Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ab Kredileri, Teşvik İmkanları, Destekleri

Başlatancantona5Tarih12/01/2008 02:23:31Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar benim öğrenmek istediğim avrupa birliğinin sağladığı kredi imkanları teşvikleri ,girişim destekleri bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşılsa veya bilgi edine bileceğim adresleri yazarlarsa çok memnun olurum.şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
zafer zafer değildir yenilen düşman yenilgiyi kabul etmedikçe

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye238 yazı
Bunun ile iligli google "AB kredileri, tesvikleri" seklinde yazip arama yaparsan daha hizli ve net sonuca ulasirsin.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye86 yazı
Bende teşvik için şöyle birşey duydum. Büro size 10.000 ytl kredi veriyor,ama bunu para değil, ihtiyaç olarak veriyor,sizin adınıza dolaşıyor en ucuzu bulup dükkanınıza getiriyor. Paranın ödemesi %0 faizle ve 3 yıl sonra ödemeye başlıyorsun, işin güzelliği de 24 ay boyunca ödüyorsun. Ama sizin adınıza vergi kaydı,ev ya da araba olmayacak yani tamamen girişimcilere özel. Ben böyle duydum yine de bir araştırın derim. Ama sistem çok güzel,en azından faizi yok. Bir de bu teşvik yasası çıkan illerde uygulanıyor. Bilginize...
İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR,

İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

ab ve ab ülkelerinin sağladığı kredi imkanları için söyleyebileceğim kısaca mevcut bir firması yada işyeri olan kişilerin istihdam, teknoloji artırımı, iş geliştirme, kapasite konularımda yapacağı girişimlerde; benim bizzat üzerinde çalıştığım ve çeşitli kuruluşlara danışman firma olarak kredi sağladığımız şirketler mevcut olup, kredi alacak firmanın ciddi olarak karar vermesi ve bir proje kapsamında kendisine kredi sağlıyoruz, talebe göre projenin fizibilite çalışmasından itibaren üslenerek konuyu çözüyoruz. Tüm bu oluşumlar kredi isteyen firma, kuruluş veya iş sahibi tüzel kişiler bizim istediğimiz zemini hazırladıklarında kredi en geç 66 gün en erken 45 gün içersinde tüm bu oluşumlar ise 90 günü bulabilmektedir. Bu süre tamamen kredi kullanacak firmanın durumuna bağlıdır. Bu kerdilerde istenilen miktarın % 20 sini firma .... v.b. kendi hesabında kendi tasarrufunda bloke ederek kredinin ilk taksidiyle birlikte kullanabilecektir.

Eğer detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa aşagıdaki tlf. ulaşarak öğrenebilirler.
D.Güneş Beken
05345620298
dgunesbeken14@hotmail.com
Antpower Bil.Ar.Dan.Hiz. İç ve Dış Tic.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye113 yazı
Genellikle iş yeri olanlara (kobi) kredi imkanı bulunmakta. Aracı kurumlarla irtibat yapıldığında daha hızlı ve kolay kredi alma imkanı bulunmaktadır. Prosüdürü bilen gerçek bir aracı kurum olmalı. Çevreci ve iş imkanı sağlayan kurs, çevreci ...vs durumlardada kredi imkanı vardır. Netten daha çok bilgi toplayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye99 yazı
ya kardesım adamlar bı kredı werıyor ama ne bılıyım normal bır vatandasın alası cok zor ben bı ınceledım oooo evraklar bürokrasi neler neler ....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
Üye964 yazı
http://www.kgf.com.tr/2amac.htm

"Teminat yetersizliği kredinin kullanımında bir engel olmamalıdır."
bir inceleyin destek olabilir..
Kolaylıklar, başarılar..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
güncelliği faydalı bir konu
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye550 yazı
bgde tarımsal uretımlerle ılgılı desteklerle ılgılı yardımcı olan proseduru ustlenen fırmalar varmı acaba nasıl bulup kontak kurabılırız. yardımcı olursanız mutesekkır kalırım arkadaslar.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaslar,
Turkceden bulgarcaya ve bulgarcadan turkceye tum resmi ve ozel kurumlar nezdinde yeminli tercumanlik yapilir :
Karakol,mahkeme,hapishane, hastahane, yerel belediye vs…
Bulgaristan da is kurmak isteyenler icin danismanlik sunmaktayiz...

* Tarım
* İmalat,
* Elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme,
* İnşaat,
* Toptan ve perakende ticaret,
* Ulaştırma ve depolama,
* Konaklama ve yiyecek hizmeti,
* Bilgi ve iletişim,
* İdari ve destek hizmet faaliyetleri,
* Kültür, sanat, eğlence, dinlence ve spor.
saygilar

Yerleşim Bulgaristan / TargovishteMeslek Çevirmen