Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İthalat İhracat Yapmak Hk.

BaşlatanZehra TütüncüoğluTarih16/10/2011 12:26:21Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
pşpo
zehra

Yerleşim Türkiye / İzmir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye54 yazı
Merhaba zehra hanım gelinlikde pazarı otan ülkeleri iyi tespit etmek gerekir. Hangi ülkelerden gelinlik talebi geliyor??
muharrem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye32 yazı
bu iş için ingiltere ve almanya iyi bir pazar çünkü orada bu ürünler çok pahalı geçmişte ingiltereden bir talep almıştım bu konuda
Bir gün İNŞAALLAH ...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Çevirmen
Yeni Üye3 yazı
merhaba bende kendi şehrimde sadece abiyeye yönelik dükkan açmak istiyorum bu işi yapanlar tecrubelerını paylasırsa sevinirim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Mühendis
Yeni Üye34 yazı
Merhabalar,

Yeni bir iş modeli üzerinde 3 yıldır hizmet veriyoruz ve çok yüksek düzeyde artış ile devam etmekteyiz.

İş modelimiz ile ilgili bilgi için özel mesaj iletebilirsiniz ve tüm sorularınızı sorabilirsiniz güven konusunda sorunu olanlar var ise ofisimize bekleriz ve birçok uzman kişi ile görüşmesini sağlayabiliriz.

Herkese bol şanslar bol kazançlar dilerim.
İş kurmak isteyenler eklesinler.

denizli@denizlijenerasyon.com

( Ciddi iseniz iletişim kurunuz ! )

Hazır web sitesi kurulumu, alan adı ve hosting hizmeti verilir.

Yerleşim Türkiye / DnzlMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
merhaba
ben yiwuda kaliyorum
size yardem edebilirim sanırım
tahir

Yerleşim Çin / YiwuMeslek Yleti?imci
Yeni Üye45 yazı
arkadaşlar bende ihracat yapmak istiyorum ama benımkı meyve üzerine bana bilgi verip yardımcı olabılecek arkadaşlar var mı.?
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Hukukçu
Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - jenerasyon
Merhabalar,

Yeni bir iş modeli üzerinde 3 yıldır hizmet veriyoruz ve çok yüksek düzeyde artış ile devam etmekteyiz.

İş modelimiz ile ilgili bilgi için özel mesaj iletebilirsiniz ve tüm sorularınızı sorabilirsiniz güven konusunda sorunu olanlar var ise ofisimize bekleriz ve birçok uzman kişi ile görüşmesini sağlayabiliriz.

ofisiniz nerde ayrıntılı bilgi lütfen
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Hukukçu
Yeni Üye1 yazı
uzun yıllar ithalat ihracat uzmanlığı yapmış birisi mi bu soruları sormalı yoksa bu sorular kendisine mi sorulmalı !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - enes_erdm
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - jenerasyon
Merhabalar,

ofisiniz nerde ayrıntılı bilgi lütfen

Merhabalar,

Özel mesaj ile ilettim adresimizi.Buradan yazdığınız için geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın.
İş kurmak isteyenler eklesinler.

denizli@denizlijenerasyon.com

( Ciddi iseniz iletişim kurunuz ! )

Hazır web sitesi kurulumu, alan adı ve hosting hizmeti verilir.

Yerleşim Türkiye / DnzlMeslek Di?er
Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Zehra Tütüncüoğlu
Herkese merhaba,
Ben uzun yıllar uluslararası firmalarda ithalat ihracat uzmanlığı yaptım. Şimdi ise kendi şirketimi kurup yurdışına gelinlik ve abiye ihracatı yapmak istiyorum. Bağlantılı birkaç moda evim var. Fakat bu işi emin adımlarla ve profesyonelce yapmak istiyorum. İthalat firmalarına nasıl ulaşabilirim.

Başlangıçta neler yapmalıyım?
Konu ile ilgili yardımınızı rica eder, teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla,
Zehra Tütüncü

Zehra Hanım,

Yurtdışındaki ( ING-ALM-FRA gibi Ithalat firmalarına mı ulaşmak istiyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye557 yazı
uzun yıllar ithalat ihracat uzmanlığı yapmış birinin buraya böyle bir soru önergesi vermesi garip bir durum. Zehra tütüncüoğlu bence uzun yıllar bu işi yapmamış.
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
zehra hnm. bu işlere kıyısından merak salmış biri bile yurtdışındaki firmaları nasıl bulabileceği konusunda az çok fikir sahibidir. Siz uzun yıllar çalıştıysanız bu sizin için çantada keklik olmalı bence. Bir mesafe katettiniz mi peki?

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bankacylyk-Finans