,en büyük kumar tekeli tevlet a.ş. olduğuna göre,kadın pazarlamak şuçtur ama devlet 68 genelev işletme ruhsatı verip vergi aldığına göre,sizin de nakit paranızla icra malları peşinde koşmanızın hiçbir bağlayıcı yasal yaptırımı yok konu tamamen vicdan ile cüzdan arasındaki bir konu,kredi kartı ve çek davaları sonucu icralık olmuş 3 milyon'dan fazla kişi,firma arasında mutlaka sizin de bir yakınız vardır,zaten zor durumdaki insanların elinde kalanları da yok pahasına alıp başka birine 2-3 katına satarak yaşam standartlarınızı yükseltebilir,ancak birbaşkasının da aynı şeyi sizin yakınınıza yaptığını da unutmayın,yazdıklarım kişisel olarak size yönelik değildir,siz çok küçük bir örneksiniz,temiz para yoktur,yasalarla temizlenmiş para vardır,dünya'daki en kirli şey'dir,en güzelidir de,yani dünya güzelinin hiç kirlenmediğini söylemezsiniz sanırım,para herkese lazım,keşke hiç para olmasaydı diyenlere de lazım,sorun,para'yı elde etme yöntemlerimizde,bu da tamamen kişi ile ilgili,yine yanlış algılama olmasın,kimse kimseye ders verebilecek kadar temiz değil,bu anlamda tertemiz insan yok,ama istiyorsak kirlerimizden parça parça arınabiliriz...sevgiler...
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye91 yazı
helAL BINGOO bunlar yatitgi yerden para kazanacaklar uyanik insanlar
adam gibi adam FATIH FIDAN

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Serbest meslek
Üye157 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xanaokulu
BEN OLDUKÇA ŞIK YAZDIĞIMA İNANIYORUM BU FİKİR SADECE BANA LAZIM OLACAK BİR BİLGİ DEĞİL BU HATIRLATIRIM BEN BİR BİLGİM OLMADAN ONUN BUNUN SAYFASINA KOPYALA YAPIŞTIR TARZINDA YAPMIYORUM EN AZINDAN FİKİRLERİM HERKESİN FAYDALANABİLECEĞİ ŞEYLERDİR ELİMDEN GELDİĞİNCE BİLDİĞİM KONULARDA DA YORUM YAPARIM
AYRICA ÖĞRETMEN DEĞİLİM SADECE ESKİ BİR ANAOKULU İŞLETMECİSİYİM BEN YAZDIKLARIMDA KİMSENİN KOMPLEXİNİ GİDEREMEYECEĞİM BÜYÜK YAZMAK MI ŞİMDİ SORUN YOKSA BİR BİLGİSİ OLMADAN YORUM YAPANLARIN UYARILMASI MI
BEN BURAYA CİDDİ BİR FORUM SANARAK BİR PROJEMİ SUNDUM YAZININ ŞEKLİ ŞEMALİ ELEŞTİRİLDİ BURADA BİLGİSAYAR BAŞINDA İŞ KURMAYA ÇALIŞANLARDAN FAZLASI VAR SANIYORDUM
SİZLERE KOLAY GELSİN YA BİLİP PAYLAŞMADIĞINIZ YA DA BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA YAZI ELEŞTİRMENLİĞİ YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

SAYIN ANAOKULU SANA KATILIYORUM BEN BİŞELERİ TEKRAR YAZMADANDA SENİN YORUMA CVP VERMEMLE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAK KADAR AKILLI BİR İNSAN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

SADECE SANA BİRAZ SABIRLI OL DERİM HERYERİN ARASTANIN İYİSİDE VARDIR KÖTÜSÜDE :)

ŞİMDİ BENDE BÜYÜK YAZDIM ACABA SORUN OLACAKMI :))))))))

SAYGILAR
e-broker

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat