İlk mesaj
Dış Ticaret
Rusya'da Gazete Dağıtımı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumH
Yeni Üye23 yazı
B
Yeni Üye28 yazı
10/11/2011 : 22:21:00#2
Web sitesi
Alıntı
Manas Logistic
fatih@manaslogistic.com
MSN: ben_fatih@hotmail.com
0090 553 227 3033
http://www.manaslogistic.com
Orta Asya ve Avrypa Tren Tır Ucak Kargo Gümrük Depolama Danışma Hizmetleri.
fatih@manaslogistic.com
MSN: ben_fatih@hotmail.com
0090 553 227 3033
http://www.manaslogistic.com
Orta Asya ve Avrypa Tren Tır Ucak Kargo Gümrük Depolama Danışma Hizmetleri.
Y
Üye135 yazı
fikrin cok güzel şimdi hala varmı bilmiyom ama metro cıkışlarında dağıtıyolardı ücretsiz reklamdan kazanıyolardı..eğer bunu rusyada tutturursan güzel ekmek yersin...bunun cevabını burdan verebilecek kişi oldugunu sanmıyom bunu en güzel rus bir danışmanlık firması cvp verebilir..kolay gelsin..
aaaaaaaaa
H
Yeni Üye23 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yasimi_yaman fikrin cok güzel şimdi hala varmı bilmiyom ama metro cıkışlarında dağıtıyolardı ücretsiz reklamdan kazanıyolardı..eğer bunu rusyada tutturursan güzel ekmek yersin...bunun cevabını burdan verebilecek kişi oldugunu sanmıyom bunu en güzel rus bir danışmanlık firması cvp verebilir..kolay gelsin.. |
Tutup tutmayacağını bilmiyorum, ama denemeye değer diye düşünüyorum. şuan için hazırlıklarımıza devam ediyoruz Ocak ayının sonu gibi Rusyada dağıtıma başlayacağız. Zaten rus firmalardan reklam alma gibi bir zorunluluğumuz yok. Daha ziyade Antalya çevresinde rus turist ağırlıklık otellerin reklamlarını ve tanıtımlarını yapmaya çalışacağız. Ayrıca gazetemizde belli mekanların indirim kuponlarıda olacak. Tabi ki şuan için bize getirisi ne olur gideri ne olur tam anlamıyla bilemiyoruz.
Y
Üye135 yazı
denenmemiş bişeyi denediğiniz için gelir gider hesabıda yapamazsınız dolayısıyla o cografyaları bilen biri olarak fikriniz cok orjinal ve getirisi olacağına inanıyorum..benim tavsiyem www.rtib.com/ www.rutid.org ve rus gazetesi diye online site var gir bunlara incele kim reklam veriyo bi şekilde bul bu firmaların adreslerini ve onlara sizi anlatan bir tanıtım maili hazırla ve yolla..hem potansiyeli de biraz olsun görmüş olursun..sırf truzime takılıp kalma ilk sayını cıkarırsın kimseden ucret talep etmessin 2.sayıda hem elinde ornek gazeten olur hemde sipariş toplaman kolaylaşır..
aaaaaaaaa
E
Üye762 yazı
Rusyada devriye polisinin eline biraz para sıkıştırınca veya onları aylığa bağlayınca kimse size dokunamaz.Ama bir gazete kurma sürecine girdiyseniz yanlış hatırlamıyorsam Adalet Bakanlığında kayıt gerekiyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
H
Yeni Üye23 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - exportsrvce Rusyada devriye polisinin eline biraz para sıkıştırınca veya onları aylığa bağlayınca kimse size dokunamaz.Ama bir gazete kurma sürecine girdiyseniz yanlış hatırlamıyorsam Adalet Bakanlığında kayıt gerekiyor. |
:) Araştırıyoruz bakalım ne çıkacak veya ne isteyecekler
F
Yeni Üye13 yazı
Bu is dikkatimi cekmisti , dagittiniz mi gazeteyi ? Ne oldu akibeti? Umarim iyi olmustur. Sevgilerle
T
Üye169 yazı
Asya Avrupa Rus lojistik hizmetlerimiz için lütfen iletişime geçiniz
1234
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz