Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Spor Salonu Hakkında

BaşlatanredpoverTarih29/10/2011 22:37:32Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye97 yazı
Arkadaşlar mrb
spor salonu mu desem sanat merkezi mi desem 110 m2 lik bir yer devir aldım sayılır.sıfırdan reklam yapıp salonu canlandırmam lazım.salonda alet yok.step aerobic,pilates,dans yaptırmayı düşnyorum.can alıcı reklam püflerini siz değerli dostlarımdan bekliyorum.görüşmek dileğiyle
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye410 yazı
spor salonu için 110 m2 küçük degilmi? ayrıca boş bir yeri devir almak ne kadar mantıklı? neyse dostum hayırlı olsun inşallah başarılı olursun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye117 yazı
sanırım uygun bir fiyata almışsındır. Eğer alet de yoksa ancak dans kursu falan verebilirsin onda da hocalara muhtaçsın. bence zor ama denenebilir. Eğer civarda yoksa bayanlara özel spor salonu yapabılırsın fazla makina gerekmez. Reklam ıcın facebook kullan bedeva. sayfa yap. o mahalleden insanları eklemeye calıs .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye97 yazı

salonu bedavaya aldim denebilir.orasi biraz karmasik arkadaslar salon benimmis gibi konusabiliriz ama.facebook reklamlari disinda el ilanlarinin etkisi % kac olacaktr acaba?
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Üye390 yazı
Bir kaç yere branda as.Bölgedeki gazete dağıtan yerlerle konuş.Gazete içlerine ilan koy parasıyla.Zaman dağıtan motorcu çocuklarla anlaş.Sahibinde.com da devren aletler var uygun fiyata salonu doldur.
Kolay gelsin.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye97 yazı
metin oncelikle tesekkurler.bunlar aklmdaki seyler..daha farkli bir reklam ariyorm.avm de dans gosterisi vs planliyorm.bunun gibi aktiviteler musteriyi daha cok ceker diye dusunyorum :)
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama