Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Belcika'da İs Kurmak İstiyorum

BaşlatanCanjuniorTarih15/01/2008 21:15:20Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Slmlar
Belcikada is kurmak istiyorum. yasadigim bolge Hollandaya 2km Almanyaya 35km. Bir kac sektorde arastirmalarim var ama degisik fikirlere tekliflere kesinlikle acigim. 20 ila 30 € arasinda bir sermayem var. Pazarlama tecrubem var. Gida, tekstil veya taki ticaretini dusunuyorum. Ilgililer lutfen ciddi msjlarinizi bekliyorum. tskler
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye21 yazı
[font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS]belçika'da 6 ay kaldım .Burada yapacağın en karlı iş süt işine girmektir.Coğrafi açıdan hollanda ve almanyaya yakınsın .İnekleri hollandadan al sütü belçikada işle almanyaya sat ister tedarikçi olarak ister kendin işle merak etme iyi para kazanırsın:)
AllesVeRlOrEn

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye32 yazı
slm kadeşim;
Benim sana bir teklifim olacak bende senin ön gördüğün alanda çalışmak istiyorum ama askerden yeni geldiğim için bir birikimim yok. Ama beni bir alt yapı olarak düşünürsen capone_35capone@hotmail.com msn adersim tercih senin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye21 yazı

Süt işi hakkında mı soruyorsun?Bunu belirtirsen yanlış anlamaların önüne geçersin.iyi günler
AllesVeRlOrEn

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye94 yazı
Tekrar slm arkadaslar. Fikirleriniz onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim. Ben gumus taki ve bijuteri isi icin bir proje hazirlamistim ama DIGER her turlu oneri ve fikirlere de acigim. Ayrica kontakt kurmak isteyen arkadaslarla en yakin zamanda irtibata gececegim.
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
öncelikle selamlar gümüş takı sektöründe 20. yılımızı dolduruyoruz .Magaza açmak istiyen arkadaşlara her konuda yardımımızın dokunabilicegini düşünüyorum.Kafanıza takılan soru görüşlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
Türk önde TÜRK İLERİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
deleted33 yazı
Selam Canjunor belcika degilde almanya olsa olmazmi?

Yerleşim / GifhornMeslek Ymalat
Üye243 yazı
Belçika ve Avrupa daki arkadaşlara:

Biz izmir de yabancılara arsa-otel satmaya çalışan emlak ofisiyiz, elimizde büyük portföy var, bize müşteri gönderin, komisyonu ortak olarak , kardeşçe paylaşalım, hatta gelmenize bile gerek yok, müşteriyi yollayın yeter.

Minimum 500.000 EURO ve üstü, arsa-otel-dükkan-alışveriş merkezi portföyü var bizde, genelde izmir de yoğunuz ama tüm türkiye de, emlak talebini karşılayabiliriz.

saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye40 yazı
silverboy kardeş konya - çeltik ilsesindeyim şu an bujiteri işiyle ugraşıyorum ama gümüş işine girmek istiyorum msn adresim
ozbay_2004@hotmail.com benimle irtibata geçerseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
oks ekledim
Türk önde TÜRK İLERİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
slm nuran ben davut ilgi alanım tekstil ,moda evi bay bayan giyim dikim konusunda uzmanım belçikada iş imkanı arıyorum ilgileniyorsan 05433650502 davutyucedag@hotmail.com dan ulaşa bilirsin

Yerleşim Türkiye / BartynMeslek Tekstil
Yeni Üye22 yazı
Bildiğim kadarıyla Belçika da ve hollanda, almanya gibi ülkelerde ambalaj ( poşet, kağıt vs) çok tüketilen ve maliyeti yüksek karlı işler. Sana Türkiye den uygun fiyata ambalaj malzemesi gönderelim, sen de orada kuracağın bir organizasyonla toptancılığını ve satışını yap.... ben bu konuda eurozak ve corne firmalarının çalışma prensiplerini ve çok kazandıklarını biliyorum... Düşünürsen haberleşelim,,, bol şans

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
belcikada eski binaları banka kredisiyle alıp onarmak ve sonrada kiya vermek isdiyorum bu düşünceme katılan ve bu işi beraber omuzlamak isdeyen arkadaşlar bana yazabilirlermi acaba

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye3 yazı
slm atilla belçikada tekstil dalında iş kurmak istiyorsan lütfen görüşelim türkiyeden kaliteli ve ekonomik mallar temin edebilir ve hatta kendim imalat yapabilirim

