Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşyerimde Ek Gelir İçin Ne Satayım?

BaşlatanerdooooTarih18/10/2011 17:11:02Yorum10

İlk mesaj
Selam arkadaşlar. Sadece bayanlara hizmet veren spor salonumda hiç kullanmadığım 10 M2 lik asma katım var. Burada ne satabilirim ek gelir için? Bir de tereddütüm var; acaba sporla alakasız bir şeyler satsam müşterilerin gözünde spor salonumun değeri düşer mi? Salonuma günde 50-100 arası müşteri geliyor. Benim aklımdan bayan çantası ,vs geçti. Bakalım işe yarıyacak bir şeyler çıkacak mı, akıl akıldan üstündür.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
erdo bende senin yaptığın işi mersin de düşünyorum.konuyla ilgili bilgi vermen mümkün mü acaba? bu arada cafen varmı salonda
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 2010SOSYETE2010
ARAYIN GÖRÜŞELİM TOPTANCIYIZ 0542 583 40 76 ERDİNÇ BAYANLARA YONELIK COK URUN

Mersinde bildiğim kadarıyla çok spor salonu var. Ama bu işle ilgili kendinize güveniyorsanız her zaman temiz para kazanırsınız. Bende kafe olayı yok malesef sadece su satıyorum. Çünkü işyerim elemanla çalışıyor ben çok ilgilenemiyorum. Elemanla da iş yapmak biraz zor oluyor. Yine de ekmek yiyoruz tabi şükür. Marka almayı düşünüyorsan Çilek Sporu öneririm. Çünkü b-fit veya portakal aldığı paraya size sadece hidrolik cihazları veriyor. Ama çilek spor aynı paraya koşu bandı ,bisiklet ,vb aletleri de veriyor ki en fazla parayı tutan zaten bu aletler. Bir de çocuklara da hizmet veriyor , malum tombul cocuk her gün artıyor.
Neyse benim konu dağılmasın. Salonda hala kullanmadığım bir yerim var buraya birşeyler koysam satılsa para eder mi acaba? Yoksa hiç girmeyeyim mi sizce ne dersiniz? ayrıca dükkanımın önünde de temiz boş alanım var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - redpover
erdo bende senin yaptığın işi mersin de düşünyorum.konuyla ilgili bilgi vermen mümkün mü acaba? bu arada cafen varmı salonda

Mersinde bildiğim kadarıyla çok spor salonu var. Ama bu işle ilgili kendinize güveniyorsanız her zaman temiz para kazanırsınız. Bende kafe olayı yok malesef sadece su satıyorum. Çünkü işyerim elemanla çalışıyor ben çok ilgilenemiyorum. Elemanla da iş yapmak biraz zor oluyor. Yine de ekmek yiyoruz tabi şükür. Marka almayı düşünüyorsan Çilek Sporu öneririm. Çünkü b-fit veya portakal aldığı paraya size sadece hidrolik cihazları veriyor. Ama çilek spor aynı paraya koşu bandı ,bisiklet ,vb aletleri de veriyor ki en fazla parayı tutan zaten bu aletler. Bir de çocuklara da hizmet veriyor , malum tombul cocuk her gün artıyor.
www.cilekspor.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
abi nasl yok kafe :) koy bi portakal sıkacağı portakal sık limonata yap.eleman dediğin çalışır.çalışmıyorsa eleman değişikliği şart :) ah orada olcaktım..
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Bence de vitamin bar düşünebilirsiniz tezgahının önüne tabureler koyarsınız 2 de masa insanlar hem sağlıklı içecek tüketir hemde dinlenir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
kesinlikle vitamin bar , enerji içeceği , meyve salatası bile satabilirsin..
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
erdooo çanta filan koyma bana sorarsan, işinle ilgili değerlendirmen şart orayı.

Düşünsene bir kasaba et almaya giriyorsun, giriştre sağ tarafta 3 kişi koşu bantında koşuyor. " KOŞU BANTINDA 1 SAAT KOŞMAK 5.00 TL YAZIYOR "

O kasap hakkında ne düşünürsün :))

Ama aynı kasap koşu bantı yerine birde tavuk tezgahı koysa, emin ol uzun vadede çok daha karlı bir yatırım olur..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Merhabalar,

% 100 organik ürünler koyabilirsin.Günümüzde çok rekabet görüyor ve beyeni sağlıyor kısa sürede tavsiye ile birçok alıcı ortaya çıkıyor istersen özel mesaj ilet bu kondua yardımcı olayım.

İyi çalışmalar dilerim.
İş kurmak isteyenler eklesinler.

denizli@denizlijenerasyon.com

( Ciddi iseniz iletişim kurunuz ! )

Hazır web sitesi kurulumu, alan adı ve hosting hizmeti verilir.

Yerleşim Türkiye / DnzlMeslek Di?er
arkadaşlar haklı mini bir bar tarzında taze sıkılmış meyve suları, çay, soda spordan sonra su kaybı ayrıca duştan çıkınca insanlar rahatlamak için çayını içerken diğer arkadaşını bekler.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mühendis
Merhaba erdooo
Hem vitamin bari, hemde bir duvarda spor urunleri iceren bir standin olabilir, bunlar mesela bayanlar icin sac bandi, el ve ayak bileklik bandlari,egzersiz eldivenleri, spor coraplari, havlu, spor cantalari, belki powerade icecegi, protein haplari falan, zaten piyasayi arastirirsan cok urun bulabilirsin.
saygilar

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk