Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cep Telefoncu Dükkanı Açmak İstiyorum

BaşlatancemgsmTarih18/10/2011 18:48:18Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR AYLIK 2000 TL KİRA İLE ÇORUM MERKEZDE TELEFONCU AÇAMK İSTİYORUM BU SEKTÖRDEN EKMEK YİYEBİLİRMİYİZ DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye816 yazı
yiyemezsin bu saatten sonra ... minimum sermayen 40 bin olsa aylık en fazla tüm bilgilerin tümy etenekelrinle maksimum karın aylık 2 bin olur ama 100 bin liradan fazla sermaye ile agresif çalışırsan ve gerçektende sektöre hakimsen hakim degilsen girme paran 2 ayda biter bitmezse bitirirler istersen gel akrşımda aç yine o paran biter.. 100 binden fazla sermye ile aylık 3-4 bin kazanırsın 2 bini kirada diğerinide masrafın gider..

kısacası karlı iş degil artık
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye54 yazı
yiyemezsin ekmektende olma bujuteri dükkanı aç çok daha karlı
muharrem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye816 yazı

benim gibiler yedirmez kısacası.. neden mi her sektörün kendini diğer sektörlerde ayrı tutan yönleri vardır bizim sektör de öyle birşey çünkü yüzbinlerce lira sermaye koyuyorsun işler yapıyorsun bakıyorsun biri hemen başında açmış bu tavuk döner işine benzemez en fazla 3-4 ayda adamın elindeki sermayeyi kediye yükletirsin..

dortler

Yeni Üye97 yazı
dortler katılıyorm sana.bende nokia shoptayım.adamlar ne prosedürlerle işliyor..bu aralar cep telefoncu açmayın onun yerine açın bi dükkan sat abi faturalı hat sat ttnet dıgı aboneliği.mis gibi iş
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Üye816 yazı
redpover öyle değilmi ; emeğinle sermayelerinle büyük tminatlarla güvenle işyeri açıyorsun paranı peşin yatırıp mal sonra geliyor . bakıyorsun biri yanında açıyor çok gördük onları 3-4 yıl öncenin onbinlerce lirasını 2-3 ayda tüketen eşe dostta borç alıp ödemeyenler gördük..

en iyisi bu saatten sonra bildiğin işi yapmak.
dortler