Üye992 yazı
slm trbmurat arkadas
belcikada eski bina alip tamir ve tadilattan sonra satmak istiyorsan.bu isleri daha evvel yaptinmi.belcikadaki durumun nasil ..vs,,, istersen goruselim ilgimi ceken bir konu, A. Corek armandocorek@hotmail.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - böbö
slm atilla belçikada tekstil dalında iş kurmak istiyorsan lütfen görüşelim türkiyeden kaliteli ve ekonomik mallar temin edebilir ve hatta kendim imalat yapabilirim

Üye920 yazı
selamlar....belçika ve holandaya...doğal ts iyi para eder...granit uzere desen vsr.benim sitemi inceleyn.
www.granitsanat.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
merhabalar arkadaşlar, ben 5 aydır belçikada yaşıyorum. Buraya temelli yerleşeceğim kimya mühendisiyim ve burada birlikte bir atılım yapabileceğim, ileriye dönük planlarıve parlak fikirleri olan arkadaşlar arıyorum. Türkiyede kimya ve otomotiv sektörlerinde çalıştım, Limburg bölgesinde yaşıyorum. mail adresim
dedemir2001@yahoo.com

Yerleşim Belçika / BeringenMeslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı
Karpuz suslemesini ogretecek ahci arkadaslar varsa bana yardimci olurlarsa sevinirim.Turkce tabirini yanlis kullanmiyorsam eger Karpuz Traslama yada Karpuzu susleme.Mayis sonu Yada Haziran ayinin basinda Istanbula gelicem 2-3 gunde olsa bana bu konuda yardimci olacak ahci arkadaslar varsa simdiden tesekkurler.

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
slm arkadaşlar bende iş kuracagım belçikada zaten 1 sene sonra işallah gittigimde ben iş kurmak var gücümle çalışıp ondan sonra.....

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Çevirmen
Yeni Üye3 yazı
şu belçi kaya bir gelsem oh diye cvegim çünkü bura iş yok tmm biraz zenginiz ama ben burda duramam kendi hayatım önemli .....

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Çevirmen
Yeni Üye46 yazı
bende belcikada is ariyorum geleli 6 ay oldu ama henuz dile sahip degilim dil gerektirmeyen bildiginiz is varsa paylasabilirmisiniz ise ihtiyacim var

Yerleşim Türkiye / BalykesyrMeslek Reklam
Üye351 yazı
Belcikada yasayipta sermaye yatirmadan adam gibi para kazanmak isteyen arkadaslara duyurulur ; Merkezi brüxelde olan , dalinda rakipsiz firmamiz icin Belcikanin her bölgesinden bizimle birlikte calisacak satis temsilcileri ve ekip arkadaslari aranmaktadir.Ilgilenen arkadaslarin asagidaki email adresine basvuruda bulunmalari rica olunur.

bilal_baran@hotmail.de

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Saty? / Pazarlama
Üye181 yazı
Arkadaslar , bende litvanyada ikamet etmekteyim boyle avrupada parlak bir fikri olan varsa burada hayata gecirebilirim. Sermaye konusunda sikintimiz yok. tabii cok ucuk rakamlar degilse. bide avrupada oturma izni almak , yani avrupa birligi vatandasi olmak isteyen arkadaslara da yardimci olabiliriz tamamen legal yollarla ..
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye72 yazı
arif konu 2008 de acilmis ne kadar guncel olduguna var sen karar ver.
saygilar
``Kurdun yağmurdan korkusu olsaydı kendine bir aba yapardı.``

Yerleşim Singapur / Toa PayohMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
arkadaslar ben ANTWERPEN de yasiyorum kendi isimi kurmak istiyorum param var ama dili iyi konusamiyorum aklinda parlak bi fikri olupta maddiyen yetersiz arkadaslara ortak olabilirim yada dil bilen ve ve aklinda guzel fikri olan kisiler beraber calisa biiriz. .djerdem_24@hotmail.com

Yerleşim Belçika / Antwerpen
Üye201 yazı
Belcikayi avcumun ici gibi iyi bilirim, YILDA 50 bin kisi evlilik yoluyla giris yapiyor o ülkeye, mesleksiz Türkler genelde insaatlarda ucuza calistirilip hakki yeniliyor. Gurbetciler icin tam bir aci vatan Belcika.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye146 yazı
Ihlamur , fasulye , mısır püskülü , ceviz ithal edebilirmisin.Moldovada yasıyorum ve sezon ıhlamur temin edebilirim.

can_babacan4@hotmail.com

Yerleşim Moldavya / ChisinauMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
BELCIKADAKI ARKADASLAR beni ararsaniz size yardimci olurum, almanyada 6 tane gida mamül imalati yapiyom.isinize gelirse ekmek kazandiririm.

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Gyda