Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternet Üzerinden Farklı İşler Yapmak

BaşlatanfrancserpicoTarih22/10/2011 15:43:03Yorum6

İlk mesaj
Üye151 yazı
Merhaba, internet üzerinden yapılabilecek işler hakkında neler önerebilirsiniz. Yalnız e-ticaret, anket doldurma, bişeyleri tıklama,mail okuma tarzında işlerden bahsetmiyorum. Daha farklı ne yapılabilir? fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye11 yazı
sermayeniz nedir? pm atarsanız, yapabileceğiniz işler hakkında ufak çaplı bilgi verebilirim. aktif olarak internet danışmanlığı hizmeti vermekteyim aklınıza yatan fikirlerde nasıl ilerleyeceğiniz konusunda ve saha aşaması dahil olmak üzere tüm aşamalarında aktif desteğinide verebilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye151 yazı
Özelden msj yolladım ama buradan da yazabilirdiniz. Diğer insanlarda yararlanabilirdi. Msjınızı bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye131 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - francserpico
Özelden msj yolladım ama buradan da yazabilirdiniz. Diğer insanlarda yararlanabilirdi. Msjınızı bekliyorum...

aynen katılıyorum...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye151 yazı
Hiç mi fikri olan arkadaş yok, ya da bu konu üzerine çok güzel kazanç sağlayanlar var ve paylaşmak istemiyor?

Üye151 yazı
İşte bende onu soruyorum. Bu saydıklarımın dışında yapılabilecek işleri sordum ve ona göre de başlık açtım. Bu saydıklarımla insanlar birşeyler yapıyor ve kazanç sağlamaya çalışıyor. Ama ne kadar kazanıyor ve ne kadar emek karşılığında. Emeğinin karşılığını alabiliyor olsaydı insanlar herkes o saydıklarımı yapardı, bende buna dahil.