Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Girişimcilik Eğitimi Almak İstiyorum

Başlatan3435Tarih21/10/2011 10:23:47Yorum5

İlk mesaj
KOSGEB hibe programı için sınava katıldım,kazandım ama para değil girişimcilik eğitimine ihtiyacım var...mülakatta size eğitim verirsek herkes ister dediler...şu an bu eğitimi para ile alamam...devlet memuru olarak çalıştığım için serbest piyasayı hiç bilmiyorum,ne nasıl yapılır bilgim yok...elimde 25 000(zeytinlik) ve 12 000 m2 değerlendiremediğim arazi var...yok pahasına satmakta istemiyorum...ama bakım için ayıracak ekonomik gücüm de yok... ne yapabilirim?ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
csc

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Eğer zeytinliğinden zeytin elde edebiliyorsanız, o zaytinleri satabilirsin.
Biraz araştırma yaparsanız elbet alıcıları bulabilirsiniz.
İlinizde bulunan yerel market ve şarkuterisi bulunan bakkallara da bizzat satısını yapabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
ilginiz için tşkkr ama ağaçlarım bakımsız...
csc

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Emekli

Merhaba Cemile Hanım ;

Zeytinlik araziniz ve diger arazi hangi ilçe veya lokasyondadır ayrıca bu iki arazi yanyanamıdır yakınmıdır?

Ben sizin yerinizde olsaydım ! (Bunları yüzeysel bilgi sahibi olmadan veriyorum )

Zeytinlik arazimi kişisel olarak eger bakım yapamayacaksam ZAE ye sözleşmeli olarak kiraya verirdim ( Çok cüzi bir rakama 3 ila 5 yıl gibi bir vade ile ) en azından zeytin ağaçlarına onlar en iyi bir şekilde bakarlar ve sözleşme sonunda bakımlı bir zeytinliginiz olur.Ve rekolteden azda olsa belli bir pay talep edebilirsiniz sonuçta davranışınız ilim ve bilime hizmet edecek sizde rekolteden elde edeceginiz gelir ile diger arazinize tarım uygulamaları konusunda birşeyler yapabilirsiniz.

zae.gov.tr

Saygılar,

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
işkurun girişimcilik egitimleri var.bildiğim kadarıyla kasım ayında başlıycak.10 gün sürüyor ve hiçbir ücret talep edilmiyor.zaten kosgebde işkurun girişimcilik eğitimlerine yönlendiriyor.bi araştır derim yalandan gidipte özel kursllara para verme ..
www.kombiistanbulservis.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Girişimcilik eğitiminde iş planı hazırlamaktan başka birşey öğretilmez (yada bizim hoca kötüydü). İş planı hazırlama ve ders notları bende mevcut dilerseniz ulaşın bana mail olarak ileteyim. Saygılarımla.
İletişim ve detay bilgileri (resim, fiyat vs.) gönderimi için serkanseymenyildiz@hotmail.com adresini kullanınız. Saygılarımla, iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama