Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Karli Bir İş:içme Suyu İşi(bakmadan Geçme)

Başlatanenes_erdmTarih29/10/2011 17:16:02Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı
Merhabalar;
kendi yaylamda tahlili pozitif çıkmış dogal kaynak suyum var ama bir kaç sorunum var sizin yardımcı olabileceginizi düşündüm
1:su dagda; yerleşim yerine,kamyonların
yukleme yapabılmesi ve tesis için 5 km kadar
uzaklıgı var.Suyu kaynagından tesise getirme
için proje ve fikirlere ihtiyacım var.hangi
tur boru kullanmalıyım v.b ve yapılabilirmi
2:su için bircok firmayla görüştüm ya
suyu toptan satın almak istiyorlar yada
hisse istiyorlar fakat ben işi kendim yapmak
istiyorum bu konuda devletten kalkınma
ajanslarından yada avrupa birliginden nasıl
yardım hıbe yada kredi alabilirim.
Hibe ve kredi programları için daha önceden
proje hazırlamış arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum.bu projeyi kendım
hazırlayabilirmiyim yoksa profesyonel
destek almam şartmı.?
şimdiden degerli yorumlarınız için teşekkürler.
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Hukukçu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye45 yazı
arkadaşlar bu konudaki yorum ve önerilerinizi esirgemesseniz sevinirim.
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Hukukçu
Yeni Üye45 yazı
editörüm sizinde mi yok herhangi bir yorumunuz.?
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com

Yeni Üye38 yazı

slm galvaniz paslanmaz borularla suyu tasıyıcaksın fabrıkanı kurmak ıstedıgın yere yanı buyuk kamyonların uygun sekılde fabrıkana gırıs cıkıs yapabılmlerı gereklı,
suyun setlık oranı nedır ? devlet tesvik verırmı vermezmı tam olarak bılmıorum ama 19 lt damacana dolum fabrıkan en fazla 500 bın tl ye mal olur tabi suyun kaynagının kendı tapulu arazın olması gereklı senın degılse koyluyle %50 yapabılırsın sormak tedıgın varsa bısey netteyım suan
lll

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye45 yazı
su ve tesis yapacagım yer kendı tapulu arazımde ama sermaye konusunda sıkıntılarım var.fabrikayı daha küçük ve daha az maliyetli kurma ıhtımalım var mı.?
şuanda 100 bin tl m var bunu kullanabılırım fakat fabrika ve suyun taşıması ile ilgili ayrıntılı bir ar-ge yapılırsa ve projelendırılırsa destek alabılecegım soylendı ayrıntılı bılgı almaya çalışıyorum.suyun butun tahlılleri pozitif çıktı yani içme suyu olarak kullanılabilir.
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com

Yeni Üye38 yazı
yapı teknıge uygun olrak yapman lazım dolum tesıısını ancak dolum makınesını ıkıncı el 4 lu veya 5lı alabılrsın 50 bın tl ye sendekı 100 bın tl ye sadece ruhsat ıslerını halledebılırsın danısmanlık sırkettlerı var gorusmenı tavsıye ederım onlarda %50 ortak olmak ısterler veya yap devret modelı ısletme hakkı talep ederler ıstanbulda bı ıkı fırma var bole
lll

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye45 yazı
tabiki herşeyi nasıl gerekiyorsa öyle yapıcaz ama öncelikle daha küçük bir işletme daha sonrası büyüme hedefindeyiz.ikinci el dolum makinasını nerden bulabiliriz.zaten maliyet konusunda sıkıntı yaşıyoruz gecen izmir hristiyan birliginden bu iş için teklif verdiler ama hisse ve yönetimde söz sahibi olmak istiyorlardı reddettik onlar butun sermayeyi karşılayacaklardı.senin önerdigin danışmanlık şirketlerindede durum aynı biz aile şirketi gibi olmak istiyoruz içimize dışardan birini almak istemiyoruz.yoksa çok teklif var yazının başındada belirttigim gibi bizim bu fabrikayı suyn tasınmasını devletin hibe verebilecegi çerçevede projelendırebılecek kişilere veya firmalara ihtiyacım var.su en büyük ihtiyaç ve şuanda bizimki boşa akıyo.
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com