Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Rusya'da Gazete Dağıtımı

BaşlatanhüseyinünalTarih24/10/2011 12:34:57Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Arkadaşlar biz reklam ve tanıtım ağırlıklı çıkartacağımız Rusça gazeteyi Rusya'da ücretsiz şekilde dağıtmak istiyoruz. Kanuni sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Dağıtım yapabilmek için Rusyada şirket kurmak gerekiyormu? veya ne gibi bir yol izlememiz gerekiyor, bu konuda yardımınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / KorkuteliMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye23 yazı
Güncel

Üye135 yazı

fikrin cok güzel şimdi hala varmı bilmiyom ama metro cıkışlarında dağıtıyolardı ücretsiz reklamdan kazanıyolardı..eğer bunu rusyada tutturursan güzel ekmek yersin...bunun cevabını burdan verebilecek kişi oldugunu sanmıyom bunu en güzel rus bir danışmanlık firması cvp verebilir..kolay gelsin..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yasimi_yaman
fikrin cok güzel şimdi hala varmı bilmiyom ama metro cıkışlarında dağıtıyolardı ücretsiz reklamdan kazanıyolardı..eğer bunu rusyada tutturursan güzel ekmek yersin...bunun cevabını burdan verebilecek kişi oldugunu sanmıyom bunu en güzel rus bir danışmanlık firması cvp verebilir..kolay gelsin..

Tutup tutmayacağını bilmiyorum, ama denemeye değer diye düşünüyorum. şuan için hazırlıklarımıza devam ediyoruz Ocak ayının sonu gibi Rusyada dağıtıma başlayacağız. Zaten rus firmalardan reklam alma gibi bir zorunluluğumuz yok. Daha ziyade Antalya çevresinde rus turist ağırlıklık otellerin reklamlarını ve tanıtımlarını yapmaya çalışacağız. Ayrıca gazetemizde belli mekanların indirim kuponlarıda olacak. Tabi ki şuan için bize getirisi ne olur gideri ne olur tam anlamıyla bilemiyoruz.

Üye135 yazı
denenmemiş bişeyi denediğiniz için gelir gider hesabıda yapamazsınız dolayısıyla o cografyaları bilen biri olarak fikriniz cok orjinal ve getirisi olacağına inanıyorum..benim tavsiyem www.rtib.com/ www.rutid.org ve rus gazetesi diye online site var gir bunlara incele kim reklam veriyo bi şekilde bul bu firmaların adreslerini ve onlara sizi anlatan bir tanıtım maili hazırla ve yolla..hem potansiyeli de biraz olsun görmüş olursun..sırf truzime takılıp kalma ilk sayını cıkarırsın kimseden ucret talep etmessin 2.sayıda hem elinde ornek gazeten olur hemde sipariş toplaman kolaylaşır..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye762 yazı
Rusyada devriye polisinin eline biraz para sıkıştırınca veya onları aylığa bağlayınca kimse size dokunamaz.Ama bir gazete kurma sürecine girdiyseniz yanlış hatırlamıyorsam Adalet Bakanlığında kayıt gerekiyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - exportsrvce
Rusyada devriye polisinin eline biraz para sıkıştırınca veya onları aylığa bağlayınca kimse size dokunamaz.Ama bir gazete kurma sürecine girdiyseniz yanlış hatırlamıyorsam Adalet Bakanlığında kayıt gerekiyor.

:) Araştırıyoruz bakalım ne çıkacak veya ne isteyecekler

Yeni Üye13 yazı
Bu is dikkatimi cekmisti , dagittiniz mi gazeteyi ? Ne oldu akibeti? Umarim iyi olmustur. Sevgilerle

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Ticaret
Üye169 yazı
Asya Avrupa Rus lojistik hizmetlerimiz için lütfen iletişime geçiniz
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat