Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Belcika'da İs Kurmak İstiyorum

BaşlatanCanjuniorTarih15/01/2008 21:15:20Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Slmlar
Belcikada is kurmak istiyorum. yasadigim bolge Hollandaya 2km Almanyaya 35km. Bir kac sektorde arastirmalarim var ama degisik fikirlere tekliflere kesinlikle acigim. 20 ila 30 € arasinda bir sermayem var. Pazarlama tecrubem var. Gida, tekstil veya taki ticaretini dusunuyorum. Ilgililer lutfen ciddi msjlarinizi bekliyorum. tskler
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye6 yazı
BELCIKADAKI ARKADASLAR ben almanyada size yakin bölgede imalat yapiyom, 6 tane ürünüm var eger isterseniz silere yardimci olurum ve ekmeginizi kolaylikla saglarsiniz.

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaslar,

Belçika'da avukatlik yapiyorum, özellikle Ticaret Hukuku alaninda calisiyorum. Hukuki destege ihtiyaç olan arkadaslar bana danisabilirler.

Iyi çalismalar,

Yerleşim Belçika / GentMeslek Serbest meslek
Üye280 yazı

arkadaşlar yeni bir iş olarak peçete imalat sektörüne girmeyi düşünenlere yardımcı olabılırım makına konusunda uygun fıyatlara...guzel ve olmez bır meslektir...

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
selam arkadaşlar belçika yada almanyaya kavrulmuş iç fındık yada jüt çuvallarla entegre fındık ticaretinde yardımcı olabilrim, yada muhtelif hamsi , istavrit , barbun , tavuk inegöl köfte , yada türkiyeden temin edebileceğim aklınızda olan farklı bir konuda memnuniyetle yardımcı olabilirim , bayan ayakkabı ve çanta mağazam var 2005 yılından beri ayakkabı sektöründe devam ediyorum 2 yıldan beride gayrimenkul sektöründeyim havuzlu sitelerde yazlıklarımız 45.000 tlden başlamaktadır ve istanbula 150 km mesafededir denize ise en uzak yazlığımız 500 mt. mesafededir.

Yerleşim Türkiye / KarasuMeslek Emlakçy
Yeni Üye15 yazı
arkadaslar merhaba ben belçika genk yada almanya köln e yerlesmek istiyorum cıft vatandas oldugumdan oturum problrmım yok orda kucuk bır işletme kurup (cafe ,bufe ,pastane,yada benzeri herhangi bir sektor) hayatımı yurt dısında devam ettırmek ıstıyorum bana fikir verebilirmisiniz yada bahsettiğim sehirlerde işyeri acmak isteyip ortak arayanlar irtibata gecebilir mail adresim ufen76@hotmail.com yazılarınızı beklıyorum
secmen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek